Agregace pres "varianty" se dělá jen tam, kde jsou to prakticky stejné comicsy a liší se maximálně obálkou nebo pevností obálky. KKK má úplně jiný papír, úplně jiný formát, ten dojem z nich je úplně jiný a dává smysl, aby se hodnotili odděleně. Stejně tak nevážeme do variant černobílé a barevné verze.
S edicema to nijak nesouvisí.
Zdar, chtěl jsem se jenom optat. "Agregace" hodnocení u komiksů asi funguje jenom pokud jde o stejny titul ve verzi paperback a hardcover.
Tudíž třeba u All-Star Superman to spojený není, protože se jedná o dve "ruzne" serie (KKK a Legendy DC), že?
Havran mel dobry napad pridat do napoctu hodnoty sbirky i prodejni cenu a protoze to byla prace na minutu, tak ted najdete ve svem profilu v sekci sbirka interval. Od je MOC, do je prodejni cena pokud ji zname, jinak MOC. Porad je to jen takovy chacha udaj, ale pokud si nekdo chce namlouvat, ze ma ulozeny v comicsech penize, tak se muze upinat k zas o neco vyssimu cislu :)
Gratulace Zackovi i Crwi, pokud si může dovolit přeplácet bankovní IT elitu, tak to už jsou na tom asi vážně dobře. Ta Manga táhne mnohem víc, než bych čekal.
@soulbringer: prehled chystanych comicsu je automaticky ze zakladanych karet, ktere vznikaji z verejne dostupnych dat. Ja v tom neraju vubec zadnou roli.
@Zack:
- gratulace všem účastníkům tohodle přestupu roku - cením odvahu vystoupit z tepla korporátu a zároveň závidím ten blažený pocit z toho výstupu z korporátu ;) Kluci z Crew si musí taky mnou ruce, takže gratulace i do Čáslavské. Snad to rodinné rozpočty nikterak nepostihne (neméně pak výdaje na provoz CDB).
- díky za transparentnost - nepochybuju o tom, že seš dostatečně dospělej na to, abys věděl kudy běží zajíc v kolíkování všech možných střetů zájmů.
- díky za ujištění - že to pro CDB neznamená nic, natož konec. Cením, že admin kluci i zdejší fórum bude mít možnost případné korekce (k níž ale nečekám, že by se našly nějaké důvody)
Hlavně tedy doufám, že:
- to nebude mít jakýkoli vliv na komunikaci s ostatními vydavateli (děsně tady cením třeba přehled chystaných komiksů napříč trhem)
- že mi odpustíš kecičky třeba i do toho, co bude / nebude Crew vydávat (ano, i já jsem cílovka!) nebo jak (ne)dobře bude vydavatelství komunikovat (ať už novinky či průšvihy) - pač, bacha! někoho tam znám! A ten člověk by mi přece nelhal... ;)
Pro těch pár lidí, kterým jsem to nestihl říct než mě přestalo bavit se chlubit jednomu každému člověku: Už nejsem bankovní úředník, místo toho jsem analytik na volné noze, co aktuálně primárně dělá pro CREW. Za gratulace děkuji předem.
Pro CDB to neznamená vůbec nic, hlásím to jen proto, aby na to někdo nepřišel po roce a získal pocit, že to tajím. Pozornější si všimli, že jsem se přestal vyjadřovat k čemukoliv nakladatelskýmu nebo obecně čemukoliv, co by smrdělo, že si to někdo vyloží jako názor CREWe. Admini mají za úkol mě hlídat a kdybych zblbnul a začal třeba lidi bannovat, že se posmívaj Jirkovi za nedostatek vlasů, tak mi mají dát po papuli.
A pro jistotu ještě jedna poznámka: nemám absolutně žádný vliv na to, co a jak CREW vydává.
Kdyby někdo měl otázky nebo nepříjemný pocity, tak se nestyďte zeptat, ozvat.
Dík, kdo máte Mezi dvěma zvuky doma, pošlete mi foto tiráže, doplním redakci - případně upravím, jestli se překládalo z anglického nebo estonského vydání. Vazba je klasika šitá tvrdé desky bez přebalu?
@Toe: Jo, na Světě knihy byla beseda s autorem a autogramiáda. Po besedě to prodávali za 720,-
BTW, ta beseda byla jedna z nejzajímavějších, jaké jsem kdy viděl. Autor povídal o tom, jak se k tématu dostal, jak dlouho se připravoval a jak na tom pracoval s tím skladatelem, a během povídání kreslil na tablet to co říkal a šlo to přímo na televizi.
Toe: tak tě využiju a poprosím tě o úpravu ceny u Sedm na věčnost, cena 1590 je v předprodeji, resp. na webu Crwe, ale jinak je její běžná cena v obchodech 1990 Kč. Díky
@Mr.Plysh: Tak to já mám naštěstí všechna čísla. A to slovenské číslo byl bonusový dárek, o kterém bylo rozhodnuto až na začátku března po uzavření objednávek.
@SomeOne: tak to je vtipny.. taky mi to dneska prislo... jenze mi tam v baleni chybelo cislo 4.
Tak jsem jim psal, ze asi omyl a ze mi tam misto 4ky dali to slovenske vydani..