* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

@seneke: Před vteřinou jsem to upravoval - v budoucnu bude třeba zkratkovitě automatem, ať se to nepíše zbytečně k názvu.
Šlo by doplnit ten Boj s vodním živlem, aby bylo hned jasné, co je pevná vazba a co brož?
Padne dotaz pro přehled komiksu z tagu https://comicsdb.cz/comicsy/tag/767/ Tag je u komiksu Five Nights at Freddy's – Fazbear Frights #01: Do jámy a další příběhy
a / nevadí, aj keď nebudú čisto komiksové ;o)
d/d, i reklamu po stranách bych přežil, kdyby to zaplatilo provoz stránek

teprve kdyby byly pop-upy, tak bych zapnul adblock
Uprimne, budou proste dva bannery nad sebou tam kde je ted jeden. Max hodim news do pravy listy a cely se to posune. Ja to jeden mesic zkusim s nejakym internim bannerem.
Klidně 10 bannerů, pokud nebudou pop upy přes celou stránku a pokud to nějak nerozhodí mobilní podobu.
a/a
sem myslel, ze to je nejaky "lepsi" link na komiksy tady :)
Dokud to nebudou pop-upy nebo videoreklamy, co žerou data jak zběsilý, tak klidně bannerů i víc.
ac,

ten druhý by víc vadil nahoře, dole vůbec. Hlavně ať to není něco, co pořád vyskakuje do popředí, případně se zvětšuje. Některé weby jsou kvůli tomu na mobilu nečitelné.
A (no jo, fakt je hlavní straně reklamní banner!) / A
b / b (ale na ComicsDB ho mám z principu vyplej)
d / a
ani bych se nás neptal, nečekal na sezónu a dal rovnou druhý, pokud jeden nezvládá vykrýt zájem inzerentů ;-) však zadarmo ani kuře nehrabe
Sorry, uz to vidim, jsem to prehazoval aby to slo logicky za sebou a neopravil pismena :)
d / d1
proč je tam 2x d? :-)
@Zack - Já chci taky banner!
@Zack ty dvě d) v druhé otázce je nějaký záměrný tahák? :-D
@Zack: já se v těch písmenkách neorientuju :D klidně dva bannery no problem
A/C ale byl bych raději, kdyby byl mezi Aktuálně přidáno a Náhodně vybráno
Blikat urcite nebudou, a letos inzerce bude CREW, HOST a AUKRO :) Jen se mi nedari je vsechny nacpat do kalendare, tak premyslim, jak moc nam bude vadit, kdyz aspon v sezone na podzim budou ty bannery dva.
@Zack: d/nevadili, ať už bude reklama jakákoli
A je více než fér, aby mělo CDB příjem také z reklamy (jako pokud si někdo myslí, že tahle služba - která je v ČR unikátní a je zdarma - nenese sebou žádný náklady, pak netuší o světě ani tužku).
@Zack: : d / d (hlavně ať to nejsou ty blikající)
Provozni anketa (ty zabavnejsi si necham do Clanku):

JAK MOC VÁM VADÍ REKLAMNÍ BANNER NA HLAVNÍ STRANĚ?
a] na hlavní straně je reklamní banner?
b] ad block se neptá
c] vadí, ale přežiju to
d] nevadí, občas si i kliknu
e] pokaždý když ho vidim, tak se mi zvedne tlak

JAK MOC BY VÁM VADILY DVA BANNERY?
a] vůbec bych si nevšim
b] ad block se neptá
c] přežiju to
d] nevadí, pokud budou čistě comicsové
e] zvedl se mi tlak, jen to čtu
zack@comicsdb.cz nebo kdokoliv z adminu
komu kam jak muzu poslat obrazek otevreneho komiksu Traum 1999, ze by se hodil do galerie. Otevrel sem to a myslel ze mam zmetkovy kus ale centrala mi rekla ze je to zamer, tak treba se najde nekdo komu to pomuze aby nebyl v panice jak ja
Otázkou je jestli to má dost komiksového obsahu, když je z části knížka a z části komiks.
Co tohle ( neměl jsem v ruce , jak velkou část zabírá komiks.)? https://www.65pole.cz/kniha/aliance-udatnych-2/
@Zack: za možnost stránkování nahoře diskuzí velký díky