@Alfi: Nevím teda, jak to má Argo, ale u Crwe mi to přišlo v minulosti vždy takové zasekané při výběru čísla. Nakonec mi navíc přišlo ve dvou případech i jiné číslo.
@Zack: ja si tedy umim vybrat ze vsech obalek - jak z limitky, tak i z normalni verze, prave diky te variablitie. Myslim, ze zrovna u tohoto titulu, kde Crew prislo s takhle siroky resenim, si musi umet vybrat drtiva vetsina kupujicich. Takze kdyz pominu sberatele, co si koupi limitku tak jako tak, tak bych rekl, ze u ostatnich to bude a) cena b) subjektivni libivost obalky, c) princip (tak nejak v tomto poradi).
Jinak me tedy ty obalky prijdou plus minus stejny uplne vsechny a uplne zavidim vsem, kdo dokazou rict, ze ty v normalni verzi jsou o dost hezci (ale neberu to nikomu).
Kúpim normálnu, má krajší obal. Čiže ako som už spomínal - lepšie by bolo vypredať "normálnu" verziu, lebo je jej viac. Limitka sa vypredá tak či tak, aj ak bude mať "škaredší" obal. Čo z toho vychádza? Mať pri limitke skaredší obal :)
@Zack: U mě je to cena, Barvy rozhodně pořizuju, ale 500 rozdíl za jinou obálku (i když v tomto případě se limitka líbila víc) a jiný materiál desek je za mě osobně moc, to si za tu cenu radši koupím další komiks nebo 2 mangy.
@Zack:
Kupuji vždy normální verze.
Mám takovou zvláštní úchylku. Knihy vybalím z igelitu a čtu si je. Někdy i víckrát :).
Jinak kupuji vždy až když vyjde, nepřeobjednávám. To samé to bude v tomto případě.
@Lachvos: toliko k mé oblíbené diskusi o implozi trhu limitek, co je za dveřma - tady je zjevné, že prodeje limitek u děvčat a hochů z Crew problém nemají a je úplně jedno, jestli se ten náklad vyprodá za den, týden či měsíc. Jasně, je fér říct, že se to dycky pohybuje kolem 250 - 300 kusů, takže relativně safe, ale i tak je to další připomínka, že zatím tady nic nenaznačuje, že by ta bublina s limitkami a sběrateli měla brzy nějak splasknout :)
Zdravim, hľadám Komiksový výběr Spider-Man #046: Masakr, díl 1. na predaj ???? rád by som si vyskladal celú sériu a zároveň ju aj prečítal aspoň raz ???? ak náhodou , prosím píšte správu , ďakujem ????????
@Alfi: 10 důvodů, proč se to nevyprodalo za minutu: nasycení trhu, prázdniny, počasí, snižující se zájem o četbu, všemožné limitky milionkrát do roka, málo místa v knihovnách, pláštěnky, cena (spíše s ohledem na tuny jiných komiksů), příliš uzavřená komunita, hezčí obyčejnej cover.
Neviem, či je to letom, ale akoby téma low effort limitiek narazila na svoje limity (pun intended). Komiks je kvalitný, z veľkej časti doteraz nevydaný, limitka drahšia o 26% a stále nevypredaná.
@charvos: pridal jsem do profilu/nastaveni "Upozornit na nové články?", defaultně je ANO, když si dáš ne, tak by se nemělo zobrazit to číslo u ČLÁNKY v menu.
@charvos: id by melo byt unikatni a je tam id prispevku, ale pridal jsem ti tam data-uid="1" to si v adblocku odfiltrujes podobne snadno. Misto 1 si dej id toho usera, teda pokud si nechces blokovat me a to bys me teda ranil :)
@charvos: v planu byl na forum a ten se taky prekvapive udelal. Ignorelist na lidi se tu parkrat diskutoval, ale nikdy to nedoslo tak daleko, ze bych ho planoval.
Proc? :)
@komiksfan: Agrese naprosto zbytečná, nepotřebuju žádné omluvy ani nic podobného, jen jsem vyjádřil svůj názor na věc a k ničemu, natož "kurvení" knihy, jsem vás nenutil, pouze jsem zmínil možné řešení :-) Pokud Vám názor/alternativa někoho jiného působí takovéto zbytečné žaludeční vředy, pak asi bude chyba na vašem přijímači :-)
@Shpeckk:
Ano omlouvám se. To je přesně něco co jsem potřeboval v dnešním mega hyper limitovaném světě drahých knih něco jako DIY. Není nic lepšího než když si svoji knihu sám člověk zkurví
@komiksfan: Tak podle obrázku to jde případně "přeříznout" vejpůl a jsou tak dva oboustranné obaly... Jako jasně, není to tak pohodlné/jednoduché, než kdyby to vydali takhle rovnou, na druhou stranu za mě osobně je to jen drobná komplikace, kterou člověk může vyřešit DIY...
Už delší dobu měla manga Brutal přestávku a řešilo se, jestli se k ní autoři po letech konečně vrátí. Autoři se ale místo návratu rozhodli Brutal ukončit (celkově je tedy 5 dílů, které vyšly komplet v češtině) a navázat na něj s novou sérií Doom: Satsujin Keisatsukan no Danzairoku
Scénárista zůstává stejný a mění se kreslíř. Původně Brutal kreslil Ryou Izawa a Doom kreslí Ryou Shinou, což se nikomu rozhodně plést nebude. Shrnuto sečteno, je hlavní série Trace, spin-off Brutal (obojí vyšlo komplet v češtině) a ten teď má pokračování jménem Doom. Jestli i tuhle mangu u nás vydá Dobrovský prozatím nevíme.
upimne moc nechapu ten marketing crew ohledne Barvy Emoci. mit jednu limitku s jednim velkym poslkladanym prebalem kdyz mohli udelam 4 varianty limitek s ruznymi prebaly. vzdyt by se jim to vyprodalo okamzite. takto to budou vyprodavat par dnu. podle me by existovali magori co by si koupili vsechny druhy obalek jen pro ten pocit ze maji vse. hlavne ten skladany prebal je neco tak nepraktickeho ze to clovek jednou otoci na jiny vzor a okazmite uz jsou tam spatne ohnute hrany a cele to postrada ten smysl to stridat ty prebaly. kdyz uz chteli lidem dat vobu prebalu tak to meli nasekat zvlast jako Pristav zeme a ne takto skladane
Ahoj. Nějakou dobu zpět vycházel hororový čtvrtletník Howard, který byl tuším 2022 ukončen (čest jeho památce a hlavně redakci!). Býval normálně volně ke stažení, ale na stránkách howard horroru je teď reklama na sázkovky. Nevíte prosím někdo o alternativním úložišti? Moc díky.