Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Zack :Při vkládání nového přírůstku do sbírky jsem si všiml ,že je tu zalogovaný někdo pod stejným nickem jako já . Myslel jsem doteď , že to ani nejde .Připadám si jako hoši Rychlých šípů, když jim podkováci obšlehli vlajku .
Hmm, to nezní špatně:

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=121&r=ze_svetaa&c=1196105

AZTeck: to bychom zvládli i v originále, co;-)?
Kapis: JJ, kupoval jsem v kosmasu druhý den po "zavezení" a schytal jsem už poslední kousek vytaženej z výlohy. :-) Takže Donžon "frčí". Supr.
Taxe koukám, že nový Donžon je 7. nejprodávanější knihou Arga. Výborně, výborně, jen ať se to kupuje aq sype na nás;-)
Co se týče toho sběratelského ocenění, tak je to ve stádiu příprav.
to Zack: to myslim slo o to, ze na aukru se "prodavali" Ctyrlistky za hrisne ceny a na to konto prisel napad, ze by fundovani comicsari napsali u raritnejsich kousku realne ceny:).
Zack: No melo to byt neco ve smyslu, že tady bude nova rubrika o antikvariatnich kouscich a že tady k tomu bude vzdycky puvodni cena X nova cena, rok vydani atd.. Vic si nevybavuju..
To je jasný, nejlepší je přece udělat anketu a ve finále vybrat sám vítěze v kroužku známých. Mám dojem, že tak funguje všechno od Miss až po Týtý. Proanketní MdS
Prece o tak dulezity veci nenecham rozhodovat luzu!
Xeelee: vo tom nepochybuju. :-D
vasek: Není nad pořádnou konspirační teorii ;-) Všichni přece víme, že překvapení, o kterých píše DEmnoG ve fóru Fabula Rasa, jsou předem naplánovaná. Zlý mimozemšťan Zack, který chce skrz comicsdb.cz ovládnout svět, už určitě dávno zná výsledky :-)
Btw: všímáte si toho, jak se před vyhlášením Fabula Rasa logujou neznámé nebo neaktivní nicky? Jen takovou náhodnou metodou občasného juknutní na stránky jsem zaznamenal nebývalou aktvitu nicků s nulovým počtem komentárů i nulovým počtem titulů ve sbírce. Hmmmm.... Zdraví vás váš oblíbený paranoik :-)
FrAnK | 17:01:03 06.04.2009 | Pindárna | [X]
Chci se jenom zeptat, pred casem se tu mluvilo o vylepseni(rubrika antikvariatnich kousku) v jakym je to krouku?

Zack | 18:44:58 06.04.2009 | Pindárna | [X]
Frank: to si nejak nevybavuju, co to melo byt?
ZAck:Vim, ze uz sem se jednou ptal, ale zeptam se znova, nekdy davno se tu mluvilo o nove rubrice, neco jako antikvariatni kousky nebo tak neco, tak nevim chysta se neco....?
V Kanzelsbergu na Andělu mají Olivera Twista a Ostrov pokladů po 69,- jestli má někdo zájem. Jo a ještě pár čísel Oidipia
Zack: jééééé, s tou tvojí klasickou ikonkou tě teď na první pohled nerozpoznám. Ten čebedaja teda cheguevara byl na dálku rozpoznatelnej:)
Tak to je paráda, tohle mi včera udělalo fakt velkou radost!!! :)
http://www.argo.cz/knihy/146376/muminek/
Neutrino: Sakra... Nějak jsem to v mailu s novinkami přehlídnul. Asi bych potřeboval novější a výkonnější oči. Četl někdo knihu Tajemství inkvizitora Eymerika o tom samém? V LK za 29 Kč.
XeeLee: Já jsem ho dneska koupil za 39 kaček.
Egmont vydává nový dětský komiksový časopis Marvel Heroes, nevíte co je uvnitř za komiks, a jeho kvalitu? Díky.
V Levných knihách mají Eymerikův hněv. Ehm... za prodejní cenu...
sem si koupil na zkusení NOW 1 (manhwa?) od Talpressu a celkem rozčarování z provedení paperbooku. některý texty se nedaj kompletně dočíst bez toho abys knihu "rozlepil"
Woffce: tak jestli přijede, mohl by alespoň slavnostně obřezávat, ne? :)
Neutrino: Tak už to Meander vymazal - ještě před měsícem to tam bylo... Asi Crécy konvertoval - a jednoduše už nekřtí. :---)
Neutrino: Asi to posunuli - na stránkách Meanderu stojí toto: 14. 5. 2009, Nicolas de Crécy, "Křest slavného komiksu Doba ledová", Švandovo divadlo.

Nevíte prosím někdo, jestli zítra přijede ten Nicolas de Crécy? (případně kdy a kam přesně)
Jasně. no. Já teda měl za to, že s ní nic "intimního" neměl,... chudák :-) Dík za reakci.
vasek: Dík za kompliment, ale bohužel asi nejsem o nic pozornějším čtenářem než ty. Řekl bych, že možná Clowes ani nezamýšlel, abychom všemu dokonale porozuměli. Ty bílé koule osobně taky považuju za jikry, pravděpodobně se jedná o jejich společná dítka, ale vzhledem k tomu, že v příběhu už pak nehrají žádnou roli, to rozhodně není jisté. Jiné vysvětlení mě ale nenapadá.
Frank: to si nejak nevybavuju, co to melo byt?
Chci se jenom zeptat, pred casem se tu mluvilo o vylepseni(rubrika antikvariatnich kousku) v jakym je to krouku?
trocha spamu aneb třetí Bubblák pouzávěrkovém záchvatu: http://www.kocogel.info/index.php?topic=5117.0
Neutrino: tak jestli se pletu, tím líp. :) Mám k dipozici katalog Czechriculum Vitae - čeští autoři, český vydavatel, komiksy v angličtině. Btw. když už tě mám tady na fóru... Chválím za bezva kometář u "Sametové rukavice". Mňo... už jsem s tím tady prudil, ale protože tě považuju za pozorného čtenáře, zeptám se osobně: Pobral jsi Tinin dárek Clayovi? - takové ty podivné bílé koule na prostěradle? Že by jikry? :-) Nebo mi v příběhu něco uniklo?
No a když už jsem u toho, sice to nejni komiks, ale http://www.mocpages.com/moc.php/89827
Zajimalo by me jestli je nejaky rozdil mezi prvnim a druhem vydani Strazcu?(krome obalky:)
to Andre: jeste ze hasisi maji bezne po ruce kostym Spider-mana.
AZTeck:Štastný to muž:)...
Já si koupím maximálně jedno vydání. Takové ty "obálkové" rozdíly mě nechávají chladným :)
No já už mám vybráno: nejvíc mě teda oslovuje obálka "Sloth" jako nejpřirozenější lidské vlastnosti;-) Ale jak vidno, nic se nemá pčehánět;-)
Mně se zobrazuje korektně (mozilla).
btw taky se vam jejich stranka zobrazuje tak hnusne rozhazena? Jakoze text presahuje panel s internetovym obchodem a nejde precist?
Tyyjo, pekne kousky na nas chysta CC... me by to hrozne lakalo koupit si vsech 7 obalek, ale pet litriku nebo kolik do toho fakt nedam :-D
Já teda ne, oni ty obálky stejně budou nejspíš i uvnitř :), ale paradoxně se mně nejvíc líbí ta k paperbacku.
DemnoG: No parádička, všechno to vypadá moc dobře, lušusárus, už se těším, hlavně na dalšího Mignolu a SE7EN!!! Juchů, při pátku tolik pozitiv.

Otázka do pranice: najdou se maniaci (počet komiksů ve sbírce 2000 a více) kteší koupí všechny obálky? To asi ne, co?:-)
U Se7en dokonce takovy libustky, jako 7verzi obalek po 77kusech. Tak to jsem zvedav, ktere budou nejdrive pryc. Ja pujdu bud po Lust nebo Envy:).
Koukam na webovky Comicscentra a vidim, ze se rozhodli zase neco malo vydat... a vidim, ze MdS se podarilo CC presvedcit, at vydaji Se7en. Jinac Coralina vypada zajimave, B.P.R.D a Hellboy klasika.