Vzhledem k tomu, že se nepovedla "superlimitka" Sandmana" a tím pádem už nebudu mít z Crwe všechno (tak jako doposud - nepočítaje druhá identická vydání), tak u mě nastal zlom a nebudu už kupovat všechno. Takže jdu jen do základního "Sokola". Přestanu kupovat každou debilní mangu (stejně to nikdy nepřeču) a stejně tak kraviny pro děti. :-)
Norri: jistěže to není jen o metalu, ale kdyby byly na obálkách parafráze klasických dejme tomu postpunkových alb, stěží by to tu vzbudilo rozruch, možná by to Crew ani nevydala( myslím variantní obálky , ne komiks sám.)
Přemýšlel jsem, jaký omnibus bych chtěl v češtině já, Am. upíra, DMZ, Hellblazera určitě ne, to už všechno mám a dávno přečtené. Osobně bych neváhal u koupě starých vertigovek jako Madame Xanadu od Matt Wagnera, nebo House of Mystery od Matthewse Sturgese, případně deratizační The Exterminátors kreslené Tony Moorem. Nebo nějaký evropský historický vypalovák jako Les chemins de Malefosse, či napoleonské Ils étaient dix. Je mi ale jasné, že tohle všechno je tu nevydatelné, čili mám klid a nechci nic.:)
@yogi: já bych to neviděl tak černě... cover alba jsou navíc podružná věc. Jde přece o hudbu samotnou! ;)
tady Ludva by byl poměrně dobrej řízek a snad i Tonda by se nezalekl kdejaké příšery ;) ... ok, končím s plevelením fóra pro sběratele, ale musel jsem!
Obálka s Dvořákem, Rachmaninovem, Bachem, Beethovenem nebude? Přeci jen tyhle ty kapely pro děti... :)
(věčná škoda, že Johnson se držel pouze podružného výběžku a že šlo jen o záchranu nějaký planety kdesi u zapadlé zákruty. Kdyby šlo o všechny vesmíry, pak by to jistě nebyl sokolík, ale minimálně orel z Classicu. Třeba se jednou taky dočkáme)
@Fry: to se nedivím, já je znám jen ze seriálů, kde se o nich často mluví. Celkově to jde taky mimo mě, ale obálka mě zaujala. Teď čtu od něj to o wrestlingu a zatím to má fajn tempo.
Zdar lidi, komu všemu se podařilo sehnat superlimit Sandmana? Čísla uvádět nemusíte, jen mě zajímá, kolika místním sběratelům se to podařilo.
A budete superlimit rozbalovat/číst, obratem prodáte nebo to necháte ležet na poličce? :-)
Po shlédnutí cca 5-10 úvodních minut Wonder Woman (2017) jsem si říkal, že WW nikdy nebude pro mě, ale dal jsem šanci komiksu Wonder Woman: Mrtvá země právě od Daniela Warrena Johnsona a to jeho podání se mi ve finále líbilo hodně, tak se těším i na Vražedného sokola. Zrovna tady ale nějak neprahnu po limitové obálce,... nemám k nim žádný vztah.
To je mozna trochu nestastny na tech obalkach, ze to vede k temhle predsudkum, pritom je to hodne dospely comics o emocich, vzteku, beznadeji a o tom, jak se vsechno tohle da ventilovat umenim (tady konkretne muzikou). Pritom to porad zustava zabavny akcni comics, snadno citelny pro kohokoliv.
@Mr.Plysh: Mě by také lákalo vzít vše, kdyby vyšlo všech 8. Přeci jen, je to počin, který se moc často nevidí. Takto jsem vzal jednu nejoblíbenější. Ona základní cena je vlastně u variantních obálek jen o stovku dražší, ale nesměli bychom počítat žádné slevy.
Thorgal Saga je vedlejší řada, kde mají volnější ruce jiní autoři, protože není tak svázána se základní řadou. Příběhy Sbohem, Aaricio a Wendigo se mi líbily právě možná proto, že to tito autoři můžou vyprávět trochu jinak. Teď jsem si ve Fnacu listoval třetím dílem Shaigan a nevypadalo to vůbec zle. Příští měsíc to polský Egmont vydává, takže do toho jdu. Těm, kdo předchozí příběhy ještě nečetli, knihu doporučuji, i když ta cena je trochu brutus.
Thorgal pokračuje ve své české tradici - chaotickém vydávání. Proč bychom měli pokračovat tam, kde jsme skončili, anebo doplnit začátek, který lidem chybí, když můžeme vzít něco z konce.
Krátký hororový komiks je i v antologii V královských zahradách, má 12 stran, jmenuje se Prolog + Epilog, autor Murin Wolf. https://imgbox.com/RyAAHX2C
Django: Je to celkem zajímavý pokus, protože to limitky sice nejsou, ale budou. Lidi si můžou objednat, co budou chtít, ale pokud si objedná nějakou verzi třeba 10 lidí, tak se to vytiskne v deseti kusech, bude to tam napsáno, že je to v deseti kusech a víc se toho dělat nebude.
No nejmíň prodávaná bude obálka asi megadeth, já chtěl obálku s motivem Dio ale ta není v nabídce škoda, jinak se to tady už hodně řešilo ale Podle mě to nejsou žádní limítky ale jen alternativní obálky.
Tak začal předprodej speciálních obálek Vražedného Sokola. Jsem zvědav, která bude nejméně prodávaná, a tím pádem nejvíce vzácná. :D Tipuji, že největší zájem bude o Iron Maiden. A čísla trochu naznačí, kolik je u nás sběratelů komiksů a fanoušků metalu. Mohlo by to zaujmout i metalisty, kteří jinak komiksy nečtou, ale k těm se info o prodeji asi nemá jak dostat... :)
Donžona bych taky bral, ale Mot je mrtvý, u Arga je Donžon mrtvý a nevím, jestli se do něj pustí někdo jiný odvážný. Já už ho mám pro jistotu fyzicky komplet v angličtině a česky komplet v e-book ????