Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Tak z preachera jsem opravdu nadšenej, už jenom že komplet v češtině za rozumnou cenu je prakticky nesehnatelny.
Konečně se do toho Crew pustila, snad to bude mít úspěch a přijde následně Sandman nebo Hellblazer v obdobné formě... :) Tak to asi bude mít jít původní vydání do světa... :)
soulbringer: Limitka bude mít místo křídového potahu potah s ražbou, bude mít barevnou ořízku a obálku místo hrdinů okupují ti největší mizerové. Náklad je 180 ks.
Tak zrovna ted koupit vubec nelze, snad je to jen chyba :(
Priznam se, ze mam o cem premyslet... Prechera mam v pomerne dobre stavu az na jeden dil, ktery to nejlepsi ma za sebou, takze jsme dost nerozhodnej. V cem se budou ty Omnibusy vlastne lisit? Limitka bude jen jina obalka... nebo?
PREACHER už je oficiálně znovu ohlášen.
Holoto nezdárná. Začali jste tu mlít o Sandmanovi a už mi kvůli tomu na sociálních sítích skáčou reklamy na box set:

https://www.megaknihy.cz/sandman/3836804-sandman-box-set.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TXpnek5qZ3dORE00TXpZNE1EUT0=&cto_pld=rkkmhAeEAAATP9HPbcwdpw
Kruci :( Díky moc za rychlou odpověď :)
Byla na Crewním webu než to stáhli i cena prosím? :D Abych věděl kolik si mám připravit
Fry: byl tam CRWECON ne? jako pvní omnibus, kdy budou ty další dva.... to se dozvíme na crweconu
@deefha: hezky, hezky! a kdy to asi má vyjít?
máte někdo screenshot? :)
Preacher omnibus už s prehľadu "pripravujeme" stiahli, ale už je neskoro :)
Zajímavé, zrovna z Preachera moc radost nemám, ale pokud to konečně znamená Sandman omnibusy v budoucnu, tak výborně.
Crew kurví trh :D hellblazer se normálně prodává za litr a oni to dotisknou, stejne tak harleen, ted tohle.... jeste omnibus 100 naboju a punisher max a zkurvi uplne vsechno :D :D já to chtěl prodat za pár let ať má malý na školu a z hodnotného komiksu udělali zbytečný kus papíru :D místo aby kurva vydali něco co tu není..... Invincible pláče v rohu
Yaromil: ale těch tpb co bych měl doma v tu chvíli na prodej :)
Tohle je na programu CRWECONU. Možná by se to dalo spojit.....
15.00 Velké ohlášení nového projektu!
Tohle si schováváme zvlášť, protože si to zaslouží vlastní kategorii. CREW se tady pouští do něčeho, čím asi udělá radost spoustě komiksových fanoušků. Bude to opravdu velká věc, tak buďte první, kdo se o tom dozví!
Moderují: Petr Litoš a Jiří Pavlovský
Myra82: že by to bylo tohle z programu Crweconu? :-D
Velké ohlášení nového projektu!
Tohle si schováváme zvlášť, protože si to zaslouží vlastní kategorii. CREW se tady pouští do něčeho, čím asi udělá radost spoustě komiksových fanoušků. Bude to opravdu velká věc, tak buďte první, kdo se o tom dozví!

Jako pokud by CREW začala vydávat sérii omnibusů,... Preacher, Sandman, Mýty,... tak by mě asi šlehlo, ale jo měl bych z toho radost :-)
peterxpeter: no ty jojo, Preacher Omnibus bych tedy vůbec nečekal, kort když jsem původní vydání tak dlouho sháněl a vloni za něj vysolil tak nehorázný peníze,... stejný vlastně platí pro Hellblazera, kdy mě první díly stály hodně peněz kvůli své aktuální nedostatkové podstatě a Crew ten první díl právě vydalo znovu,... No nic beru si z toho ponaučení, že se radši vyplatí počkat, protože většina toho co za něco stojí (obsahově) se zase někdy prostě vydá znovu,...
Podle mě to odprezentují na Crweconu
Tohle je asi největší překvapení na českém komiksovém trhu za hodně dlouhou dobu. Nechápu na tom jen to, že to Crew jen tak hodí na eshop bez jakéhokoliv oznámení.
Ještě jsem našel, datum vydaní druhých dílu u egmontu Město, kde chybím a Nozaki, mistr romantiky na 25.07.
Krum: Moje obavy, že když je výstava zdarma, tak za moc nestojí, se naštěstí ukázaly jako liché. Prostředí v Clam-Gallasově paláci je důstojné, expozice je v pěti menších sálech a vystavuje se zhruba 250 až 300 děl. Jak Krumova vlastní tvorba, dary přátel (Burian, Konečný), knižní ilustrace, obálky, návrhy tak i původní komiks. Vstup je zdarma, jen je třeba si vystavit v pokladně vstupenku za 0 Kč, asi z důvodu sledování návštěvnosti. Je to minimálně na půl hodiny, pokud by chtěl někdo vidět i celý promítaný film, tak o cca 45 minut víc.
Tak se mi včera podařilo odchytit Mahlera na Světě knihy, aby mi podepsal Noční chodce, dokonce mi je tam i nakreslil. Vtipný je, že na jeho přednášku dorazil i Rudiš, který ani není napsaný mezi hosty festivalu, takže jsem ho odlovil v kavárně a nadšeně mi to podepsal taky :D
faster86: Limitka měla navíc papírový přebal. Což samozřejmě nedělá dvě stovky navíc, ale protože mám takové tušení, že už se dá sehnat jen hodně špatně (byť měla 200 výtisků), je vidět, že si to kupci pořídili. Tudíž od pana Vybírala jednoznačně dobrá volba - Zack psal naprosto správně o něco níž - hlasuje se peněženkou. Když vydavatel prodělá, podrbe se na hlavě a změní taktiku. Když je tomu naopak, byl by blázen, kdyby se choval jinak. Tohle je byznys jako každý jiný.
A myslím, že v minulosti se zrovna Petr Pan řešil z hlediska ceny fakt hodně - proto taky "limitní" vydání dalších knih (Velký mrtvý, Go West...) mají jen omezený náklad, cena je stejná.
faster86: tak tam byl i přebal a takový ten papírek s tím, že to je limitka, ne?...ať nejsou zmatky.
Cikolb: tak proč stojí limitní petr pan o 200 víc? tam je něco víc než jiná obálka? To není jako hejt nebo podnět na hádku... jen ať nejsou zmatky

Fort: a bacha n mighty, u nich je sběratelská verze levnější než obyčejná, řádově jde o desetikoruny ale i tak
Já volím peněženkou i u základní verze, 700,- za 200 čb stran, Argo si trošku ulítává no, ale to není nic nového.
Cikolb: To bych spíš nazval omezený náklad než limitovaný, ale chápu marketing, kde limitovaný zní lépe.
Za mě kdekoliv je uvedeno sběratelská, tak to výrobce dělá, aby si zboží koupilo co nejvíce lidí. Limitovaná, tam musí být přesně uvedeno, který kus z kolika to je, jinak je to normální verze.
U mightyboys máte sběratelské edice a pak ty normální, ale taky nemusí platit, že sběratelské budou časem dražší za předpokladu, kdy je náklad 500ks a sběratelek je třeba 300ks.
U nakladatelství Vybíral je cena "limitované" verze stejná jako základ. Knihy se liší jen obálkou a variantní obálky mají nižší náklad (limitovaný) - viz Go West či nově Indiáni.
Volte penezenkou. Zatim volite tak sikovne, ze mate tenhle limitne sberatelsky syfl, no. Muzete si nafackovat vzajemne :)
Ano, jedná se pouze o jinou obálku. Argo to takto udělalo i u titulu Lví silou, vzletem sokolím: Dějiny Sokola v komiksu, kde je ten rozdíl a označení "limitovaná" snad ještě úsměvnější.
Ale Vybíral má limitku jen to že dá jiný obrázek na obálku a nahodí nějakou stovku nahoru ne? Hold jediný vydavatel co tu dělá limitky je asi comicscentrum ne?
U Vybírala znamená LIMITKA , že napíše kolik kusů je LIMITNÍCH.
Argo ani ťuk. Měli by to uvádět. Jen pro přehled .
Jo, co Argo vydává za sběratelskou verzi je jen alternativní obálka. Mělo by to být za stejnou cenu, protože jinak tam žádný rozdíl není. Myslím, že jim to už moc nefunguje, lidi skočili po Neonomiconu, pak po Drákulovi (jestli ještě něco předtím, anebo potom, nevím, zas tak moc Argu nefandím, abych měl takový přehled) a pak asi zjistili, že je to fakt jen obálka. Třeba ten "limitovaný" Frankenstein už jim zůstal a je k dispozici i 2 roky po vydání...navíc ta obálka u Chrámu matky boží podle mě ani moc dobře nevypadá.
Argo prostě jenom velmi dobře pochopilo, že když na něco plácnou slovo "sběratelská", tak můžou napálit cenu, byť už tam skoro není rozdíl. Ostatně to není ani jejich první, ani jejich poslední kus, kde to takhle udělali. A nutno říct, že očividně jim to funguje :)
Ten plátěný hřbet by měl vydržet víc.
Mně se tady víc líbí ta klasická obálka než limitka :D
Sou to zloději ale i tak si to koupim...
Limitky u Arga mívají plátěný hřbet.
To bude urcite stejne jako u Frankensteina a Drakuly jenom v prebalu
@BadBoy: přiznám se že Vybírala jsme zatím ještě nepřipravili, určitě zašli údaje z tiráže, během zítřka nahodím tady na CDB :)
Je potreba nejake info ke komiskum, co tenhle mesic vysly u Vybirala? Az na beznou verzi Indianu muzu pripadne dodat...
Fort: tohle píší na FB

Je tu nový Džundži Itó!
MILOSTNÉ STRASTI NEBOŽTÍKŮ

Tento svazek obsahuje celých deset příběhů, v nichž se mistr hororu Džundži Itó představuje ve vrcholné formě.