Není ten fear agent rozděleny jako 1. Hlavní část 2. Ty další bonusy / příběhy?
Ještě nemám doma tak nevím, ale takhle by to bylo logické než rozdělit hlavní dejovou linii
Yaromil: Díky za upozornění. Když má Krum tu 100vku, tak jsem pro jistotu ještě zapátral po síti a po pár letech navštívil stránky ToužimskéhoMoravce. Dvě knihy o Krumovi to je moc dobré!!! No ještě lepší, se mi však zdá připravovaná kniha o nakladatelství. Uvažuji o ní víc než o kolosálkách.
Gmork: Nakupovat BR ve světě je sice lákavé, ale není to nic pro mne. Moje hlava je vůči cizím jazykům neskutečně odolná:-) a tak bohužel spoléhám jen na naší distribuci. Co se týká nabídky japonské animované tvorby, tak Netflix má velmi dobrou nabídku, včetně většiny filmů od Ghibli. Tak snad nebudou šetřit a Volavku koupí.
robur31: Dovolím si pozvat i na venkovní výstavu k výročí Gustava Kruma, která se koná v západočeském Lokti. Více info tady https://www.os456.cz/galerie/
robur31: To nevím, jak je to s anime na streamu, sám žádnou VOD nemám. Distributor tu je, jen už se tu v podstatě neprodávají filmy na fyzických nosičích, tudíž některá studia hodila Českou republiku přes palubu a blíží se doba, kdy nás budou ignorovat úplně. Sám jsem si teď pořídil Aliens a Avatar 2 ve 4K v zahraničí, tak jak to dělá většina českých filmových sběratelů.
Kdo má rád tvorbu Gustava Kruma, tak od 24. května by měla být v Clam Gallasově paláci v Praze výstava k jeho 100. výročí narození. Pokud v MHMP nekecají, tak vstup by měl být zdarma, což není špatné. Na druhou stranu, když je něco zdarma, tak to většinou za moc nestojí. Snad to ale bude milé překvapení. Více: https://www.muzeumprahy.cz/vystavy-a-akce/gustav-krum-100-let
Gmork: Doufám, že Volavka bude aspoň na streamu, když už tady není schopný distibutor.
deefha: Vidím to zklamaní které si teď způsobil všem Aliexpress, Wish, Temu fanouškům... :D
Jinak pokud už někdo máte materiály a nechcete čekat na doplnění od BlackJaga, pošlete komukoli z nás jako obvykle :)
seneke: Taky, už jen z toho, že rozhodovat se bude na Animefestu a tam je dámské publikum zastoupeno ve velkým. Shonen to dle mého nebude, spíš Seinen. Pokud se do Top 6 dostane Nana, tak klidně muže vyhrát.
xintax: Aha, díky za vysvětlení. Já netušil, že to nějak kopíroval (není tam o tom, nedívám-li se špatně, jediná zmínka). Domníval jsem se, že jde zkrátka jen o vytrhané a svázané epizody, a na tom jsem neviděl nic zvláštního (antikvariáty jsou takových svazků plné).
Velkej šéf: Říká se tomu autorská práva. Pokud vázal jen zadní strany ze starých komiksů a nějakej trouba je na Aukru koupí za 3-4 tisíce, tak by mohl být jen ve hledáčku finančáku, ale tadu už nepokrytě kopíruje stránky komiksů z nedávné doby (včetně grafiky) a to už "okrádá" nejen držitele práv (malířů, scénáristů...) ale i firem. V tomhle případě Albatrosu...
Já tam chodím rád. Vždycky si při mnohaminutovém čekání na objednanou knihu prohlížím raně devadesátkový fotky Van Damma a Ramba na dveřích a kromě z nově nabyté knihy mám vždycky i radost, že mě neroztrhal ten pes. Když tak koukám na ty krabice venku, vždycky toužím více poznat procesní know how této firmy. Oni nepochybně přišli na něco o čem se většině docentům procesního řízení ani nezdá.
Antikvariát 11 - to je čistej "punk". Dvůr s vlčákem, kde jsou knížky na hromadách venku a prodávající jsou snad odsouzenci k alternativnímu trestu:)). Když tam člověk jde, tak se tem necítí moc útulně.
Velkej Šéf: Jo, o Cortesovi jsem slyšel hodně, osobně jsem od něj objednával jen jednou. Tohle je dost podobný, objednáš komiks, kterej je na obchodě ve stavu "velmi dobrý", přijde ti polepenej, politej, poloropadlej salát (třeba i s razítkem s knihovny). Pak ještě mají na obchodě druhej stav "dobrý", což si teda nedokážu představit, co je... foto je ilustrační samozřejmě. No a to se ještě musíš modlit, aby vůbec ta věc byla skladem, protože "Skladem" znamená, že to nabízejí, ne že to fyzicky mají, což je u antikvariátu dost vtipný... stačí si projet recenze na Heurece, nejvíc mě dostala jedna, kde ženská čekala tři týdny na knihu, co měla být skladem, po urgenci (na e-maily taky úplně moc neodpovídají a často ti lžou, třeba že dnes odeslali, ale podle štítku je vidět, že to na poštu hodili třeba až za týden) jí napsali, že knihu nemají... no jenže kniha se mezitím vyprodala i v jinejch obchodech a už nebyla k sehnání.
S313: Nikdy jsem vonline-antikvariatu nenapsal, ale zajímá mě jedna věc. Byl jsi někdy v antikvariátu 11 (pan Cortes). Protože to byla ta mě nejhorší zkušenost s jakýmkoli nákupem vůbec, vyloženě životní událost. A nedovedu si představit, že by šlo klesnout ještě níž.
Deži: pozor na to, už jednou jsem reklamoval, přišlo mi jiné vydání Mistra a Markétky, když byli ještě online-antikvariat, sice penize vrátili, ale prý fotky jsou pouze ilustrační … je potřeba tam hlídat rok vydání a vydavatelství, to víceméně sedí.
willis: Stav v pohode, došli dve knihy, jedna správne, jedna nesprávne.... Na jednej je síce škrabanec na prednej strane ale nič strašné... Len ten diel DCKK čo som chcel už nemajú v ponuke, to ma trochu hnevá....Inak druhá zásielka mi došla z knihbot a tam je to ozaj pekne rozdelené, objednal som stav, že "ako nová" a fakt sú ako nové, tak skús pozrieť tam.
Deži: a v jakém je stavu? Já kdysi u nich koupil tři komiksy, to se ještě jmenovali on-line antikvariát. Jedna byla bouchnutá a druhá vyřazená z knihovny a upravený pro ni, polepená igelitem.
U popisu bylo u každé knihy "velmi pěkný stav" nic víc. Fotky tam nevedou.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.