ad bojkot nakladatelství Dobrovský: Tohle mi nedá, ale musím se zeptat, to mám jako bojkotovat své oblíbené autory jako jsou např. John Langan nebo Robert R. McCammon a další, kvůli tomu že nakladatel neplatí své ex alimenty? To hádám nemyslíte vážně? Tohle ať si vyřeší jeho rodina, třeba soudní cestou. Autory resp. jejich knihy, které daný nakladatel vydává, bych do toho tedy netahal.
uprimne, nevim o cem se tu pise, jsem tu novy, ale i tak sem budu davat ruzne slevy na ktere narazim bez ohledu na osobni antipatie nekterych clenu vuci ruznym eshopum. pokud je tu nejaky obchod zabanovany, tak se omlouvam, nevsiml jsem si toho.
u dobrovskeho konkretne, kdyz se ty slevy sejdou, tak se da nakoupit skvele. bezne ceny ma samozrejme nadsazene, to vidi kazdy, ale zase dila ze sve produkce dokaze nekdy zlevnit teda hodne. nekdo ma treba v kosiku u dobrovskyho uz vybrany nakup a tato sleva mu to muze hodne zlevnit, tak nevim v cem je problem? ja jsem rad ze tu lidi davaji slevy na ruzne obchody. obcas vyuziju booktook, nekdy knizni klub. je to super, ale nekomu se muze hodit i jiny obchody
MisaNuff: Rok dva zpátky se na to ptali Pavlovského na Facebooku a ten říkal, že nechápe, proč je to tak populární. Přesněji řečeno netušil, jestli je to fakt kvůli kvalitě mangy nebo memům
Jinak Jojo by byl dost brutální na překlad plus všechny ty copyrighty... no, rozhodně to není jednoduchý titul na vydání.
Valon: Jestli myslíš appku Manga+, tak mám pro tebe dobrou zprávu. Tu akci "první přečtení zadarmo" prodloužili. Shonen jump dokonce uváděl, že jim díky té aplikaci výrazně narostly prodeje jednotlivých volumek.
MisaNuff: Já to loni dočetl v prosinci po poslední oficiálně přeložený díl (v jejich appce to bylo zadarmo ten rok) a bavilo mě to víc a víc, ale já miluju zamotávání situací a zákulisní hry a do toho čím dál šílenější souboje s vyvíjejícími se schopnostmi zúčastněných :)
Je dobré to vědět. Od takových moc nenakupovat, protože, jak mi kdosi kdysi řekl, opravdové volební lístky má člověk v peněžence. Škoda jen, že někteří mají cenu za hlavní prioritu a nakoupí od kohokoliv, jen aby ušetřili. A pak se diví, že koupili od člověka, co tu věc ukradl a musí ji vrátit, nebo že ten zloděj, co od něj nakupovali, pak okrade i je :)
Darker: toš jak se soudí se synkama o barák, v kterém oni bydlí, a u jednoho řeší ještě otcovství, tak tam musela proběhnout docela dost divoká řada masakrů, dej pokoj. Ještě, že se na tu hromadu hoven dívám jen hodně hodně zpovzdálí a nemusím se v ní hrabat. A stará to celé ještě zajebe fejsbůčkem, kde se chlubí takovýma žebráckýma dovolenýma:))
Cholera jasna, musím do vás občas dloubnout, jinak byste tu všichni umřeli nudou.:)
A kdoví, třeba sem občas zavítá nějaký ten vydavatel a řekne si: Tohle by se dalo vydat i v Čechách, ale to už asi moc fantazíruju.
Já polskou sekci oceňuji :-) Je to supervícuc toho nejzajímavějšího, co se tam děje, od někoho, kdo v tom hodně jede :-) Pokochám se obálkami, na seznam "u nás nikdy nevyjde" zařadím další kousek, akorát vždycky když se zmíní Egmont, mám málem zástavu, že by se u nás, s tím naším, začalo konečně něco dít, a ono zase nic :D
Zack: všiml jsem si, že v posledních letech táhnou díla, jež se opírají o reálné příběhy a skutečné události - a tady dokonce lokálně! Gratulace do Jičína!
Koukal jsem na názory na goodreads a taky se tam shodují, že to má zajímavou myšlenku. Jde mi o to, aby to nebyla nějaká fantasmagorie plná samoúčelného násilí, jak to někdy u 2000 AD bývá. Ale tohle asi nebude ten případ. Nejspíš do toho tedy půjdu.
Jojo, zařazuj si mě kde chceš ubožáčku, klidně ať jsem potrefená dezolé nebo koště, což teď patří do slovníku atomových vědkyň. Mně to je jedno, ale jak ta úroveň upadá, už i to vaše dehonestování je jak z páté cenové, nenávist, na zemi bláto a piliny:) O tomhle se budou jednou psát sociologické studie.
přidávám se ke zvědavcům s Goonem - budu rád, když to výjde, ale jak moc na pevno to je a naznačili nějaký časový výhled?
Jako neslyším to prvně a před lety už se taky spekulovalo, co to Powel dovydal jinde... bylo by to príma, ale u Goona to člověk neslyší poprvě. Každopádně držím jim palce a včera bylo pozdě! :)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.