Pokud by někdo nějakou náhodou ještě nevlastnil "Zlatou armádu" a měl zájem, rád věnuju (mám 2x). Budu se pohybovat na Komiksfestu v sobotu 8.11. cca od 13.00 do 20.00.
4 Zack a yogi: Pokud se na něčem podílím a vím, že je to dobré, tak se toho samozřejmě zastanu. V práci, doma, v životě, kdekoliv, je to naprosto normální instinkt. O análech bych bejt váma radši nemluvil. Užnatosrací MdS
andre: Já jsem ho včera v Praze už sehnal! V Čáslavský ho ještě neměli, ale pak jsem jel do Inter Zonu a tam jsem se nestačil divit... a radovat se. Prej ho maj ale zatim jenom na dvou místech (to druhé je mi neznámé).
Podle mě nemá cenu o tom debatovat, kazdymu se líbí něco jinýcho a nikdy nebudou mit vsichni stejnej názor, myslím že je duležitý že se věčině(skoro všem), Sin City líbí celkově a to je nejdulezitejsi..
Na stránkách "Lapiduchu" jsem narazil na informaci, že Netopejr chystá vydání Eisnerovy "Smlouvy s Bohem" - neví tu někdo, co je to na tom pravdy ? (Stejně tak by mě zajímalo, kam tam chodějí na názvy dalších chystaných "Lucky Lukeů" - v Egmontu jsem to nenašel... http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=comics
U nás v knihkupectví měli "armády" celej 15ti cm štůsek mezi jinýmy letáky zdarma u kassy :) ........ Měl jsem ho vzít celej a postupně prodat, pak bych mohl zapomenout na hypotéku.......
dík za odkaz.. dva časáky jsem tam našel asi je koupím... jinak jsem koukal na ty knižní verze a to je havárie.. to se do kvality se starými sešity nedá srovnat..
Financ: Řekl bych 100,- - 200,- za sešit (ale i míň) - záleží na čísle, kvalitě a hlavně štěstí. Soudím podle sebe: Zakoupil jsem na Aukru onehdá 2 chybějící kusy cca 150,- za jeden. Sám se už ale drahnou dobu marně snažím prodat číslo 8 z r. 1970 (bez udání ceny).
Pro představu - takhle se RŠ nabízej na Aukru:
(http://www.aukro.cz/8625_rychle_sipy.html?order=t&view=gtext)
FrAnK: Tak v počtu přečtení u hocha se zežloutlým rodným listem jako jsem já už asi nic nepředhoní "Rychlý šípy" - dvacet let jsem neměl nic jinýho k dispozici. :----)
Televizní program anoncuje v souvislosti s pořadem "Zoom", vysílaným ve středu 29.10. v 16.55 na ČT 2 toto:
"Aktuální pozvánka vás tentokrát naláká na festival Komiksfest, největší soustředění komiksových tvůrců a projektů u nás, který proběhne...."blablabla. I když čas tomu věnovaný odhaduju tak na minutu a půl, doufám, že většinu ho zabere osvědčený (leč stále nedoceněný) spíkr a odborník na komiksy v jedné osobě, pan K.B.. :-------)
Byl na mě vznesen dotaz od jednoho kamaráda, zda-li by se nedali koupit někde italské komiksy v originále, specielně ho zajímal Dylan dog a tímto dotaz přenáším zde. Nevíte někdo?
Woffce: no toho 8.11. minimálně, ty další akce budu zvažovat dle aktuálního rozpoložení: povinnosti v práci, povinnosti doma a v neposlední řadě dle financí. Neb se znám a přijít někam jenom na čumendu, není můj způsob přístupu. No a s tím zase souvisí, že jít někam sám je hloupost, ale problém pak bývá, že zase někdo jiný nemá čas. .... ufff to jsou věty:)
andre: No, já jsem teď víc kluk vykulená než ušatá - od září nová práce, a času tak málo, že i kapela kvůli mně už nějakej čas stojí (tudíž jsme - BTW - všechno hraní včetně "Balbínky" museli přesunout na příští rok). Proto jen velice výhledově jsem si naplánoval Komiksfest na sobotu 8.11., ale jelikož v mé nové profesi nevím, co bude zítra, je to zatím jen v kategorii snových představ. Každopádně: Protože bych rád dal (nejen) s květnovým "crweconským" stolem řeč (a nejen řeč - pokud bude opět v provozu bar), začnu už v říjnu výhružně mávat výpovědí, pokud mě do toho kapitálu nepustěj (a to voni si sakra rozmyslej - mít Woffci či nemít ji... :-----)) Případně: Kdy se tam chystáš ty ? Denně ?
Neutrino: Chápu to stejně - pro jistotu jsem ale zaslal Meanderu otaz (a čekám na odpověď - dám pak vědět).
Zack: Hm - děkuju.
Neutrino: no asi to tak bude, akorát proč je to ve čtvrtek?? Nemám problém být v pátek/o víkendu v Praze, tak ale to chce volno....nebo služebku;-) Každopádně to by chtělo si nechat podepsat Ovocňáky a za čerstva koupit Dobu ledovou;-)
Ještě jsem našel jeden detail ohledně knihy Doba ledová, který má Meandr v již vydaných titulech: v dubnu se uskuteční křest knihy a já jsem z toho vyrozuměl, že by měl přijet i autor. Co myslíte? http://www.meander.cz/php/page.php?IDPAGE=65&JAZYK=CZ
A ještě snad: "Egmontův" "Asterix" není leták Kauflandu, není důvod se durdit - takovej výzor by "Donžonu" zcela jistě neubral na vážnosti (?) - a já bych proti sešitům tohodle typu víc než nebrojil (umím si představit útulnou sbírku jich - snad jen, že ty 4 "Moťácký" by musely mít jinej regál, ale....).
Kapis: Krzevá "Donžon" - já byl jen línej to napsat; no samozřejmě, že ta částka je směšná v úměře ku kvalitě (a radosti, kterou LECKOMU způsobí), každá debata o tom jde mimo moji hranice mý animální žádostivosti - a proto mi přijde zbytečná. :-----) Přesněs to vystih´. :--------)
"Doba ledová" - dyk já už sem dlouho samej hořečnatej; potřál bych zchladit (to tím, že "Pán Ovocňák" mě onehdá tak rozpálil - asi...)
Andre: Kdo chce, tak je pozitivníma referencema dávno zavalen (= sežene si, zkrátka, informaci ňákou, veřejnou, nijak nezaM A S Kovanou).
Zack: Na který série se BB/art vykašlal ? Bez krve :----) - vážně mě to zajímá.
vasek: na druhou stranu, BB Art na tom je taky financne dobre, precejen jeden z nejvetsich hracu na domacim literarnim trhu a svete div se, na spoustu serii se proste vykaslali.
btw ja bych to v sesit bral, aspon by se to lip skladovalo, lip cetlo v mhd atd.
FrAnK: jo a s Krumlem se to nedá srovnávat. Toto je velice inteligentní komiks o komiksu. Žádný suchý fakta. ... Sám uvažuji, že jich koupím několik a budu tím "obšťastňovat" své milé a známé, kteří nechtějí o komiksu ani slyšet:)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.