Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Já mám momentálně na cestě http://www.bookdepository.com/House-X-powers-X-Jonathan-Hackman/9781302915704?ref=pd_detail_1_sims_b_p2p_1
Cena je vyšší za 300 stránek, ale četl jsem na to chválu a je to Hickman. Momentálně jsem dočetl druhej Avengers Omnibus a ke konci jsem zjistil že na to přímo navazují Hickmanovo Secret Wars (vím jsem blesk :D ) který už mam přečtený ale je fajn mít takovej menší "komplet" ty Secret Wars jsou moc dobrý.
Fimi: wow to je docela pálka za 136 stránek :D asi je to tak moc dobrý? Takovou cenu bych si představoval za hardback a aspoň 250-300 stránek.
Lenny na tom asi něco bude... Jeste by mohli vydat Behold... GALACTUS. Ale to bohužel není Moebius
Co si budeme povídat, Leeho scénář je Leeho scénář, stačí vzpomenout na retro UKK. Tohle tu vychází čistě kvůli Moebiovi.
Silver surfer je superhrdina, ale je to něco pro komiksový fandy. Myslel jsem že tam mají samí supráky podle nejnovějších filmů.
Sv1neconeco: Je i není? Aha :D

Díky , dalamáre :D
YA?
Silver surfer není superhrdina?
Tohle je asi to první od crewe, u čeho jsem si říkal že si to určitě koupím. Zatím mi jejich edičák přijdou jen samí superhrdinové, manga a YA.
Super a to zrovna premyslim o koupi v aj, problem vyresen
A velký formát, je to k 30 letům
Crew právě ohlásila Silver Surfer Parable od Moebia a Leeho.. Úžasné
Fimi: Berserkera od Lemira vydaji urcite.
seneke: Pokud nebudu mít zkoušky, tak možná jo, ale spíše to vidím zase tak, že si pustím přímý přenos na FB :D
No jasně že buse plno pokračování roujetyvh sérii. Mě by zajímalo zda skutečně vydají toho Berserkera od Lemira, nebo něco jiného zajímavého z těch pár novinek co mají každý rok
Mě přijde, že je ten edičák minimálně z 90% jasnej, takže pro mě to nemá moc cenu.
Když se tu zmiňuje to představování edičáku. Plánuje tam od nás někdo jít?
Konec ledna CC oznámí edicak.. Prosím napište sem někdo novinky, nestihnu to tam
Dobrý den. Rád bych se zeptal ostatních sběratelů. Jedná se o figurky Marvel ,před měsícem byla dodána prémiová figurka Thora s ulomeným kladivem na topůrku - rizikové místo. Po reklamaci mi přišla figurka nová ale se stejnou vadou. Stalo se to prosím ještě někomu z Vás ? Díky Skot
No jo, Urasawa není moc látka pro český trh. To je samý shounen a tohle by trochu vybocovalo. Ale zase tu vyšel ten Hitler tak kdo ví..
Fimi: Vypadá to dobře. Každopádně Pluto mě fakt chytlo, už čtu vol. 2 a objednal jsem 4 a 5 :) Je fakt škoda, že to tady nejspíše nikdy nevyjde :/
Taky mě potěšil se Swolfem, Prince Noci mám a je to pořád dobrý komiks. Tak tohle je asi nejlepší dárek pod stromek :)
Ech, o Jednorozca bol tiež druhýkrát v hlasovaní malý záujem a v treťom hlasovaní jasne vyhral.

Fakt by som sa tými percentami úplne neriadil, zasa aj Shi nemalo tak málo hlasov, keby to malo nejak okolo 5% tak už by to bolo ozaj málo, ale Vybíral to tu chce vydať, má ten komiks rád a mňa s tým potešil. Lebo edícia ERB má TOP kvalitu.
Shi nebude v Modré Crwi? Zajímavé :) Bych si myslel, že když byl o Shi tak malý zájem v hlasování, tak se toho jiný vydavatel ani klackem nedotkne.
Ja tiež, ale najviac asi Mariniho Orlov Ríma a Škorpióna.
Presne tak. Shi je istota a hlasuje sa medzi 6 komiksov - akčná detektívka Silas Corey, scifi Urban, historický Škorpión a Orlove Ríma od Mariniho, hororový Strieborný mesiac a historický Konkvistador.
Jestli jsem to pochopil spravne, Shi je jistota. Nejiste jsou ty dole, ne?
Mně to je jedno, erb beru vše, ale rád bych to Shi když to nevyšlo v modré crwi
Díky. Za mě bych zkusil Orlové říma a Silas Corvey.
http://www.erbkomiks.cz/pripravujeme-2019/

Hlasovanie prebieha na ich FB stránke. Je to však hlavne o tom aby Vybíral videl, o ktoré komiksy je do budúcna záujem.
Nějak to nemůžu nikde najít.
Tak na stránkach ERBu už zverejnil Vybíral novinky na rok 2020.

A spustilo sa aj hlasovanie, kde je na výber zo 6 komiksov.
Ja mam od DC nejvetsi Before Watchmen omnibus, 1064 stran a vazba je pekna.
Fimi: Čtu :). Od DC jsem přelouskal Infinite Crisis co má 1152 stran a cajk. Bohužel je tu stejný problém jako u Marvelu - některé kousky jsou super, některé mají šit lepenou vazbu. Rychlost čtení záleží na tom, jestli je to šedesátkový ukcený retro nebo moderna.
Mě třeba mrzí, že DC nevydává "omnibusy pro takové to obyčejné čtení", jako je tomu u některých vydavatelství mangy. Chápu, že u mangy je to snazší - je černobílá, papír dřevitý a lehký, malý formát... DC kdysi vydával "Showcase" řadu, což byly jakés takés ekvivalenty manga-omnibusů (taky ČB, taky lehký dřevitý papír, cana 20 chechtáků za 600 stran). Stačilo by přidat barvičky a bylo by to super. Já bych po něčem takovém okamžitě skočila - třeba Sea Devils, Challengers a podobně...
S tím souhlasim.. Teď třeba marvel vydává event v deluxkach v tpb třeba právě hickamnovu F4, Aaronovi Ghost Ridera, bendisovy Avengers, Hickmanovy Avengers... Je to super když omnibusy jsou vyprodané.. Třeba F4 od Hickmana je super
Omnibus má jednu jedinou výhodu - je v něm všechno na jednom místě. Když chce člověk číst starší věci, jejichž TPB vyšly kdo ví kdy (pokud vůbec), pak často nemá jinou možnost.
No jo, je to spíš sběratelská věc, nebo ty compendia co jsou taky celkem tlustý, třeba invincible... To asi asi člověk nekupuje pro čtení.. By mě zajímalo jestli lenny skutečně T, omnibusy čte, respektive za jak dlouho dá jeden průměrný 800 strankovy omnibus pokud to fakt čte.. Teď jsem si koupil kompletní deluxe kill or be killed a má to přes 600 stran což bych už taky neoznacil za deluxku ale omnibus
Já už taky ty omnibusy moc nemusím. Některé se fakt blbě čtou (z pohledu ergonomie).
Neříkám, že to lepidlo je. Z toho videa to poznat bohužel na 100 % nejde.