Invape: Hele to jsou samolepky, nebo maj ta pouzdra nějakej "šuplík" na etiketu? ..... A koukám, že jsi tak pečlivý, že je průběžně měníš (když ještě nejni pouzdro plné, a když se naplní "crew, asterix, .... zkrátka vycházející řady") ...... to už je trošku perverzní;-) ...... ale paráda!
invape: Kruťácké! Pěkně vyřešeno v daném prostoru - úplně čekám, že půjde jedna stěna odsunout a zatím bude další skrytá knihovna :)
Vystavit UKK při kompletním obrázku bude ale asi trochu problém, co? :) A Naruto s Bleachem budou za chvíli potřebovat též přesunout :)
ad knihovna: Díky za pochvalu. To sklo jsme dlouho řešili. Nakonec to dopadlo takto. V ložnici žádná knihovna zatím není, ale tři malé a prkna na stěnách:o). PS: Nečtu stripy a věci pro děti do 12 let. Ale Kačer Donald je dobrej:o)
No, ne že bych z Invapovy knihovny zklamanej, ale vzhledem k těm šíleným miliónům kusů, kterých má, jsem čekal něco jako tohle. Ale samozřejmě je to krásné. Až budu velký, chci to mít jako Invape :)
AZTeck: tak oni to nakonec prodávaj po kouskách? To je pěkně debilní, mělo by se využít toho, že jsou kresby ještě potěch letech pohromadě a nerozdělovat je. To už se nikdy nikomu nepodaří dát znova dohromady. A jen tak by mě zajímalo, jestli se některá z těch stránek za tyhle ceny prodá.
Invape: oceňuji to řešení se sklem, pořád to řešim, většinou vypadaj knihovny se sklem jako komunistický "stěny" (a to se mi nelíbí), toto se ti povedlo!
A máte dobrej Betlémek, my máme doma Playmobilovej:)
Pro všechny obdivovatele Káji Saudka je tu nejspíš jediná a poslední šance shlédnout originály kreseb komiksu Muriel a andělé http://www.1.acb.cz/Items.aspx?a=1051
J.Connor: Jojo, Blizzarda už mám - ale Firehand je bohužel pryč. To mě dost štve. Vzal sjem si Blizzarda dvakrát - vyměním za Old Fiehanda...najde se někdo;-)?
J. Connor: Já to tam dal jen aby bylo jasné, o co se jedná, než se semka dohodí ten nový, proto to "viz.". Omlouvám se za zmatky a koukám, že nový je již též nahozen ;)
Kapis, Toe: Dal si tam odkaz na na Firehanda, kterej vyšel už dávno, ten vyprodanej bude, ale aktuálně vyšlo tohle http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=5159 Psal jsem panu Říhovi a včera večer ještě byly.
Kapis: Ptal jsem se Karla na Komiksfestu, jak to vypadá s dalšími díly a tak nějak z něj vylezlo, že ještě není asi ani dokončený scénář, takže další díl bych odhadem viděl nejdřív ve druhém pololetí 2014 spíš ke konci ;) Ale možná něco skrýval... :D
Transmetropolitan - počítám, že bude, ale edičák BB/Artu je poslední roky proměnlivý, jako počasí v Bermudském trojúhelníku ;)
Toe: Díky za upozornění, už jsem napsal, snad bude ještě k dispozici.
A chci se tě zeptat, jak to vypadá příští rok se zbylými dvěma díly Candideho od Jerieho?
A ještě jedna: co poslední Transmetropolitan? BUde příští rok nebo se odsouvá i ten?
"Tentokrát se jedná o dva příběhy v jednom výtisku - v prvním z nich vyjíždí za dobrodružstvím Vinnetou
s Old Shatterhandem, ve druhém pak opět Old Firehand v příběhu, který před lety posloužil též jako inspirační
zdroj pro film " Old Shatterhand "."
andre: Někde jsem četl, že upravovali (možná Komiksárium to bylo). Ale prý jenom gramatické chyby, překlepy a tak. Ale co jsem četl ten článek, tak tam prý už nic nepřidávali, neobohatili to. Možná nanejvýš přepíšou pár špatně udaných roků. Ale je to tak začátek podzimu co jsem to četl, tak možná se něco změnilo...
Ve středu 30.10. v 17:00 odstartuje prodej Limitované edice (v počtu 52 kusů) knihy "Liga spravedlnosti 1: Počátek".
Knihu budete moci zakoupit těmito způsoby:
1. Přijít na pobočku CP-Anglická kde bude připraveno 25ks
2. Objednat přes náš eshop www.comicspoint.cz, kde bude rovněž připraveno 25ks
Cena limitované edice je 999,-, kniha je v pevné vazbě s přebalem ze speciálního papíru v černobílé variantě opatřena certifikátem pravosti.
"Rádi bychom Vás informovali, že ve středu 23.10. vychází limitovaná verze (100ks) barokní-SteamPunk-SpaceOpery Candide: Král Bulharů, kterou na motivy slavné Voltaireovy novely "Candide" volně zpracoval český kreslíř Karel Jerie. Jedná se v podstatě o první limitovaný komiks od českého autora podložený certifikátem. Limitovaná verze se od klasické verze odlišuje také jinou variantou obálky na speciálním papíru se strukturou plátna a přiloženou podepsanou litografií. Cena limitované verze je: 999 kč
Klasická vázaná verze pak bude v prodeji za: 299kč
Při této příležitosti bychom Vás také rádi pozvali na podpisovou akci autora, která začne ve stejný den, tedy 23.10, v 18:00 na pobočce CP Anglická, kde bude také k zakoupení jak limitovaná, tak klasická verze knihy.
Anotace knihy:
První kniha z připravované komiksové trilogie zavede čtenáře nejprve na nejkrásnější zámek ze všech, ze kterého bude Candide pro lásku k slečně Kunigundě nadobro vykopnut, aby po té vstoupil do bulharské armády a potýkal se s nástrahami vojenského života. Mnohá dobrodružství mu ukáží svět z nečekaných perspektiv, na kterých nebudou chybět jezdci na dinosaurech, létající zámky a mutanti těla ale i ducha.
Karel Jerie provede čtenáře svébytným dějovým zpracováním, kterému nechybí humor, napětí ani nadsázka.
Kniha má 64 stran a rozměr 240 x 319 mm."
Pro všechny, kteří kupují kolekci Spider-Man: Hrdinové a zločinci, a netrpělivě čekají na její nahození - byly upraveny karty původně zkušebních komiksů z roku 2011 (a pokud vyjdou i ty další, budou také upraveny) a ta anabáze kolem jejích původního vydání je popsána v poznámce. Kdyby měl někdo něco k tomu textu, nějakou nepřesnost, která se tam třeba vyskytuje (je to možné, ty zkušební výtisky nemám), hoďte to prosím sem nebo mně na email. Děkuji.
Ve středu 2.10. v 17:00 odstartuje prodej Limitované edice (v počtu 100 kusů) knihy "PŘED STRÁŽCI #1: Minutemani/Hedvábný přízrak (BEFORE WATCHMEN: Minutemen/Silk Spectre)".
1. Přijít na pobočku CP-Anglická kde bude připraveno 40ks
2. Objednat přes náš eshop www.comicspoint.cz, kde bude připraveno 60ks
Cena limitované edice je 999,-, kniha je v pevné vazbě se speciální variantou obálky od Jima Leeho, limitace je klasicky podložena certifikátem a nově k ní zdarma obdržíte i brožovanou verzi knihy, která bude samostatně v běžném prodeji za 499kč.
UŽ ZÍTRA KONČÍ AUKCE ORIGINÁLNÍCH STRAN KOMIKSU NA AUKRU - Gustav Krum, Teodor Rotrekl, Marko Čermák, Jiří Grus !!!
Chcete vlastnit originál legendárních kreslířů? V aukci je kompletní příběh "Modré pětky" ze 70let nebo nesehnatelný originál "Kapitán Bloom". Další
raritou je nikdy nevydaný komiks z 90let od krále sci-fistické kresby Teodora Rotrekla, první stránky Volemana nebo unikátní Krumova kresba z let 60tých.
NECHYBÍ VE VAŠÍ SBÍRCE VZÁCNÝ ORIGINÁL?
aukce je zde: http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=10521391
Chcete-li vlastnit originální komiksové stránky od Gustava Kruma ( Kapitán Blood, Vinnetou, 70léta ), Jiřího Gruse ( Voleman č.1, Ve stínu Šumavských hvozdů ), Theodora Rotrekla ( Planeta draků - nikdy nevydaný komiks! ) a Marko Čermáka ( Modrá pětka, 70léta ), navštivte aktuálně Aukro na této adrese: http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=10521391
Jedinečná příložitost vlastnit vzácné a nesehnatelné originály!!!!
Z Polska jsem si nechal poslat 5 kusů komiksu "Epizody z Auschwitz 01". Cena vyšla včetně všech poplatků cca 196,- kč/ks. 3 kusy mám volné, takže nabízím za 200,- . Kdyby někdo měl zájem, dejte vědět ma mail. Jsem z Prahy, ale pošlu kamkoliv za 40,- kč v kartonu a bublinkové obálce.
Pro ne-social-network usery ;)
Ve středu 21.8. v 17:00 odstartuje prodej Limitované edice (v počtu 52 kusů) knihy "Superman (New 52) #1: Cena zítřka".
1. Přijít na pobočku CP-Anglická kde bude připraveno 25ks
2. Objednat přes náš eshop www.comicspoint.cz, kde bude rovněž připraveno 25ks
Cena limitované edice je 999,-, kniha je v pevné vazbě s přebalem ze speciálního papíru v černobílé variantě opatřena certifikátem pravosti.
1 zákazník = 1 kniha
Kvůli velkému zájmu se při objednávce přes náš e-shop řídíme časy dokončení objednávky a pořadník je vystaven dle nich. Úspěšné dokončení objednávky Vás zařadí do pořadníku, neznamená však automatickou rezervaci knihy. O tom, zda jste se v pořadníku umístili mezi prvních dvacet pět objednávek, budete informováni emailem.
Ještě jednou připomínáme, že akce začne v 17:00 jak na e-shopu, tak na prodejně CP Anglická.