blackjag: na ty aukce bez zajmu bacha. V tehle pripadech je to vetsinou ukonceny predcasne ze strany prodejce. Jinak Nikopol se prodaval za 200-350 za kus dle stavu. Vznika tam velkej rozptyl, protoze nekdo treba nevi co prodava a da to za stejnou cenu jako treba Colbyho apod:) Tusim ze se tam vyskytoval i Nikopol 3 kolem petikila...
Tak schválně jsem mrknul na Aukro a v lednu někdo nabízel ony 2 díly, Jarmark a Volavku, měl k tomu ještě jednoho Slaina a jednu Alphu, vyvolávací cena byla padina (50,-) a nikdo to nekoupil. Ale je to těžké, tak často se to zase neobjevuje a v prosinci dal někdo jen za Jarmark 2 kila... Možná jako celek všech 3 dílu, ale pokud si jen ty 2 směnil za něco esteticky hezkého (a autorského) na klopu, asi si špatně neudělal (tedy když už si se toho chtěl zbavit) :-)
Jop nějak těch 700 jsem počítal,ale jak říkám chtěl jsem se toho zbavit a zadarmo to na konec není)
BTW toho Arnala jsem taky kupoval za 30 kč v LK a prodal jsem ho za 1200 na aukru :)
To sice jo, ale teď už je beznadějně vyprodaný (pokud mluvíme o trilogii Nikopol) a jenom občas se někde objeví na prodej. Takže za dva díly bys cca 700 mohl dostat. Je to ale samozřejmě na tobě, jenom upřesňuji pravý stav věcí. ;)
Zdravím. Sháním časopisy Kačer Donald z let 1996-současnost, případně jiné časopisy s KD, např. Mickey Mouse či Duck Tales. Neponičené, případně může chybět přední strana. Nabízím 20 kč za číslo, případně můžeme o ceně smlouvat. Jen osobní odběr - Ostrava. Nabídky posílejte na anyseki@seznam.cz . Odepíšu všem. Díky.
Píšu to sem, jelikož mi to do bazaru vložit nejde.
Sběratelé a znalci, dnes mi přišel tento Gedeon http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3057 ale je s bílou obálkou - obrázek i text stejný, ale okraje jsou bílé nikoliv šedomodré jako máme v DB. Máte někdo tušení o co se jedná? Jestli je to druhé vydání, druhá verze obálky nebo jestli mi poslali nedejbože vydání bez obálky (potom by uvnitř šedomodré obálky musela být na první straně ta moje bílá "obálka"). Můžete mi to někdo vysvětlit?
Lidi, vidím, že BRNO IN COMICS má spousta z Vás už ve sbírce (a pochybuji, že jste všichni byli v Utrechtu), svěřte se, jak se Vám jej podařilo sehnat?
S plazmou po funuse jsem zjistil, že bylo 10 kusů k mání na Aukru, osobně jsem obeslal patřičná místa, ale bez výsledku. paní na brněnském magistrátu mě poslala k šípku :-/, samozřejmě slušně a věcně :-) Prej jich bude ještě potřeba, ale neví se kdy nebo kde...
PRODÁM:
Proces - grafický román - Franz Kafka,
Zpráva o 11. září,
Artemis Fowl - grafický román,
XXX comix - Sex v Itálii,
Alvin Norge - @peklo.Zcom
- nejlépe vcelku, cenu nabídněte (hankahorac@seznam.cz)
Vím, že to má být v bazaru, ale tam se mi to nějak nepovedlo dát.
Jojin & Hedgehog přišli s originální vánoční parádou. Pro nás, v rozjímavém klidu klášterních cel se bičující, pokorně růženec se modlící biřmovance, v chudobě a celibátu připravujíc se na jáhnovství, naprostá nutnost!!
Já už mám objednáno, tak můžu zde s klidem dát link, než to zmizne;-)
Fry: Tak dík pyčo, mi ta tvoje plachta se Supermanem, který ještě nekoresponduje s tím, co píšeš, sežrala zbytek limitu na internet a teď se nepodívám na nic už......
macomix: sis to vytiskl sam nebo si dosel do CP? :) Jich tu pro tebe tak 20 mam pripravenych, ze ti to vemu na vernisaz :) (btw presne tuhle tank girl mam na ceste z Depositu :)
Již několik dní jsou v Comicspointu v Anglické k nákupům přibalovány comicsové záložky v rámci šíření povědomí o CDB i mezi prosté civilisty. Z tiskárny jich vyjelo jen 1000 kusů a víc jich v první sérii nebude, až dojdou, necháme vytisknout zas nové, s novým stripem a novým designem (tento v rekordním čase udělal Macomix a za to mu velký dík). Tady to hlásím především pro sběratele, ať si pak netrháte vlasy, že nemáte v archivu kousek z historický první serie CDB záložek.
Pokud vás zajímá, jak vypadají: z jedné strany a z druhé strany.