Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

blackjag: na ty aukce bez zajmu bacha. V tehle pripadech je to vetsinou ukonceny predcasne ze strany prodejce. Jinak Nikopol se prodaval za 200-350 za kus dle stavu. Vznika tam velkej rozptyl, protoze nekdo treba nevi co prodava a da to za stejnou cenu jako treba Colbyho apod:) Tusim ze se tam vyskytoval i Nikopol 3 kolem petikila...
blackJag:směnil jsem to za dvě krásný kresby od níže jmenovaného + podpis)) a ty půjdou do mého bytu na stěnu)
Tak schválně jsem mrknul na Aukro a v lednu někdo nabízel ony 2 díly, Jarmark a Volavku, měl k tomu ještě jednoho Slaina a jednu Alphu, vyvolávací cena byla padina (50,-) a nikdo to nekoupil. Ale je to těžké, tak často se to zase neobjevuje a v prosinci dal někdo jen za Jarmark 2 kila... Možná jako celek všech 3 dílu, ale pokud si jen ty 2 směnil za něco esteticky hezkého (a autorského) na klopu, asi si špatně neudělal (tedy když už si se toho chtěl zbavit) :-)
Jop nějak těch 700 jsem počítal,ale jak říkám chtěl jsem se toho zbavit a zadarmo to na konec není)
BTW toho Arnala jsem taky kupoval za 30 kč v LK a prodal jsem ho za 1200 na aukru :)
To sice jo, ale teď už je beznadějně vyprodaný (pokud mluvíme o trilogii Nikopol) a jenom občas se někde objeví na prodej. Takže za dva díly bys cca 700 mohl dostat. Je to ale samozřejmě na tobě, jenom upřesňuji pravý stav věcí. ;)
je drahej, prodaval se za 29 Kc v levnych knihach :)
Tak komiks má nového majtele-Macomix))
Jestli víte že je to drahý komiks tak mi to prosím nepiště)
macomix:Okej jen mrknu na net jestli to není nějaké raritka za x tisíc jinak posílám napiš na můj mejl))
Drbo: ozyvam se :) Vymenim za moje artprinty/placky...
Zdarec pánové.
Mám doma dva díly Nikopolis (I a II) které hledají nového majtele.Daruji to tomu kdo se ozve.
Mír
Zjistil jsem že Arnal a dva dračí zuby a jiné povídky se na aukru prodávaj kolem 1000 :)
A to mě těch 50kč co jsem zato tehdá dal bylo líto))
Zdravím. Sháním časopisy Kačer Donald z let 1996-současnost, případně jiné časopisy s KD, např. Mickey Mouse či Duck Tales. Neponičené, případně může chybět přední strana. Nabízím 20 kč za číslo, případně můžeme o ceně smlouvat. Jen osobní odběr - Ostrava. Nabídky posílejte na anyseki@seznam.cz . Odepíšu všem. Díky.
Píšu to sem, jelikož mi to do bazaru vložit nejde.
Slaine: má to 16 stran - 8 listů (bez obálky).
Ajaj to mě teda štve, ale díky za info... ještě jenom pro ověření - kolik máš listů bez obálky?
Slaine: chybí ti tam bohužel obálka.
Sběratelé a znalci, dnes mi přišel tento Gedeon http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3057 ale je s bílou obálkou - obrázek i text stejný, ale okraje jsou bílé nikoliv šedomodré jako máme v DB. Máte někdo tušení o co se jedná? Jestli je to druhé vydání, druhá verze obálky nebo jestli mi poslali nedejbože vydání bez obálky (potom by uvnitř šedomodré obálky musela být na první straně ta moje bílá "obálka"). Můžete mi to někdo vysvětlit?
Ahoj, pokud by měl někdo zájem o tyto časopisy:

Ztracený kamarád od Foglara a Saudka (s podpisem autora) a
Modrá rokle

ráda bych Vás informovala o mé vystavené aukci.
Vím, že by měl tento příspěvek patřit do bazaru, ale asi momentálně nefunguje, protože vložený příspěvek se nezobrazí.
Mějte se :-)
http://aukro.cz/modra-rokle-foglar-il-saudek-1984-i2103440384.html
http://aukro.cz/ztraceny-kamarad-il-saudek-1986-s-podpisem-foglara-i2103440382.html
Lidi, vidím, že BRNO IN COMICS má spousta z Vás už ve sbírce (a pochybuji, že jste všichni byli v Utrechtu), svěřte se, jak se Vám jej podařilo sehnat?

S plazmou po funuse jsem zjistil, že bylo 10 kusů k mání na Aukru, osobně jsem obeslal patřičná místa, ale bez výsledku. paní na brněnském magistrátu mě poslala k šípku :-/, samozřejmě slušně a věcně :-) Prej jich bude ještě potřeba, ale neví se kdy nebo kde...
Ti, ci sbírají Death note - takhle by to potom mělo v knihovničce vypadat:
PRODÁM:
Proces - grafický román - Franz Kafka,
Zpráva o 11. září,
Artemis Fowl - grafický román,
XXX comix - Sex v Itálii,
Alvin Norge - @peklo.Zcom
- nejlépe vcelku, cenu nabídněte (hankahorac@seznam.cz)

Vím, že to má být v bazaru, ale tam se mi to nějak nepovedlo dát.
Jojin & Hedgehog přišli s originální vánoční parádou. Pro nás, v rozjímavém klidu klášterních cel se bičující, pokorně růženec se modlící biřmovance, v chudobě a celibátu připravujíc se na jáhnovství, naprostá nutnost!!

Já už mám objednáno, tak můžu zde s klidem dát link, než to zmizne;-)

http://www.bugemos.com/?q=node/390
Awakener: kdo umí, dokáže mezi dřením jak mezek stihnout i tu tam kouknout na net;-)
v praci zkus makat a ne cumet na ovadiny .)
Kapisi promiň (z hloubi srdce se omlouvám).
..no když se tu podívám v práci cca 5x za den a mám limit 40mega...no nic - jasně, dávejte tu co největší obrázky....
Fry: Tak dík pyčo, mi ta tvoje plachta se Supermanem, který ještě nekoresponduje s tím, co píšeš, sežrala zbytek limitu na internet a teď se nepodívám na nic už......
Mankin: Já jsem si říkal že je to štatná obálka!
No nevím, já si pořídil tohle a vyšlo to o dost levněji :)

To teda bude, páč tam entita umiestnila inú obálku.
Bože můj, to zas bude řev:(
Tak, nevim jestli jste slyšeli, ale v USA se prodal první výtist Supermana za více jak 2 000 000$
Si mel rict, varoval bych Rudu, at ti jich vysoli vic.
byl jsem v CP :)
Vernisaz presunuta na leden (9. 12. je tam totiz fotopatracka :)
ale muzes mi je vzit nekam na pivo, klidne .)
To je samozrejme schvalne.
Ad zalozka: Ehm, neni to heslo trochu...csfdacke? Ale co, kdyz to zvysi pocet lidi, co tu budou hodnotit, proc ne...
macomix: sis to vytiskl sam nebo si dosel do CP? :) Jich tu pro tebe tak 20 mam pripravenych, ze ti to vemu na vernisaz :) (btw presne tuhle tank girl mam na ceste z Depositu :)
Tak záložka už je doma a je perfektní. :) Kresbičky samozřejmě supr a navíc mě překvapil kvalitní papír ;)
a prekvapive funguje :D

Macomix: Dobré, takhle dobře jsem se již dlouho nezasmál :-DDDD
:)) Ne, ty nedostanes!
Ja bych si vzal prosim taky :)
Pripomen mi do mailu adresu, ti par poslu :)
Pan Gh'Tutta ehmm AZTeck chtít záložku! Já nebýt prostý civilista! :-)
Již několik dní jsou v Comicspointu v Anglické k nákupům přibalovány comicsové záložky v rámci šíření povědomí o CDB i mezi prosté civilisty. Z tiskárny jich vyjelo jen 1000 kusů a víc jich v první sérii nebude, až dojdou, necháme vytisknout zas nové, s novým stripem a novým designem (tento v rekordním čase udělal Macomix a za to mu velký dík). Tady to hlásím především pro sběratele, ať si pak netrháte vlasy, že nemáte v archivu kousek z historický první serie CDB záložek.
Pokud vás zajímá, jak vypadají: z jedné strany a z druhé strany.