Já už dvanáctku četl online. Můj názor: Aniž bych výrazně spoileroval, tak podotknu, že jsem čekal maličko víc, ale zklamaný nejsem. Spíš než o vytvoření nového statusu quo šlo o to přinést to staré. Také tu máme pár velice zajímavých záblesků věcí budoucích, tak jsem zvědav. Ještě nám zbývá lednové zakončení Snyderovy Ligy, která číslem 39 skončí a pravděpodobně výrazně restartuje DC vesmír. Už se mluví o Earth 5G, tak uvidíme, jsem zvědavý. Každopádně celý Doomsday Clock byla výborná, nad očekávání, podle mě to ani neuškodilo Watchmenům, DCU už vůbec a Johns tady předváděl jedno ze svých nejlepších psaní. A kresba Garyho Franka je bravissimo!
A uz to nekdo videl nazivo? Ja ze u bookdepo jsem to koupil pred mesicem, vyslo to asi pred dvaceti dny a bookdepo porad tvrdi ze ceka na publication. Nikde jsem nenasel jak ta kniha vypada, takze ji asi v ruce jeste nikdo nedrzel.
Čtu si tak komentáře u záznamu streamu Crwe a tam natvrdo napsáno, že BB Art na příští rok chystá Doomsday Clock (tohle odpovídala Crew na jeden dotaz a jelikož BB Artu Litoš vyřizuje práva, takže to fakt vypadá, že to bude)
Fimi: http://www.booksetc.co.uk/
Tady, mají kolikrát lepší ceny jak Bookdepo a sice si účtujou poštovný ale několikrát jsem to i s poštovnym měl levnější než na bookdepo a většinou to chodilo rychleji.
Tak marvel má celkově špatný papír, teď mi přišla deluxka immortal Hulk a ten papír je k zbliti... No, tak berserk má 40 dílů a nevím zda je ukončeny.. Deluxka má vždy po třech dílech.. Uvažuji taky právě o těch dlx verzích... To jsi koupil na tom webu co jsi postnul?
Fimi: jo, ale mam zatím jen tu první a 13 knih? Ani nevim já měl pocit že kvůli tomu formátu to bude knih méně :D každopádně první knihu jsem měl asi za 800 a další dvě taky koupim ve slevě, dát za to těch 1500 úplně nechci ale formát je rozhodně skvělý a lepší jak u mnoha omnibusů a nevim čeho. Ty tvrdý kožený desky jsou prostě super a i papír je lepší jak u Marvel Omnibusů.
Kosmo Knedlíci : Nepamatuje si někdo, jak velký měl být plakát, dávaný ke komiksu- když jste si jej rezervovali předem přes internet? Já jsem měl zafixováno, že měl být nějaký velký, tak mne překvapilo, že je jen 38x30 cm. Oficiální údaj vydavatele jsem zpětně nedohledal, i když jsem přesvědčený, že to někde psali (buďto na webu, nebo FB)
Carnage vidíš, to znám moc dobře.. Já si koupil toho Silver Surfera obřího od Catese, těším se na něj a na doporučení obří komiks Sons of chaos, prý je to dobré...
Hele na Booksetc to mají v dobrých slevách docela a co se týče angličtiny tak celkem s přehledem docela lehká, v prvním volume mi přijde není ani tolik textu. Osobně mam dočtený jen první volume, naskočilo tempo Vánoc a bohužel nemůžu teď moc utrácet za komiksy a mangu :D
No ten Berserk, zatím je pět těch deluxek, respektive dvě už se dají predobjednat. Jsou poměrně drahé, je to fakt dobrý aby se to vyplatilo? Každá obsahuje tri volumka a našel jsem že dílů volumek je 27...což vychází fakt pěkně draze
To jen znamena, ze bych to letos necekal, jinak sazba u comicsu muze byt mesic nebo taky rok. Muzes to tam tam brute froce namlatit bublina nebublina nebo byt uplnej magor a letterovat puvodnima pismenkama po pismenkach jako kdysi Trojan s Dortem tusim 300ku nebo co to bylo :)
Berserk bude taky nekonečna manga, ne? Vychází snad už 30 let nebo jak dlouho... Ta bichle má 700 stran, koukal jsem ,že už jsou 3 volume. Jak moc je tam náročná angličtina?
Pokud někdo chce číst Berserk tak se vykašlete na mini paperback vydání který tu jednou možná vyjde a zainvestujte do eng Deluxe edice od Dark Horse. Za tu cenu dostanete velkou knihu v Hardcoveru vázanou v umělé kůži :)
Mě přijde, že MDEK je Jodorovsky nebo Manara, občas i něco jiného, ale kromě Věčné Války, Temnými Stezkami a samozřejmě Blacksada, mě to moc nezajímá. Přitom evropské komiksy, které tu vychází v edici Modré Crwe nebo ERB mi přijdou mnohem lepší než ty mistrovská díla.
Fimi: ad 2020 -> no a vzhledem k tomu, ze uz v prubehu roku nekde uvadeli, ze ty MDEK by meli byt LE CARAVAGE, META-BARON, JOLIES TENEBRES tak bude prekvapko jen ten ctvrty...:)
Fimi: Na fotkách je vidět jen vesměs celá produkce ComicsCentra včetně Kolosálního Conana. Vic tam není. Tohle chce vidět na živo po domluvě s vlastníkem ... Stejnak nevím kdo by to koupil komplet. Leda někdo na přeprodej pak (nějaký antikvariát, bazar ...), ale ti by to logicky koupili pouze za zlomek skutečné ceny, aby na tom něco trhli, takže ten milion je asi orientační aby upoutal pozornost :)
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.