Fimi: Strýčka Skrblika mohu jen doporučit. Za mě jeden z nej komiksu minulého roku, ale musím podotknout, že jako malej jsem na kačerech vyrůstal ( ať už komiksovejch nebo serialovejch ) Ale troufám si tvrdit, že i člověka nikdy nepolibeneho tímto fenoménem dokáže tento komiks oslovit.
Hlavně je diametrálně menší to české vydání.. Uvažuji, že prý to je dobré.. I když nevím co je na těch kacerech tak skvělého, prostě jsem to ikdy nečetl tak nevím ale vím že to žere spousta dospělých
Fry: To je dobrá zpráva, že v tom pokračují. A navíc už v únoru. Já zas od BBartu čekal ohlášení edičního plánu po prázdninách a začátek vydávaní komiksů od podzimu jak to udělali letos :D
@Milo_Harwey: pokud je ve 100% stavu a narazis na nekoho kdo chce mit sin city komplet v prvnim vydani a ma prachy, tak cenu ma ;)
sem pred par lety takhle nekomu prodal pekelnou jizdu, ale ta byla uplne jako nova
Rehashuju svůj vstup z FB stránky "Komiks je pro všechny", abych se podělil o zajímavý komiks, který jsem měl dnes tu čest vidět a kecat o něm:
Krátké info k dnešní akci v Globe Café and Bookstore v Pštrossově ulici (http://globebookstore.cz/event/book-reading-by-chris-jaymes/): Neskutečná pecka je ten komiks Sons of Chaos (viz: http://sonsofchaos.com/). Chris Jaymes je opravdu milý a vřelý chlapík z LA, který svou práci miluje a dělá velmi dobře.
Bohužel zásilka nedorazila na podpisovku, ale budete mít možnost si ji koupit, až dorazí, snad příští týden. Prý jim můžete napsat do kavárny mail a poprosit o rezervaci. Cena by měla být přibližná té, co je na obálce vzadu (čili 40 dolarů +/-), ale bez záruky. Počítal bych s tisícovkou minimálně. Sama kniha je kompletní souborné vydání o nějakých 200 stranách o velikosti vazby, jak známe z 300: Bitva u Thermopyl. Vydavatel je IDW Publishing a je to HC. Komiks má opravdu krásnou kresbu a vypadá celkově velmi impozantně. Byl jsem docela šokován, příjemně, že se nejedná o Antiku, ale o velmi nedávnou historii (1821, abych byl přesný). Opravdu tomu dejte šanci a dovolte dalšímu zajímavému komiksovému tvůrci se usadit u nás v Čechách. Sám jsem ho ještě do nedávna neznal, ale naprosto mě uchvátil. Fakt pecka. Rád bych i poděkoval Václavovi z Komiksových novin, s kterým bylo velmi příjemné se seznámit a který skvěle hájil českou komiksovou standartu. Věřím, že se od nich dočkáme nějakého videa. Tak upalujte nakupovat - jsou přece Vánoce!!!
Radek Blacksad : nemyslím , že by byla poptávka nulová , já je občas kupuju , teď za 25 Kč , ještě nedávno za 15 Kč . Cena narostla poté , co tu před rokem přestaly disneyovské komiksy vycházet .
Ahoj, víte o nějakém linku/lincich, kde by se daly zhlédnout všechny graficke komplety, ať už od DC , marvelu či jiných? Tím myslím zejména obraz ze hřbetu knih pospolu komplet. ;) Případně i výpis /seznam knih v kompletu (nás na Wikipedii znám) spolu s obálkami?
Zajímalo by mě co všechno vlastně vychází... DC komplet + nějaké specialy, v dc ještě asi začal Batman komplet...
U marvelu ultimátka a nejmocnější hrdinové , teď Spiderman...
Je něco dalšího? Bude to vycházet u nás?
A co se týče kompletu... Holdujete jim? Nebo si jen vybíráte to "lepší"?
Jen k tomu Z pekla. Druhe vydani ma revidovany preklad, coz znamena mensi upravy a predevsim opravy. A jednou hodne osklive ujety lettering, ktery byl v prvnim vydani umisten spravne. Nic navic.
kinak: Má to být nějak speciálně balené, uvidíme, až to vyjde. Počítám, že to bude mít stejně jako předešlé teoretické knihy krabici a v tom 3 nebo 4 knihy a na internetu dost možná koluje jen jedna z nich.
Milo_Harwey: Ano, zájem stále přetrvává. Po 6 letech se postupně ke čtení dostává nová generace, pro které je to pořád za tyto ceny nejlákavější komiks. Samozřejmě platí, že některých čísel zůstává na trhu tuna a jiných ani kus.... Nejprodávanější jsou stále ty, které už u nás před tím vyšly mimo tyto komplety, ty jsou obvykle první vyprodané.
Tak mám ještě jeden všeobecný dotaz: ukk skončil, mám komplet, dcck dojedu určitě , nhm že setrvačnosti asi taky , bohužel.... A Spidermana začínám, ale na to se asi vybodnu (hodně mě láká ten obraz ze hřbetu knih a obálky :D ale prostě to nemám kam dávat) ... A teď ten dotaz: všude vidím nevykoupene knihy, musí se toho strašně vracet jako nekoupeny. (Třeba ten dcck specila krize na nekonecnu zemi ma více dílů a vyšel jen jeden = o to zájem nebyl) Fakt je o to takový zájem, že to dokončí? Upřímně jsem si říkal, že uz to skončí, že o to není zájem prostě... Ale jede to dal a začíná se nová série se spideym ...a bůh ví kolik ještě dalších bude nebo začne...
Ahoj, zaregistroval jsem v metru reklamu na plánovanou knížku o Čtyřlístku. Všude na netu je s Fifinkou na přebalu, ale na té reklamě od Luxoru je Myspulin. Nevíte někdo jestli Luxor nebude mít speciální verzi?
A v tom bude jakej rozdíl oproti původnímu černobílýmu? (Sorry, blbej vtip;))
Já jen, že jsem chtěl koupit tu první verzi a nerad bych o něco přišel , co bude ve druhým vydání, případně tedy ve třetím barevným, kromě ty barvy... :D
Díky... Předpokládám, že český vychází jen ta JL vs SS v rebirthu.
A ta americká liga je tohle:
Americká liga spravedlnosti #01: Nejnebezpečnější hrdinové světa (paperback) ? (To k znovuzrození asi nepatří... )
Sbíral jsem loba a mám zatím všechny, tak jen uvažuju, zda sbírat i ostatní věci, kde se objevuje ...;)
k tomu, aby se stará věc prodala znovu. Původní verze je rozhodně lepší, ale barevná nevypadá zle, ty barvy jsou zajímavý a ze zajímavosti jsem si to prohlédl, ale originál je originál.. Minimálně tam vyniklo pár věcí, který normálně v tý směti nebyly vidět.
Milo ad 1:
Justice League vs Suicide Squad, Justice League of America (člen týmu), minisérie No Justice (člen jednoho z týmů), Teen Titans (jeho dcera Crush je Titan, Lobo tam má story arc na několik sešitů). Jedná se o “původního” Loba, ne toho manekýna z New 52.
Ahoj, mam dva dotazy:
1) kde všude se ve znovuzrození objevuje Lobo? Nejlépe výčet komiksu, kde je nebo bude... A má v tom zásadní roli? A též svoji řekněme náturu?
2) je nějaký zásadní rozdíl mezi 1. A 2. Vydání "Z pekla"? Kromě obálky...