Jo taaaak to je tohle, to já nevím že tím myslí tohle. Popravdě jeho komentáře už celkem max proletnu když ne úplně přeskočím protože to je pořád to stejné, superhrdinky a harley, já hlavně ani ty názvy neprekladam tak mi to vůbec nedošlo . Ale díky za objasnění
Mě se líbila jen Wonder Woman a Liga, přičemž jen ta u Wonder Woman se mi líbila natolik, abych si jí sehnal. Třeba Aquaman je strašný (navíc, když originál kreslil Šejić).
Mně se nejvíc líbila obálka Harley Quinn a Green Arrowa, protože to pánové vzali pěkně po svém. Nejméně se mi líbil Flash s vykloubenou pánví a nekreativní imitace amerického mainstreamu u Justice League. Ale nekoupil jsem ani jednu.
Pro nás sběratele jsou to zbytečně vyhozené peníze navíc, ale hold chceme mít i tu českou variantu. Osovně mám nejraděju tu od Jonáše Ledeckého, naopak Koplova, Kučerovského a Denglára mě moc nezaujala.
Tak už jsou venku všechny české obálky ke Znovuzrození. Jak by jste tento projekt celkově ohodnotili a jaké považujete za ty nejlepší a naopak, které se vám vůbec nelíbili?
taky uz mam objednano, docela se na to tesim, tu prvni verzi sem dostal jako maly fakan, kdyz jsem lezel v nemocnici:), akorat to pak mati spolu s ostatnima casakama vyhodila, kdyz sem se odstehoval :(
charvos: Že je to předvánoční pozlacený prd. Nic, co by už dávno a za mnohem menší prachy nevyšlo: "Najdeme zde vedle kompletních příběhů Stříbrný poklad a Konec Sahrbergovy bandy i nedokončený příběh z Mladého světa z roku 1994, scénáře a poznámky Jaroslava Weigela a črty a kresby k Lipsu Tullianovi jako fenoménu, jenž Káju Saudka s přestávkami zaměstnával více než dvě desetiletí." Viz. http://comicsdb.cz/comics/474/lips-tullian-stribrny-poklad-konec-sahrbergovy-bandy