Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Fry vidíš tak to třeba ani nevím...
U Cesty meče je myslím problém ten, že ještě nevyšla ani v originále :)
Jestli na něco čekám celý rok tak právě na Essex...doufám že to klapne..a taky bych rád třetí Cestu meče ale to je zase někdo jiný
Fimi: Údajně v říjnu, ale klidně to může být i příští rok :) Oni ty termíny posouvají často ... podobně jako Argo :)
Paseka vydá novou Hildu (hurá) a Essex county.
Vzpomněl jsem si dneska na jednu otázku, která mi vrtala hlavou po Jodově přednášce na Světě knihy a nedokázal jsem na internetu najít odpověď. Nevíte kdo byla ta holka, která mu na pódium donesla svoji knihu?
Fimi:Ne,není to horror,spíše je to akční a jo,je to dobrý.
Není to jako Itó. Spíš je to rubačka.

Zkus taky sérii The Drifting Classroom.
Četl někdo mangu Parasyte? Je to dobré? Nebo jen horor ala Junji Ito?
Zatraceně,myslel jsem že tu bude s námi pořád.
Budu muset vyvěsit vlajku do půl žerdi.
Patřil mezi hrstku lidí které jsem bezmezně uznával.
Abíčko,vystřihovánky,vůně kanagonu a ulepené ruce...to byla živá voda pro bezbřehou dětskou fantazii.
Richard Vyškovský-kam se na něj hrabou japonci s origami....
Já chci všechny :(
Ani jedno není dle mého vysloveně špatná volba, ale hlasuju pro Orbital...kdyžtak ten jeden hlas je můj :D
Rozhodně Ekhö. Okko jsem si nedávno konečně pořídil a až na kresbu mě dost zklamalo. Orbital jsem teda nečetl, ale vůbec neláká.
Já jdu proti proudu ... hlavně ne Ekho, jinak je mi to v podstatě jedno :)
Z těch tří asi Ekho, ale nejradši něco úplně jinýho
Ekho. Okko jsem jeste necetl a Ekho mne bavilo.
Okko by som chcel aj ja. Ekho ma už nebaví a Orbital je najslabšia MC séria.
Tak na stránkach http://crew.cz/modra/ sa už rozbehlo nové hlasovanie! Ktorý komiks by ste chceli? Okko, Ekho, či Orbital?
Chválím proklik na Koupit, to tu mělo být už dávno. Super.
Jj už to vidím... škoda
Fimi: 12-issue maxi-series ... takže to stojí mimo hlavní řadu
Takže Batman není hlavní sérií? Nebo jen nevím číst
Warren Ellis má psát nového Batmana. Nevíte zda klasickou řadu po Kingovi nebo něco bokem? Jeff Lemire zase bude psát Jokera, taky nevíte nějaké podrobnosti?
Měl bych zájem o jedno Atari případně včetně příslušenství, pokud je. Min. jsou tam vidět kazeťáky. Co je to přesně za modely, ty Atárka a jaká je představa o ceně?
Kámoš vyklízí půdu :-) pošli sz co dáš za myš. Já pro to pak nějak dojedu k němu a rozdistribuuju. Sám si beru jedno ATARI :-)
Já chci tu krabici Elektronická myš! Rušíš sbírku?
Nechtěl byste někdo něco z toho?

Jezis, to sem se lek!
Fimi: ja uz taky :-)
Hawwewran predobjednano
Tak tyhle kompendia jsou pro běžný čtenáře
To je ten risk si koupit vždy Kompendium má to 1000-1200 stran v měkké vazbě...to spíš Ságu v deluxkach stejně jako Invincible
Měl jsem WD a je to kvalitní. Papír/barvy super, akorát se mi při čtení jedničky zlomil hřbet.
No jo, ted jsem si toho vsiml. To je o nicem.
Hawwwran: bud v klidu, kompendium je v měkké vazbě.....pokud skutečně plánuje Vaughan ještě jednou tolik, tak doufám, že to BB art vydá

máte doma někdo od Image nějakou kompendii? Invincible, Walking dead? je těch 1000 stran minimálně v té měkké vazbě kvalitních?
Fimi: sakra a zrovna kdyz jsem koupil vsechny 3 deluxky.

A taky uz jsem slysel, ze chysta jeste jednou tolik dilu.
Letos vyjde Saga Compendium http://www.bookdepository.com/Saga-Compendium-One-Brian-K-Vaughan/9781534313460?ref=grid-view&qid=1563393304720&sr=1-1 která má devět volumek....to vypadá jakoby Vaughan plánoval sérii alespoň na ještě jednou tolik. Např kompendia Invincible vycházejí na tři knihy po devíti volumkach...tedy poslední má méně mám pocit...nevíte zda Vaughan říkal že chystá třeba 20 dílů? Jde mi o to že těch compendii bude asi víc ne?
no jako nebyl jsem si jistý, tak jsem zkonzultoval wiktionary a tam mají "saprlot"...
Jo, saprlotebus.
Nema to byt "Saprlote", s "e"?
Tady se to nějak rozjelo zatímco jsem si v poklidu tloustla mimo počítač...

Hlasuju pro Doppelganegerův návrh.
Saprlot velký Rumcajs