RadimNemec, Hawwwran: Až vyjde ta třetí část, tak bych rád udělal i souborné vydání (aby se dostalo na každého).
Ale je to natolik nákladná věc, že bych to musel udělat na bázi crowfundingu nebo něčeho podobného.
Nechci nic slibovat, ale budu se snažit.
@climbvibe: mam nejakou sanci se k tomu dostat, pokud vyjde omnibus? K jednicce ani dvojce jsem se nedostal, tak trojku asi nema cenu shanet, ale omnibus by se mi libil. Bude taky v omezenem vydani, nebo by se dostal do bezneho prodeje?
jankie: Snažím se, ale jde to pomalu. Třetí sešit má dvojnásobný počet stran.
No, komiksy z reklam sice nevyjdou, ale u třetího dílu Rumcajse se můžete těšit na příspěvky Jirky Gruse, Karla Jerieho a Lukáše Fibricha :)
tukak - O tom článku viem, ale vraj Vybíral spomenul tých komiksov oveľa viac a tie tam napísané nevidím. Je tu niekto, kto si tie tituly pamatá? Vybíral spomenul komiks Shi (ktorý má byt v hlasovaní u Crew) a vela iných.
Netušíte někdo jak je to s Usagim? Přešel kompletně k IDW a bude už na "vždy" barvený, nebo ta miniserie co teď vychází, je nějakej oneshot a pak se Usagi vrátí k alespoň ČB verzi (když ne k DH). Nějak mě ta současná Luthova barevná nesedí:-/
Nepřijde vám Superman mír na zemi jako že prošel silným digitálním zpracováním? Možná zvětšením? Mám pocit, že tam.vidím nějakou optimalizaci šumu a artefakty.
Hawwwran: On takový "velký" Helmut Newton se prodává v krabici i se čtecím stolkem a je to taková bichle, že by se to mělo prodávat spíš ve stavebninách
RadimNemec: U extra silných maximálně čtyři (např. TombRider) a to tak, aby se další blok těsně dotýkal předchozího. Když není papír hladký (extra hlazený), tak jsem si zatím nevšimla, že by vazba ujížděla. U tenčích je možné střídat orientace a mít jich tak více na sobě.
Haww: Já velké a silné knihy na výšku nedávám, protože se pak trhá vazba. Jakmile je kniha nad A4, je na kříďáku nebo jiném těžkém papíru a má více jak palec tloušťky, jde si pěkně poležet do spodních pater knihovny :D
lantan1: Kolosálky (a jiné velké knihy) mám uložené na spodní poličce knihovny, dle doporučení vydavatele naležato. Ale je fakt, že mám knihovnu postavenou z regálových dílů, takže mohu čarovat s výškou poliček podle potřeby.
P.G. Jako bys byla před pár týdny u mě doma :) Před pár týdnama se mi přesně tohle stalo, rupla horní polička a vzala dvě pod sebou. Začal jsem si teď shánět nějaké kolosálky, no nevím kam je budu dávat.
Jasan, váze plně rozumím, taky už jsem ji chtěl dříve doplňovat... dostal mě ten koeficient :)
Nyní doplněna váha a tloušťka ke Kolosálnímu Conanovi, Kurva velké Sin City, Hellboy knižnice 1-3, Kája saudek druhé vydání, Metabaroni limitka, Dějiny československého komiksu (ta má zatím nejvíc, co se týká samotné váhy :), sebrané Pupíky 1-7 a Z pekla první vydání. Postupně zkusím další, ale zatím jen ty fakt velké :)
Dokud člověk sbírá klasické knížky (nejčastěji takové ty malé paperbacky nebo mangu), tak není co řešit. Jenže jakmile přejde ke komiksům a od TPB k vazbě, jde do tuhého. A v okamžiku, kdy rupne první polička (a buďte si jistí, že dle Murphyho zákona to bude ta horní a knihovna dopadne jako věžák pří řízeném (zde neřízeném) odstřelu) už je většinou pozdě. Také jsem tomu dříve nevěnovala pozornost, ale parádně prohnutá dřevěná (!) police s vyskládanými kolosálkami mě přiměla začít řešit i takovouto zdánlivou "blbost" (nosnost polic, hmotnosti knih, rozložení hmoty na policích a v knihovně jako celku). Takže jsem ráda, že eshopy uvádějí i hmotnosti a mohu si udělat hrubý přehled, kolik co váží (ono je to dobré i pro pohodlné čtení, přeci jen taková kolosálka se při čtení v křesle v klíně pěkně "proleží"...).
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.