Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Hawwwran nesejde, zrovna se chci zbavit Tokijského ghúla a Temné věže, ale Mýty jsou srdcovka, promin
Na srazu jsme se bavili, že vám některým tolik na vlastnictví knih nesejde... Nechcete se někdo zbavit mýtů? Přečetl jsem první knihu a vypadá to dobře...
Scarface: Chybička se vloudila.
Neví někdo kdy má vyjít druhý díl Ms. Marvel?
Královská hra vypadá dobre. Určite skúsim.
Jenom upřesnění: Královská hra bude mít pět dílů, ale tenhle rok vyjdou tři.
Paráda...četl jsem na to celkem slušné recenze
Bumtaratabum. Ohlásili nám novou mangu. jedná se o horor Královská hra. a bude mít tři díly (červen, září a prosinec).
Já o obsahu nic nevím, ale předpokládám, že to bude podobné seriálu, který má ráda. Ale je jí 4 a půl, takže budeme číst zatím spolu.
Walome: Municipal library of Prague?!
Taky mám dceru, ale ta ujíždí na Džunži Ito, Myší hlídce a pupikach...a fakt nevím zda do toho jít...druhé je téměř 22 měsíců, ta to ještě nedá...no, možná to zkusím, ovšem slyšel jsem že se tam řeší s humorem celkem dospělá aktuální témata...takže říkáte že dobrý?
Taky mám dceru, takže ta bude nadšená. A u synátora bych se tomu taky nedivil :).
MLP super, jako taťka dvou malých holčiček kvituji s nadšením.
Koukněte na šestý díl čtvrté série, kde se Superponě v Metroponisu snaží zastavit Divou hřívu, to by se vám mohlo líbit :-)
Zack aha, tak to moje krevní skupina
Sakra a Lazarus a Kill or be killed nikde...no asi jsou tyhle poníci lukrativnější
Jo MLP je solidni peklo, ale ani me to neprekvapilo.
Brácha je, já ne. Já z toho seriálu viděl akorát jeden díl, zatímco on to bere jako smysl svého života.
Pritom ty ses uz od pohledu bronie jak vysitej :)
Osobně od Hasbra preferuji Transformers.
Fimi: pro kazdeho, kdo veri v silu pratelstvi!
To je pro koho cílené, děti? No, jsem rád jelikož nemám tak potřebu utrácet, absolutní nezájem...
Tak Crew ohlásil nový komiks:
Já jsem jednou zkoušel filatelistické rukavice, ale po chvíli mě to spíše otravovalo, tak jsem na rukavice zanevřel :)
Paulhunter: Na to by ti určitě stačily rukavice, co se používají v archivech při práci se staršími tisky. A ten problém s pocením máš jenom u komiksu nebo i u knížek?
Ahoj, doporučil by mi prosím někdo rukavice na čtení komiksů? Bohužel mé ruce se natolik potí, že jsou pak otisky úplně všude. Díky.
Mně je to jedno,pokud je zpracování kvalitní a kniha se nerozpadá hned po prvním přečtení.
Mi vyhovuje manga asi tak jak vychází v tom paperbacku ... přece jen je to spíš takové 'záchodovější čtivo' (a to myslím v pozitivním slova smyslu) a v pevné vazbě si to úplně neumím představit.

Ohledně toho co bych chtěl ... asi One Punch Man, i když mě teď docela nalákal i ten Orange :) Vinland sága mě moc teda neláká a My hero academia taky ne ... to už raději Fairytail :)
Mne skôr paperbacky pripomínajú učebnice... rozdelené rozpadnute šaláty
Nejsem úplně fanda těchhle vázaných vydání... což ale může být i nějaký můj psychologický problém, že mi vzhledem nějak moc připomínají učebnice. Ale vázaným mangám se do budoucna úplně vyhýbat nebudeme.
Lenny něco mi říká že by u VS udělali výjimku, jednou snad řekl přímo JP že o tom uvažují..rád bych to ale věděl přesně
Pochybuju, že by Crew šla do mangy v pevné
Tak Vinlandská ještě není ukončena? No to mě...no já mám jen první book ságy v té pevné, pokud to vyhraje a Crew to bude vydávat v pevné taky, tak do toho jdu...nic jiného nechci, ty další tři mě nezajímají...takže doufám v ságu, jinak pokračuji v originále...
To je fakt, když člověk uváží, že nedávno Neverland porazil kultovní Berserk, tak vidím vítěze hlasování taky My Hero Academia.
Máme tu čtyři série. Dva obří hity: One Punch Man a My Hero Academia. Pak tu máme Vinland Sagu a Orange. První dvě jsou pláštěnky, třetí je akční historický příběh a poslední je romantické drama s sci-fi prvky.

První tři série nemají ještě napsaný konec a poslední je kraťas s 6 díly.

Já čtu vše a z toho výčtu bych bral ty poslední dvě. Jestli bych se měl ale vsadit, tak tipuji My Hero Academia.
Já budu muset být trochu vypočítavý hajzlík, chtěl bych raději One Punch Man. Vinlandskou ságu si už kupuji v zahraničí, podruhé bych si ji už nekupoval. Byť mám tuhle sérii hodně rád. A One Punch Man je taky dobrá záležitost.
Crew na fb má anketu na novou mangu... upřímně doufám že vyhraje Vinlandská sága... Co vy?
felis: Nemoch jsem si ze začátku vzpomenout na název, ale po troše hledání jsem to našel: Bubble Comics. Jeden z největších vydavatelů v Rusku. Osobně doporučuji Majora Groma. Na Comixology prodávají i v angličtině.

anglická verze stránek: http://bubblecomics.com/
ruská verze stránek: http://bubble.ru/
Seneke: jj, na stary kolena jsem pocitil potrebu naucit se rusky.
felis: K čemu to máš. Zaujaly tě krásy studia cizích jazyků?
Ajo, moc se omlouvám. Jako bych nic nenapsal. Mám samozřejmě zájem jen o věci z legálních zdrojů, tedy i o ofiko překlady, prostě mi jde o komiksy v ruském jazyce. Ovšem Zdarma. Díky.
Zack: Od toho sis zařídil poštu. :D
Nejake neofiko preklady fanousku ke stazeni mi tu pls nereste. Dik.
Já vím akorát o překladech Garfielda a Dilberta, ale prozkoumám to podrobněji.

http://www.russianforfree.com/comics-in-russian.php
Ahoj. Neznáte prosím někdo nějaký zdroj comicsů v ruštině? Teď nemám na mysli eshop, ale nějaké ruské neofiko fanouškovské překlady ke stažení.
Díky.
Ok diky, ja bych napsal uz loni, ale vzpomnel jsem si na to pozde.