Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Ta jejich odpověď ..... nevím jestli se smát nebo brečet :(
Potom se tedy ptám ať mi někdo vysvětlí jak to funguje, oni koupí práva na dvě knihy Fatale a o dalších se teprve bude jednat a možná když Bůh dá tak to vydají? To se nedají koupit práva na celou pěti dílnou sérii najednou?

No na jaře se uvidí, tak snad už teď v březnu to zveřejní...zajímá mě jen Gotham Central, sága a Liga New 52...nic nového ať neohlasují, nebo nejlépe jednohubky jako Daytripper, Severed nebo něco na dvě knihy max jako Global frequency ale ne nic na tři a více...
Darker: Tak to tě jistě potěší, že včera byla na FB odpověď na otázku nějakého uživatele, zda se bude pokračovat v sériích "Fatale, Gotham Central a Punisher" tato:
"Nakladatelství BBart: Zatím nemáme práva na další kousky, o které se zajímáte..." :D :D
Takže buď je edičák v nedohlednu a vyřizují se práva nebo a to je myslím už delší dobu celkem jasné, je to pasé... a bude více méně Rebirth...
Já že mám dobrou náladu, tak pokud by chtěli zase začít s nějakou novou komiksovou řadou a pak ji zase stopnout, tak abych se moc nenasral. Můj názor je pořád stejný, ať už nevydávají nic, bylo by to lepší.
Zase tak špatný věci někdy nevydávají (i když v rámci DC Rebirth mám pocit, že mají to horší). Ale proč se jim tak nedaří a všechno stopujou, respektive proč se to neprodává/nekupuje nepochopím. Planetary, Banda, Americký upír...
Darker: Edičák přislíbili "na jaře". Stále čekají na výsledky prodejů, aby věděli jestli má smysl s něčím vůbec pokračovat.
Nevíte někdo, co chystá vydávat tento rok BBart? Je někde jejich edičák?
Draco :Klikni na to Četl ještě jednou, ať je tam bílé kolečko
Jak si probůh můžu vyfiltrovat to, co jsem nečetla? Myslela jsem, že zadám četl a mám a pak se podívám na konec :D ale mazaně mi to ukázalo jen to, co jsem četla a mám...
Gmork: Díky za návrh něčeho co jsem neznal
Seneke: takže říkáš, že Dissolving class by mělo být to jedno dílo které bych si měl od Itoa přečíst, kdybych si chtěl přečíst jen jedno? Kouknu na to. Neměl jsem problém najít co napsat, ale mělnjsem problém vybrat čím bych začal abych zjistil jestli mne to bude bavit.
Co se týče hororu v manze, tak u mě vede Tsutsui Tetsuya a jeho série Manhole, Poison City, Prophecy nebo Noise. Za zmínku stojí i Tsutomu Takahashi a jeho série Blue Heaven. Série jako Ajin, Blame! nebo I Am a Hero snad ani představovat nemusím.
Tady máš kompletní seznam všeho co kdy napsal a nakreslil: http://myanimelist.net/people/2410/Junji_Itou?q=junji%20ito

Nebo můžeš jet podle Book Depository: http://www.bookdepository.com/search?searchTerm=junji+ito&search=Find+book

Osobně doporučuji Dissolving Classroom (Rozpuštěná třída).
Spis jsem myslel v EN
Z toho co u nás vyšlo máš jednoduchý výběr Spirála je na tři knihy který se těžko shání, nebo Ryby který seženeš lehce a je to jedna kniha...ale počkej si na Chvění
Potřebuju radu. Chci zkusit něco od Junji Ito. Kdybych měl zkusit jednu věc. Co?
MB: Ctes to spravne a nic si nevynechal. Spis to ma byt pokus o novy start, jen teda ten moc nenastal.
Není tady náhodou nějaký znalec série Powers od Bendise? Hromadně jsem koupil a přečetl všech 17 knih (14 knih série, 2 knihy Powers Bureau, 1 kniha All the New Powers) a jsem docela zmatený. Všechno to normálně navazuje a pěkně šlape až po 16 knihu (druhá kniha Bureau), která končí cliffhangerem, akorát to pokračování příště prostě nikde není a 17 kniha je o něčem jiném a děj několika předchozích knih totálně ignoruje. Vyšlo to pokračování třeba pod nějakým jiným názvem? Nebo Bendis začal brát drogy a zapomněl, co předtím napsal? Nějak to nechápu.
Nečetl jsem, Thompsonovou u Marvelu úplně nemusím. Měl jsem teď na mysli barvičkový řady (Blue, Gold, Red). Co bylo dobrý ze sólovek tak Old Man Logan od Lemira a All-New Wolverine od Taylora.
Lenny: Co série Mr. and Mrs. X, což je o tom, jak se Gambit a Rogue vezmou (už bylo sakra načase) a žijou spolu.
Nejsou, za přečtení stojí max Red (Uncanny jsem ještě nečetl).
Lenny: a jsou dobří aktuální X-meni? já vím že na ně moc Marvel kašlal, tak by mě zajímalo zda je to dobré....od Marvelu čtu akorát v poslední době věci od Aarona, Daredevila od Soula, ale tam jsem skončil po třetí knize a pak nevim, no a Moon Knight samozřejmě, jinak nic....z těch aktuálnějších X-menů vůbec nevím zda to za to stojí
Nejvíc se to týkalo X-Menů za Claremonta, ale kazili mu to editoři. Dospěla třeba Kitty Pryde, Sue Storm a už zmiňovanej Spidey, starší postavy nikdo nezdůchodcovatí.
A jinak ano, když si přečteš aktuální X-Meny, tak ti původní jsou dospělí všichni.
No uznávám že se to trochu vyvinulo někam kam jsem nechtěl...tak tedy necháme toho
Pánové, teda vaše starosti na moji hlavu.:)
Seneke takže když si teď přečtu aktuální X-Meny, všichni budou dospělí a cyclops otcem? Iceman, angel prostě všichni?
Fry: Ta anotace hlavně spoileruje poslední dva díly původního ghúla.
Gmork: Neverland mám naštudovaný od té doby, co jsi o tom psal na Kocogelu.
Náhodou já si ty anotace četl a nepřijde mi, že bych byl nějak poznamenán :D
seneke: Tak to radši ani nečti anotace k jednotlivým dílům Neverlandu, dozvíš se v nich v podstatě celou zápletku.:) Mělo by se to promazat.
Tak máme již po několikáté potvrzené pokračování Ghúla s názvem Tokijský Ghúl: Re a jsem upřímně nasolenej jak tresčí játra. Ten admin, co tu ukázku dával dohromady, to nacpal spoilerama.

Já chápu, že nemůžu čekat zázraky, ale na tohle by si fakt měli dávat bacha!
Ja som dal hlas tiež Jednorožcovi :)
Já jsem předplatitel a hlasoval jsem pro Jednorožce ;)
Taky nejsem předplatitel a stejně tak doufám v Jednorožce :)
Předplatitel nejsem, ale doufám, že vyjde Jednorožec.
Tak na stránkach Modrá Crew sa rozbehlo nové hlasovanie, za ktorý komiks budete hlasovať ? (otázka je samozrejme na predplatiteľov)
Hawwwran nesejde, zrovna se chci zbavit Tokijského ghúla a Temné věže, ale Mýty jsou srdcovka, promin
Na srazu jsme se bavili, že vám některým tolik na vlastnictví knih nesejde... Nechcete se někdo zbavit mýtů? Přečetl jsem první knihu a vypadá to dobře...
Scarface: Chybička se vloudila.
Neví někdo kdy má vyjít druhý díl Ms. Marvel?
Královská hra vypadá dobre. Určite skúsim.
Jenom upřesnění: Královská hra bude mít pět dílů, ale tenhle rok vyjdou tři.
Paráda...četl jsem na to celkem slušné recenze
Bumtaratabum. Ohlásili nám novou mangu. jedná se o horor Královská hra. a bude mít tři díly (červen, září a prosinec).
Já o obsahu nic nevím, ale předpokládám, že to bude podobné seriálu, který má ráda. Ale je jí 4 a půl, takže budeme číst zatím spolu.
Walome: Municipal library of Prague?!
Taky mám dceru, ale ta ujíždí na Džunži Ito, Myší hlídce a pupikach...a fakt nevím zda do toho jít...druhé je téměř 22 měsíců, ta to ještě nedá...no, možná to zkusím, ovšem slyšel jsem že se tam řeší s humorem celkem dospělá aktuální témata...takže říkáte že dobrý?