Na srazu jsme se bavili, že vám některým tolik na vlastnictví knih nesejde... Nechcete se někdo zbavit mýtů? Přečetl jsem první knihu a vypadá to dobře...
Taky mám dceru, ale ta ujíždí na Džunži Ito, Myší hlídce a pupikach...a fakt nevím zda do toho jít...druhé je téměř 22 měsíců, ta to ještě nedá...no, možná to zkusím, ovšem slyšel jsem že se tam řeší s humorem celkem dospělá aktuální témata...takže říkáte že dobrý?
MLP super, jako taťka dvou malých holčiček kvituji s nadšením.
Koukněte na šestý díl čtvrté série, kde se Superponě v Metroponisu snaží zastavit Divou hřívu, to by se vám mohlo líbit :-)
Paulhunter: Na to by ti určitě stačily rukavice, co se používají v archivech při práci se staršími tisky. A ten problém s pocením máš jenom u komiksu nebo i u knížek?
Mi vyhovuje manga asi tak jak vychází v tom paperbacku ... přece jen je to spíš takové 'záchodovější čtivo' (a to myslím v pozitivním slova smyslu) a v pevné vazbě si to úplně neumím představit.
Ohledně toho co bych chtěl ... asi One Punch Man, i když mě teď docela nalákal i ten Orange :) Vinland sága mě moc teda neláká a My hero academia taky ne ... to už raději Fairytail :)
Nejsem úplně fanda těchhle vázaných vydání... což ale může být i nějaký můj psychologický problém, že mi vzhledem nějak moc připomínají učebnice. Ale vázaným mangám se do budoucna úplně vyhýbat nebudeme.
Tak Vinlandská ještě není ukončena? No to mě...no já mám jen první book ságy v té pevné, pokud to vyhraje a Crew to bude vydávat v pevné taky, tak do toho jdu...nic jiného nechci, ty další tři mě nezajímají...takže doufám v ságu, jinak pokračuji v originále...
Máme tu čtyři série. Dva obří hity: One Punch Man a My Hero Academia. Pak tu máme Vinland Sagu a Orange. První dvě jsou pláštěnky, třetí je akční historický příběh a poslední je romantické drama s sci-fi prvky.
První tři série nemají ještě napsaný konec a poslední je kraťas s 6 díly.
Já čtu vše a z toho výčtu bych bral ty poslední dvě. Jestli bych se měl ale vsadit, tak tipuji My Hero Academia.
Já budu muset být trochu vypočítavý hajzlík, chtěl bych raději One Punch Man. Vinlandskou ságu si už kupuji v zahraničí, podruhé bych si ji už nekupoval. Byť mám tuhle sérii hodně rád. A One Punch Man je taky dobrá záležitost.
felis: Nemoch jsem si ze začátku vzpomenout na název, ale po troše hledání jsem to našel: Bubble Comics. Jeden z největších vydavatelů v Rusku. Osobně doporučuji Majora Groma. Na Comixology prodávají i v angličtině.
Ajo, moc se omlouvám. Jako bych nic nenapsal. Mám samozřejmě zájem jen o věci z legálních zdrojů, tedy i o ofiko překlady, prostě mi jde o komiksy v ruském jazyce. Ovšem Zdarma. Díky.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.