Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Lidi, co nebudou delat mezeru za carkou, jak kdyz jsou v diskuzi na Novinkach, pujdou na hambu!

A to kopani do Kapise taky stacilo.
pupu: von ale Kapis je spíš tak nějak proti všem. On je spíš anarchista,jestli něco.
massilia:před tvým skvělým,pohotovým rozborem se musím sklonit až k zemi.To byla trefa do černého - proto Kapis tak vytekl:-)
Je mi ho skoro líto,je to panslavista popletený ruskou propagandou kterou je zasviněný celý internet..
Trochu zvláštní u člověka,který hoví komiksům...jakoby nevěděl,že"rudí"považovali komiks za brak.Svého času zakazovali i text v bublinách,mohl být jen pod obrázky.Jestřáb by mohl vyprávět..
Uplne mne mrazi, kdyz vidim jak ty komiksy rozrezava...

Každý je unikát. Staré tričko i Foglarovy papíry promění v dokonalé diáře: http://technet.idnes.cz/redir.aspx?c=A181207_110804_tec_technika_kuz&x=socialky_android_z
Hele je to napsany v knizce, tak je to pravda.
To že existuje i zmiňovaný "The beautiful poetry of Donald Trump" mě přesvědčilo, že to není fotomontáž....
Tohle asi potrebuju :)

"Soudruzi z Nového světového pořádku (NWO) nám předkládají k uvěření lži stále drzejší a bizarnější."

Ok.
masila: Achjo, na ten tvůj žlučovitý útok jsem odpovídat nechtěl, protože to ani úplně dobře nejde, protože:
a) Mám za to, že nebojuju za “jedinou pravdu“ – spíš poukazuju na zjevné nesrovnalosti, lži a manipulace v té “pravdě,“ která se na nás denně valí.
b) Předhazuješ mi, že čerpám např. z Olšera, jehož články mě většinou iritovaly a nečtu ho. Nemám náladu ani čas Ti dokazovat opak.
c) Mluvíš o “usvědčených“ lhářích a manipulátorech. Kdo je usvědčil? Ty nebo Pehe či Steigerwald? Pro mě jsou usvědčenými lháři prokazatelně Ti, kterým Ty evidentně věříš. Opět se neshodneme už v základu – zbytečně dál pokračovat.
d) Na ubohé urážení Rajko Dolečka, kapacity, které Ty ani já nesaháme ani po kotníky, mohu reagovat buď ignorací, nebo nadáváním – další ztráta času a energie, nicméně on tam během agrese NATO byl, měl tam rodinu a přátelé – můžeš říct to samé? Četl jsi tuto knihu? http://www.databazeknih.cz/knihy/srebrenica-pribeh-politicky-korektniho-rasismu-aneb-nejvetsi-lez-v-evrope-od-konce-2-svetove-valky-187736 Určitě proruská propaganda od usvědčeného lháře, Allbrightová říkala něco jiného.
e) Mám Tě celkem fpyči.
f) Poučil jsem se, že tyto debaty nikam nevedou, i když mám rád tříbení názorů formou diskuze s někým s opačným pohledem. Stejně Tě ale o ničem nepřesvědčím, a vlastně už ani nechci, takže jsem se rozhodl do “slepé uličky“ nevstupovat a budu si tu komentovat nadále komiksy dle svého světonázoru a na tvé výlevy budu reagovat nebo ne podle nálady. Děkuji za pochopení.
Tak to tam zatím naštěstí nemám!
Jednou mi udelali i to ze to strhli a pak zrusili. Kdyz se ale podivas na stav objednavky, tak bys tam to cancelled videl
Hawwran: Tak to můj případ nebude, jelikož peníze mi už strhli.
Fry: neposlou je zpet. Nestrhnou si je a nechaji tu zadost vyhnit. Takze to trva tyden, nez to zmizi z blokaci. To mluvim o te situaci s cancelled objednavkou.
Hwwran: Ale tak to by první museli poslat zpět peníze ne? Jako podle všeho by to mělo být na cestě z UK.
RadimNemenc: stejny to trochu je, ale potrebna rychlost sledovani je vyrazne nizsi u knizek :-)

Fry: ne vsechny knihy maji unsebe info ze "dispatched in 2 days". Ja ted na jednu co mela "do dvou tydnu" taky cekam. Jeste ji neodeslali. A pak pozor, obcas objednavku zrusi a neposlou o tom email
Ad bookdepo: V pondělí to bude 15 pracovních dní od zprostředkování objednávky, tak jsem teda zvědav, jestli to už přijde.
Hawwwran - máš podobně zmáklý i akciový trh? Podle toho popisu nevidím rozdíl.. :-)
Fimi: ceny veci co chci sleduju i na cheap comics a cena se zmenila jen na jedne veci, den po tom co jsem ji objednal odjinud. Tedy zadne akce jsem si na vecech co chci nevsiml. A jejich postovne samozrejme. Vetsinou uz kupuju kdyz padne cena, protoze jak to sleduju delsi dobu, mam prehled (graf) jak se to muze pohybovat a tak odhadnu vyhodnou koupi. Udelal jsem si na to aplikaci.
Ovšem v tom nikdy není cheap comics, nevím proč, tam mají krásné slevy, taky doporučuji
Hawwran : No dva kousky mají přijít právě z BetterWorld , takže to chce asi trpělivost . Dík za info
maco: Tady najdeš i lidi, kteří přestože nemají kriminální minulost, veřejně se hlásí k pedofilii. Není jich moc, ale osvětu dělají. http://www.pedofilie-info.cz/
Objednávam všude možně díky books.moreprices.com (to je to samo co poslal Fimi.

Moje doby dodani pro objednavky od konce zari (pocitano v pracovnich dnech!):
ThriftBooks: 12, 29
AwesomeBooks: 5
AbeBooks: 13, 22, 10, 9
Biblio: 10, 26, 27, 30, 7
eBay: 13, 28, 19, 18, 6
BetterWorldBooks: 31, 36, 31, 31, 31
Bookdepository: 15, 4
yogi: mrkni na toto http://www.gettextbooks.co.uk/ je to taková heureka na knihy a komiksy, tam ti to najde nejvýhodnější kus
Fry , Fimi : Dík , ty ostatní krámy ani neznám , tak to aspoň omrknu . Já to objednával 1.11. , tak asi ještě týden počkám .
yogi: no z Bookdepa to trvá déle, z Cheapcomics to trvá max 14 dní, Alibris to je na měsíc a to samé Abebooks, doporučuji i Biblio to má tak na tři týdny no a Amazon to je různé
hoši já si minulý týden objednal 6 deluxek z Cheapcomics kde měli akce a předevčírem mi to došlo....z BD jsem si objednal včera a u knihy slibovali že přijde do vánoc....no jsem zvědavej...
Ale je divný že Norrimu knížky z bookdepo dorazily už tento týden a to objednávl o pár dní později než já
Yogi: Hele já teď teky čekám na dva balíčky z bookdepo ... jeden jsem objednával 17. listopadu a jeden asi týden a něco zpátky a ten ze 17. mi ještě nepřišel :/ když koukám na objednávku, tak je tam napsáno pouze dispatch :/ dám tomu ještě týden, pokud nic nedorazí píšu tam mail
Prosím , kdo má zkušenosti z objednávkami , knih , komiksů z venku . Já jsem začátečník , první zásilky v pořádku , ale teď se to seklo , po pěti týdnech nedorazily 3 věci ( Book Dep. a eBAY ) , mám ještě čekat nebo to začít řešit ? Nějak mě to počáteční nadšení přešlo .
Kap: Nasilnici na detech = sexualni nasilnici, v tehle diskuzi. Samozrejme.
Fimi - Chronicles of Hate som nečítal.
Kapis: to je jako útěk? Já myslel, že když jsi takový bijec v rámci nějaké své velké pravdy, že vysvětlíš, proč tedy jako argumenty používáš výplody usvědčených lhářů a manipulátorů.
Haw: urcite mas pravdu, ale myslim, ze sexualni nasili na detech je mnohem horsi, nez kdyz napr. fotr sem tam naliska poradne pubertakovi.
Walome a spol.: jeeezis :) Tak jasne, ze je rec od zacatku o tech co tu "nemoc" neudrzeli na uzde. Pokud nekdo ma takove sklony a vydrzi to cely zivot ovladnout, tak mu patri podle mne nekonecny obdiv a respekt.
Ok, kluci dovolím si dnes nevstupovat do této Vaší slepé uličky, i když třeba plivat zrovna na R.Dolečka mi přijde ubohé. Dejte si ještě francka a já si jdu číst aktualne.cz a idnes, abych věděl všechno prokazatelně.
A já dodám - když mluví Kapis o Sýrii, argumentuje Terezou Spencerovou, oblíbenkyní Sputniku a Parlamentních listů...
Mně těší, jak se Kapis srdnatě pouští do boje proti propagandistům, ale sám jako argumenty používá například články zjevně proruského a zjevně protiamerického "nestranného" publicisty Břetislava Olšera, jindy, aby nakopal zadek Havlovi s chutí použije jugoslávskou úvahu Rajko Dolečka, známého taky jako zcela "nestranného" obdivovatele válečných zločinců Radovana Karadžiče či Ratko Mladiče, a když se pustí do řešení otázky židovství, použije jako kladivo knihu Israela Shahaka, prokazatelně plnou nesmyslů a fakticky nepodložených informací. Takže, kdo je vlastně propagandista?
,,Odsuzovat se maji nasilnici na detech, ne pedofilove.,, ale odfotila spoznáš len ked spacha niečo na deťoch. Urcite nečakaj ze pride niekto s tým ze je pedofil, tak ako to robia homosexuali...
Ideálne by bolo keby rusko nakreslilo svoj komix kde rusy zachrania trumpa :D ... Boje by sa preniesli do komixovej podoby, nikto by nebol zraneny, všetci by boli spokojný. ;)
Presne. Odsuzovat se maji nasilnici na detech, ne pedofilove. Jen nekteri nasilnici jsou zaroven pedofilove. Neco jako ze ja i kdyz se mi libi zensky, tak je tak na potkani neobtezuju.
Kapis: no vidíš, a na pedofilech přitom není nic špatného, jsou prostě nemocní. Dokud nespáchají trestný čin, nemáš je důvod odsuzovat.
Ale jo, souhlasím, myslím, že u nás v naší krásné zemi jsme tak obecně hodně tolerantní. A ani jsme nepotřebovali, aby nám to takhle někdo předkládal na lopatě předžvýkané;)
Demonizace se nerovna odsuzovat. Ke vsemu by se melo pristupovat racionalne, bez predsudku a s rozumem. Netvrdim, ze je to snadny, ani ze je toho nekdo schopny na 100%, ale jako idea mi to prijde platny.
Třeba démonizace nacistů či pedofilů mi přijde vcelku v pořádku.
Tak jestli se neshodnem na tom, ze demonizace jakekoliv skupiny je spatne, tak se asi bavime zbytecne. Propagandisti je asi stejne konkretni jako Oni.
TI propagandisti;) + samosebou nechybi trochu podprahoveho vtloukani korektnosti "....démonizace jakékoliv skupiny lidí je špatná." Akorat nekteri lidi si jsou rovnejsi, ze ja se vlastne vubec necemu jeste divim :)
Kteri Oni to jsou tentokrat? :)