masila: Achjo, na ten tvůj žlučovitý útok jsem odpovídat nechtěl, protože to ani úplně dobře nejde, protože:
a) Mám za to, že nebojuju za “jedinou pravdu“ – spíš poukazuju na zjevné nesrovnalosti, lži a manipulace v té “pravdě,“ která se na nás denně valí.
b) Předhazuješ mi, že čerpám např. z Olšera, jehož články mě většinou iritovaly a nečtu ho. Nemám náladu ani čas Ti dokazovat opak.
c) Mluvíš o “usvědčených“ lhářích a manipulátorech. Kdo je usvědčil? Ty nebo Pehe či Steigerwald? Pro mě jsou usvědčenými lháři prokazatelně Ti, kterým Ty evidentně věříš. Opět se neshodneme už v základu – zbytečně dál pokračovat.
d) Na ubohé urážení Rajko Dolečka, kapacity, které Ty ani já nesaháme ani po kotníky, mohu reagovat buď ignorací, nebo nadáváním – další ztráta času a energie, nicméně on tam během agrese NATO byl, měl tam rodinu a přátelé – můžeš říct to samé? Četl jsi tuto knihu? http://www.databazeknih.cz/knihy/srebrenica-pribeh-politicky-korektniho-rasismu-aneb-nejvetsi-lez-v-evrope-od-konce-2-svetove-valky-187736 Určitě proruská propaganda od usvědčeného lháře, Allbrightová říkala něco jiného.
e) Mám Tě celkem fpyči.
f) Poučil jsem se, že tyto debaty nikam nevedou, i když mám rád tříbení názorů formou diskuze s někým s opačným pohledem. Stejně Tě ale o ničem nepřesvědčím, a vlastně už ani nechci, takže jsem se rozhodl do “slepé uličky“ nevstupovat a budu si tu komentovat nadále komiksy dle svého světonázoru a na tvé výlevy budu reagovat nebo ne podle nálady. Děkuji za pochopení.
Fry: neposlou je zpet. Nestrhnou si je a nechaji tu zadost vyhnit. Takze to trva tyden, nez to zmizi z blokaci. To mluvim o te situaci s cancelled objednavkou.
RadimNemenc: stejny to trochu je, ale potrebna rychlost sledovani je vyrazne nizsi u knizek :-)
Fry: ne vsechny knihy maji unsebe info ze "dispatched in 2 days". Ja ted na jednu co mela "do dvou tydnu" taky cekam. Jeste ji neodeslali. A pak pozor, obcas objednavku zrusi a neposlou o tom email
Fimi: ceny veci co chci sleduju i na cheap comics a cena se zmenila jen na jedne veci, den po tom co jsem ji objednal odjinud. Tedy zadne akce jsem si na vecech co chci nevsiml. A jejich postovne samozrejme. Vetsinou uz kupuju kdyz padne cena, protoze jak to sleduju delsi dobu, mam prehled (graf) jak se to muze pohybovat a tak odhadnu vyhodnou koupi. Udelal jsem si na to aplikaci.
maco: Tady najdeš i lidi, kteří přestože nemají kriminální minulost, veřejně se hlásí k pedofilii. Není jich moc, ale osvětu dělají. http://www.pedofilie-info.cz/
yogi: no z Bookdepa to trvá déle, z Cheapcomics to trvá max 14 dní, Alibris to je na měsíc a to samé Abebooks, doporučuji i Biblio to má tak na tři týdny no a Amazon to je různé
hoši já si minulý týden objednal 6 deluxek z Cheapcomics kde měli akce a předevčírem mi to došlo....z BD jsem si objednal včera a u knihy slibovali že přijde do vánoc....no jsem zvědavej...
Yogi: Hele já teď teky čekám na dva balíčky z bookdepo ... jeden jsem objednával 17. listopadu a jeden asi týden a něco zpátky a ten ze 17. mi ještě nepřišel :/ když koukám na objednávku, tak je tam napsáno pouze dispatch :/ dám tomu ještě týden, pokud nic nedorazí píšu tam mail
Prosím , kdo má zkušenosti z objednávkami , knih , komiksů z venku . Já jsem začátečník , první zásilky v pořádku , ale teď se to seklo , po pěti týdnech nedorazily 3 věci ( Book Dep. a eBAY ) , mám ještě čekat nebo to začít řešit ? Nějak mě to počáteční nadšení přešlo .
Kapis: to je jako útěk? Já myslel, že když jsi takový bijec v rámci nějaké své velké pravdy, že vysvětlíš, proč tedy jako argumenty používáš výplody usvědčených lhářů a manipulátorů.
Walome a spol.: jeeezis :) Tak jasne, ze je rec od zacatku o tech co tu "nemoc" neudrzeli na uzde. Pokud nekdo ma takove sklony a vydrzi to cely zivot ovladnout, tak mu patri podle mne nekonecny obdiv a respekt.
Ok, kluci dovolím si dnes nevstupovat do této Vaší slepé uličky, i když třeba plivat zrovna na R.Dolečka mi přijde ubohé. Dejte si ještě francka a já si jdu číst aktualne.cz a idnes, abych věděl všechno prokazatelně.
Mně těší, jak se Kapis srdnatě pouští do boje proti propagandistům, ale sám jako argumenty používá například články zjevně proruského a zjevně protiamerického "nestranného" publicisty Břetislava Olšera, jindy, aby nakopal zadek Havlovi s chutí použije jugoslávskou úvahu Rajko Dolečka, známého taky jako zcela "nestranného" obdivovatele válečných zločinců Radovana Karadžiče či Ratko Mladiče, a když se pustí do řešení otázky židovství, použije jako kladivo knihu Israela Shahaka, prokazatelně plnou nesmyslů a fakticky nepodložených informací. Takže, kdo je vlastně propagandista?
,,Odsuzovat se maji nasilnici na detech, ne pedofilove.,, ale odfotila spoznáš len ked spacha niečo na deťoch. Urcite nečakaj ze pride niekto s tým ze je pedofil, tak ako to robia homosexuali...
Ideálne by bolo keby rusko nakreslilo svoj komix kde rusy zachrania trumpa :D ... Boje by sa preniesli do komixovej podoby, nikto by nebol zraneny, všetci by boli spokojný. ;)
Presne. Odsuzovat se maji nasilnici na detech, ne pedofilove. Jen nekteri nasilnici jsou zaroven pedofilove. Neco jako ze ja i kdyz se mi libi zensky, tak je tak na potkani neobtezuju.
Ale jo, souhlasím, myslím, že u nás v naší krásné zemi jsme tak obecně hodně tolerantní. A ani jsme nepotřebovali, aby nám to takhle někdo předkládal na lopatě předžvýkané;)
Demonizace se nerovna odsuzovat. Ke vsemu by se melo pristupovat racionalne, bez predsudku a s rozumem. Netvrdim, ze je to snadny, ani ze je toho nekdo schopny na 100%, ale jako idea mi to prijde platny.
TI propagandisti;) + samosebou nechybi trochu podprahoveho vtloukani korektnosti "....démonizace jakékoliv skupiny lidí je špatná." Akorat nekteri lidi si jsou rovnejsi, ze ja se vlastne vubec necemu jeste divim :)
Přítelkyni se líbila cestovatelská sága Cestující s větrem od Bourgeona, možná z části proto, že jsem jí to musel přečíst, polsky neumí. Taky má ráda sérii Revival, to si čte sama. Ve všech těchto sériích jsou silné hlavní hrdinky, tak asi proto. Komiksová erotika ji nezajímá, o Borgii prohlásila, že to byla neskutečná píčo..na.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.