Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

choze: v každém případě tomuhle dost fandím. Má angličtina není natolik dobrá, abych mohl plynule číst tyhle sešity, takže doufám, že tě to neomrzí. Zatím jsem se jen mrkl, ale přišlo mi to dost v pohodě udělané...
bohužel pro to zatím nemám lepší webhosting než svoje osobní stránky, který mě navíc něco stojí, takže je chci využít
Ja se tedy v tomhle co je protizakonny nevyznam....ale jinak je to skvely napad napravit aspon to o co nas Semic ochudil
mně to přijde jako zajímavý nápad.. když máš dost času a nadšení :), ale asi bych to neriskoval protože ty stránky jsou až moc adresný :)
zack: protizákonných je věcí :) prostě jsme s kámošem měli takový nostalgií motivovaný nápad, na který mrkněte sem - http://www.ludovicofilm.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=52 a řekněte mi, jestli to mám hned zlikvidovat nebo v tom pokračovat...
choze: něco takovýho jsem kdysi viděl, ale bylo tam furt spousta lidí a ten člověk to pak stáhnul protože nestačila kapacita serveru a strašně to zpomalovalo.... je to tak 5-6 let. Byla tam snad skoro všechno v češtině, třeba komplet starý čtyřlístky. Ale asi bych se taky bál něco takovýho hodit na net.... ne že bych tam teda nechodil:)
choze: a vis, ze to je protizakonny? Ja jen ze budu prvni, kdo te praskne :)
to Slaine: no KONECNE... sice to trvalo par let, nez jsi si Donzon koupil, ale lepsi nekdy nez nikdy:). Tak ted jsem zvedav, jak ho ohodnotis, respektive das-li mi za pravdu, ze je to nejvtipnejsi comisova serie, jaka tady vychazi. Co se tyce ostatnich booku, tak veru dobry vkus. "Mrtvy nebo zivy" jsem dokonce koupil k vanocum dvema necomicsarum, kdo vi, treba se za par let chytnou... ja si pockam:).<br><br>Pac dnes mizim na hory a na webu uz nebudu, tak hezkej novej rok a podobny cancy preji. A fakt diky za comicsdb:)
Hele, nevíte o nějakým webu s nějakými nascanovanými comicsy (nemyslím stripy)? Já jen že nad něčím podobným uvažuju...
mas to na mailu ;)
to klidne uz muzes (ze sem na serie ani nesah, vis :)
Supr, jsem zvedav. Ja koukam a testuju pravidelne :) Zajima me kdy to bude z tvyho pohledu hotovy a ja ti mam zacit posilat seznam much na vychytani a tak :).
Vcera jsem udelal tak nejak zakladni funkcnost sbirky, ale zase sem zjistil, ze sem nejak opomenul dotahnout sekci Serie, no snad bude o vikendu jeden den klid a dotahnu to. Kazdopadne to prvniho k ranu spustim, at uz to bude kompletni nebo ne :) A vubec, dyt mas pristup do novy verze, tak se koukni sam, co je a co neni hotovy :)
Tak, svatky jsou za nami a ja se zacinam jeste nedockaveji tesit na novou DB... bude fakt do konce roku hotova? :) Jinak Jezisek projevil nejen stedrost, ale v pripade comicsu i dobry vkus - prinesl Maxxe, Wanted a (ted bych poprosil DEmnoGa o fanfary) kompletniho Donzona :).
Otazka na novy tyden: je Hiro homosexual?
Na neurcito, v tom je ten vtip. A myslel sem to jako vcelku vaznou otazku. Je desivy, jak je to vazne docela dilema :) Ja myslim, ze kdyby slo z tlustyho do tenkyho, tak si kazdy vybere tu zenskou (resp. nejakou spolecnost), ale jisty si nebude :)
Na pustý ostrov? jak už bylo psáno, záleží na tom, na jak dlouho. Pokud doživotně, tak mě představa mé přítelkyně za pár desítek let trochu děsí.:-) Ale to "doživotně" může vlastně znamenat jen pár měsíců.:-) Obzvlášť, když se člověk nudou usouloží k smrti. To už sand spíš ty komiksy:-)
Zack: Co me ceka? :)) budu upalen na hranici rozdelane z me vlastni comicsove sbirky? :))
Zack: Jsem poctěn, a nemůžu než poděkovat - konečně mám na formulářích do kolonky Titul co vyplňovat ! :-)
Vyhlasuju Slaina heretikem mesice a Wolffce vykukem mesice! :)
willis: Dík za tip, ale teď to je na 275,- a určitě to ještě poleze - do toho se já, hamoun starej, pouštět nebudu.
choze: Držím palce.
royan: Právě jsem dobrečel...(!)
Zack: Kompromis: Vzal bych si tam Satrapiovou. Nebučte - píšu, že kompromis !
a ja debil kdysi v pomatení smyslu Sheilu vyhodil někam do sběru či co . To jsem asi netušil jaký to bude v budoucnu vzácný artikl
mno tak z nabidek volim nejakou peknou hodnou slecnu :)), ale jinak, kdyz uz knihovnicku tak ne comicsu, ale normalni literatury, ta dyl vydrzi :). A pak bych jeste zvazoval bar s par stovkama lahvinek :)).
Na pustý ostrov dobře nadupaný harém... komiksy prominou :-) Ale při mém štěstí bych dopadl jak Trosečník, maximálně s Wilsonem :-)))
Věštím, že to pujde přes litr :-) PetrVaner je silný soupeř a občas se mi zdá, že nemá limit... tedy ne rozumný limit :-)))
willis: díky, zatím se ta cena dá, zkusím do toho jít
choze, Woffce: teď Sheilu někdo prodává na aukru, ale bude to asi mastný :)
Je fakt, že s comicsy si člověk moc nepokecá ani nezašuká (a jestli někdo jo, tak ať se mi vyhne). Ale taky člověka nesekýrují, neotravují hloupými otázkami a nenutí ho být ambicióznější a expandovat na vedlejší opuštěný ostrov. A když vás jeden nudí, můžete ho odložit a sáhnout po jiném.
Každopádně comicsy. Má přítelkyně mi promine :)
jinac jestli dozivotne, tak beru zenskou... ale mozna by na sobe mohla mit vykerovanych par comicsu:).
Andre me predbehl:)
to Zack: a jak dlouho bych na tom ostrove byl:)?
A jak dlouho na tom ostrově budu muset pobýt. Pokud tak 10-20 let tak ženskou (mladšího data narození - aby vydržele déle čerstvá). Ale jestli to má být doživotně, tak asi tu knihovničku:)
Takova otazka: na pusty ostrov byste si vzali raci zenskou (ci chlapa ci cokoliv, po cem vase libido touzi) nebo knihovnicku narvanou comicsy dle vlastniho vyberu? :)
Jó, Bof měl styl...
Lidi, nemáte někdo 2 ks "Sheily" od Fencla ? Včera jsem po letech přelousk´ všechny 4 příběhy "Mr. Sweeta" (jediná moje památka na "Kometu") a uvědomil si, jak mě Bof baví...
Lidi, nemáte někdo Sheilu od Fencla? Vypadá geniálně :)
Pravděpodobně časem ano.
AZTeck (pravděpodobně): Nepřibydou sem časem "Varlén" a "Červený Amadeus" od Divusu ?
občas se nějaký v němčině objevuje na aukru.cz, ale česky vyšel asi jenom tenhle jeden.
Aneta: aha, nevšiml jsem si, že jsi psala už ke konkrétnímu dílu jinde. Takže beru zpět. Ono asi ani nic jinýho u nás nevyšlo. .... Pokud umíš německy, tak doporučuji německo;-)
Anetko, mám dojem, že jsem nějaký díl viděl v Pavlovského knihkupectví na Čáslavské, ale nejsem si jist, zda to byl nový či antíkový. A už vůbec si nejsem jist, zda to nebyl přelud a zda nelžu.
To mě poser, mezi nás už chodí i Aneta Langerová. Bože, jak hluboko jsme již klesli!!! Existenční MdS
nazdarek, nevite, kde bych mohla sehnat par dilu Clevera a Smarta..? diky aneta
... jak na ten smec cekal, parchant :))
to Zack: :)<br>
to Krvinka 56: nu a titul 20 tisic mil pod morem v databazi je:)<br>http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=2388
Sory trochu sem to popletl.Jet to těch 20 000 mil pod mořem.
Punťovy příhody budou. Do důchodu to snad zvládnu.
demnog: to je prequel, kdy se jeste mlady Nemo bal hloubeji