* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Nemá někdo sken obálky limitky Oprásku........

Londo: díky za tip........více mailem

GWB: těžko se hodnotí něco, co nemáme jak vizuálně posoudit, zvláště u takových kontraverzních titulů. Pokud myslíš, že tu Marešová patří, tak OK, ale pouze pokud tomu velí i tvůj zdravý rozum a ne "juxtapozičně vizuální způsob narace" :-)
Cizinci jako téma - nemáme dost informací k vložení.
Čaj, pokud jsem něco nepřehlédl, tak u Knihovniček Vakukoku chybějí tři comicsová čísla.

1) VAKUKOK č. II/58
---- dvoulist, na vnitřní straně jsou dva stripy Lup, Up a Ina

2) VAKUKOK č. 37 - Jak to všechno začalo...
---- 4 předělané příběhy Rychlých šípů

3) VAKUKO č. 62 - Porada v Chotěboři
---- 8 předělávek RŠ

Skeny na dotaz via webmaster@bibliograf.cz
vachudik: Díky, nahozeno...
andre: Jop ;) Je tam uvedené vydání? Má to někdo v prackách?
Willis: Díky za odkaz, upravil jsem, vydání z roku 94 doma nemám...
Vachudik: Já to z těch dvou otazníků nepochopil :-)
admin Toe: Nemá být u Seka a Zuly z roku 1994 jiná obálka ?? Teď jsou tam vloženy stejné z roku 1971..
právě u toho vydání 1994 je špatně obálka, je to ta z knihovničky ohníčku: má vypdadat jinak http://www.databazeknih.cz/dalsi-vydani/sek-a-zula-92292
vachudik007: Nejsem si jistý tvým dotazem :) Co ti tam nesedí? (k tomu ohníčkovému vydání jsem teď přidal pro jistotu i obálku)
Hola, admini:-) Co Gorey (Čerstvě deflorovaná dívka a jiné příběhy) a Marešová (Domácí biograf), jak jsem psal, zařadí se?
První je komiksová publikace jen z části, ale je to Gorey a ten sem prostě imho patří! A druhé využívá "juxtapozičně vizuální způsob narace", takže je to komiks. Nebo ne?:)

Mimochodem narazil jsem na tuhle věc:

Cizinci jako téma

"Komiksová publikace „Cizinci jako téma“ obsahuje všechny komiksy původně zveřejňované na blogu společnosti Člověk v tísni."

Díky moc:-)
The Strain-Guillermo Del Toro/Chuck Hogan's
Murphy722: Opraveno, neukladaly se spravne datumy, takze se to projevi az neco pridas nebo zaktualizujes.
budou mít limitovaný opráski svůj odkaz?
Opraveno. Díky za upozornění.
Opravte prosím 5. díl (1/2014) Barta Simpsona. Tento díl se jmenuje Postrach společnosti. (Mladistvý šprýmař byl název 4. dílu.)
Murphy722: Kouknu na to.

Vachudik, tu tvoji inzerci sem ti smazal. A bud tak hodnej, kdyz ses zlitej na plech, tak se mi na CDB neloguj. Jinak si nedokazu vysvetlit, ze nekdo hodi svoje PR do "Pripominek a navrhu" :)
Aha, u Blacksada už link je, ale u těch prvních ne (pták, Incal,....)
Tak se tak dívám a napadá mě - neměly by Mistrovská díla Evropského komiksu mít taky samostatnou Edici s linkem?
Zdravím! Docela často si aktualizuji sbírku svých Zahr. comicsů a když se sem tam, podívám do Sbírek, tak mi to ukazuje, že jsem ji naposledy aktualizoval roku 2011. Máte někdo stejný problém?
AZTeck, Light: Včera jsem Star Wars Magazine kupoval v PNS v Nymburce. Další číslo vyjde až 21. února 2014.
To by mě taky zajímalo, v Olomouci sem ho nikde nesehnal.
Může mi někdo potvrdit, zda již vyšlo prosincové číslo Star Wars Magazínu?
mikki.maser: Ne, to je kompletně slovenský počin. Kdyby ale někdo nechtěl posílat ze Slovenska, mám tuším ještě 2 kousky v prodeji na CP Anglická...
Našel jsem menší hrubku: Star Wars Omnibus: Vzestup Sithů 1 (nepatří tam ta jednička, není to na knize a není to ani na originále (Star Wars: Rise of the Sith 1 - takže také chyba) + žádná druhá kniha nikdy nevyšla).
Stejně jako se tu teď řešil "Sandman", tak by potřeboval upravit i "Bleach".
Je to sice blbost, ale i tak se zeptám:
Nechcete k "Čtyřlístek #549-550: Červené srdce" přidat jako takovou "alternativní obálku", nebo jako ukázku toto: http://www.myspulin.cz/images/thumbs/0001251.jpeg
fel68: dořešené, upravené
fox01: Sandmani upraveni, mistři Evropy nahozeni jako série plus do poznámky u každé knihy uvedeno pořadí v sérii. Pro jistotu...
fel68: Díky za info, omrkneme, dořešíme, upravíme...
mohli by jste upravit aby sandman 10 nevycházel řadově před 1? dix
dala by se Mistrovská díla evropského komiksu dát jako série?.. líp se to pak bude hledat
Zjištěny následující nepřesnosti:

- Modrá pětka: Na stezce dobrodružství (2013) - 56 stran (uvedeno 48)
- Živí mrtví č. 8 - 144 stran (uvedeno 136)
- Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana - 344 stran (uvedeno 312)
- Chata v Jezerní kotlině (2013) - uvedená fotka obálky je s chybou (jezerní - Jezerní), která byla před tiskem opravena, stejná chyba je i v názvu hesla tohoto komiksu (i u vydání z roku 1990)
do pléna: jest-li někdo chcete Blizzard, Jednooký Joe za 180.- tak je pro zaregistrované na comicsdb za 180.- pište na objednavky.kupkomiks@centrum.cz..
cena sleva úvest přezdívku z comicsdb...osobní přeání zdarma PRAHA 1 po 26.12.13
Lenny: dík, o křtu jsem věděl z facebooku. Já jen jestli něco nezbylo...
Lenny: A kde se dá koupit?
Opráski mají limitovanou edici - 111 číslovaných kusů s vodovkovou kresbou Zmikunda, dodáváno ve speciální obálce se Zmikundovou pečetí
To nové vydání Saudkovy monografie je opravdu totožné? Najde se jedinec, který má obě vydání a který by je zkusil co nejdetailněji porovnat? ;)
sleepless: Kurňa, to je zase oříšek :) Nahodím do poznámky u klasické verze, že je k dostání i s pouzdrem ;)
add limitka Vrány: pokud by někdo měl sken obálky - může poslat na můj mail. Díky.