invape: Chci je obecny, ze bys ten comics jednou rad mel. Shanim znamena, ze ho aktivne hledas a koupis, kdyz se ti dostane do ruky. Uznavam, ze ty kategorie nejsou podle nazvu snadno odlisitelny, ale lepsi jsem nevymyslel.
Zack: Je sice pravda, že je to tam prakticky k ničemu, ale na druhou stranu se aspoň můžu podívat kdo že ten daný komiks má. A nebo by bylo fajn, kdyby tam to "Mám" zůstalo, jen by byli skryté ty nicky a po kliknutí na to mám by se zobrazily. A k: "Shání" a "Nabízí" bych nechal ještě "Chci".
Napadlo me dat pryc z karty comicsu imho nepotrebne kategorie sbirky a nechat jen Shani a Nabizi, protoze kvuli tomu jsem to tam vlastne kdysi daval. Co vy na to? Dobry napad, blby napad nebo jaky je to vlastne napad?
(Hazu to i na FB, mi prijde, ze tam jste komunikativnejsi :)
GWB: těžko se hodnotí něco, co nemáme jak vizuálně posoudit, zvláště u takových kontraverzních titulů. Pokud myslíš, že tu Marešová patří, tak OK, ale pouze pokud tomu velí i tvůj zdravý rozum a ne "juxtapozičně vizuální způsob narace" :-)
Cizinci jako téma - nemáme dost informací k vložení.
Hola, admini:-) Co Gorey (Čerstvě deflorovaná dívka a jiné příběhy) a Marešová (Domácí biograf), jak jsem psal, zařadí se?
První je komiksová publikace jen z části, ale je to Gorey a ten sem prostě imho patří! A druhé využívá "juxtapozičně vizuální způsob narace", takže je to komiks. Nebo ne?:)
Mimochodem narazil jsem na tuhle věc:
Cizinci jako téma
"Komiksová publikace „Cizinci jako téma“ obsahuje všechny komiksy původně zveřejňované na blogu společnosti Člověk v tísni."
Vachudik, tu tvoji inzerci sem ti smazal. A bud tak hodnej, kdyz ses zlitej na plech, tak se mi na CDB neloguj. Jinak si nedokazu vysvetlit, ze nekdo hodi svoje PR do "Pripominek a navrhu" :)
Zdravím! Docela často si aktualizuji sbírku svých Zahr. comicsů a když se sem tam, podívám do Sbírek, tak mi to ukazuje, že jsem ji naposledy aktualizoval roku 2011. Máte někdo stejný problém?
Našel jsem menší hrubku: Star Wars Omnibus: Vzestup Sithů 1 (nepatří tam ta jednička, není to na knize a není to ani na originále (Star Wars: Rise of the Sith 1 - takže také chyba) + žádná druhá kniha nikdy nevyšla).
Stejně jako se tu teď řešil "Sandman", tak by potřeboval upravit i "Bleach". Je to sice blbost, ale i tak se zeptám:
Nechcete k "Čtyřlístek #549-550: Červené srdce" přidat jako takovou "alternativní obálku", nebo jako ukázku toto: http://www.myspulin.cz/images/thumbs/0001251.jpeg
fox01: Sandmani upraveni, mistři Evropy nahozeni jako série plus do poznámky u každé knihy uvedeno pořadí v sérii. Pro jistotu...
fel68: Díky za info, omrkneme, dořešíme, upravíme...
- Modrá pětka: Na stezce dobrodružství (2013) - 56 stran (uvedeno 48)
- Živí mrtví č. 8 - 144 stran (uvedeno 136)
- Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana - 344 stran (uvedeno 312)
- Chata v Jezerní kotlině (2013) - uvedená fotka obálky je s chybou (jezerní - Jezerní), která byla před tiskem opravena, stejná chyba je i v názvu hesla tohoto komiksu (i u vydání z roku 1990)
do pléna: jest-li někdo chcete Blizzard, Jednooký Joe za 180.- tak je pro zaregistrované na comicsdb za 180.- pište na objednavky.kupkomiks@centrum.cz..
cena sleva úvest přezdívku z comicsdb...osobní přeání zdarma PRAHA 1 po 26.12.13