"Generátor náhodných vítězů rozhodl: sawtooth, James, Ghostt. Výhercům gratulujeme, další soutěž, opět Crewní, očekávejte zhruba za týden, hned jak zas domluvíme ceny."
Akorat jsem dostal chut napsat nejake fabulace do sveho profilu o sve uctyhodne osobe a nevim jak na to:). V "Nastaveni" u meho uctu mohu menit jmeno, email, heslo a ikonku.
Josh: v době vydání se to tu myslím řešilo. Už si to přesně nepamatuju, ale předpokládám, že to nebylo vyhodnoceno jako comics, ale jako ukázky a jiný balast.
Zdravim, v roce 2008 u nás vyšla velká kniha (tvar lichoběžníku) s prostorovýma obrázkama. Jmenovala se Marvel True Believers - Kolekce komiksových hrdinů - #1 Úžasný Spiderman. Mam jí, ale v databázi chybí. Nepočítá se kvůli celkový formě, nebo si jí nikdo nekoupil?:)) Od vydavatelství Eastone Books v Litomyšli. Měla to být první z řady knih, ale nakonec od toho zřejmě upustili:/
Zack:To nevim,ale radsi si od nekoho koupim komiks osobne,usetri se na postovnym a hlavne si ho muzes prohlidnout.A ptat se kazdej mesic,jestly je nekdo z Plzne a jestli neco neprodava je blbost.
Tak idea byla, ze se tou komentovaci soutezi popostouchne i lidi, kteri jsou jinak liny neco napsat. Mozna se k tomu vratime casem, az tu bude vic lidi.
myslim že najlepsie su otazkove sutaže lebo sa tam zapoji najviac ludi ale lepsie by bolo keby tam bolo viac otazok čo prinatia aj trošku pohladať ešte je možna interaktivna sutaž napr. niečo s fotkami svojimi napr. so svojim naj bookom alebo take niečo ale pochybujem že sa tolko ludi zapoji :D
Spideyfan to ma za ten jeden, zbyli dva to nemaji za jeden konkretni, Kaluz za uroven, "vypsanost" a informacni hodnotu, GWB za strucne a vystizne komenty, ktere mi prijdou formatem i obsahem idealni pro CDB. Ale to je za me, vybiralo se to spis tak, ze se hazeli v admin foru jmena a ja pak vybral tri. Nicmene podobnou soutez zas dlouho delat nebudem, protoze se to bez jasne metriky fakt strasne spatne vybira, aniz by clovek nemel pocit, ze by to meli dostat minimalne dalsi tri ctyri.
Congra všem vítězům, škoda, tiše jsem doufal, že ušetřím pár stovek;-) Taxi to budu muset holt koupit - a taky by mě zajímalo za které přesně je to komenty - u Spdeyfana je to zcela zřejmé:-D, ale u těch dvou by mě to zajímalo.
Vítězové soutěže o Habíbí jsou: Spideyfan, George Walker Bush a Kaluž. Sorry ostatním, nebylo to lehke vybírání, ale ceny jsou jen tři. Ozvu se na email nebo se ozvěte sami, abychom domluvili, jestli si to vyzvednete v CP nebo nejak jinak.
krvinka56: zrusit ne, muzes dat jiny hodnoceni (stejne jako si dal to prvni). Komentar s tim nesouvisi, jsou to dva samostatny zpusoby, jak se vyjadrit k onomu comicsu.
Mistrovska dila nejsou v serii, protoze to neni serie. Da se diskutovat o tom, ze jsem driv davali do serie i ruzne edice, ale tady jde spis o tu potrebu to nejak svazat logicky k sobe, aby bylo jasny, ze to k sobe patri. Coz u Mistrovskych del potreba neni. Ale ani s timhle nemam zasadne problem, nicemu to neskodi a asi by to ani nikoho nematlo. Nicmene finalni rozhodnuti necham na Azteckovi.
ZAck: já musím říci, že s Honíkem jsem strávil spoustu opilého času a nikdy se mě nepokoušel nasrat ani urazit. Je to hodný kluk:) Pravdou zase může být, že na to neměl čas, protože jsem se ho snažil urazit a nasrat ožralý já;-) Ale to už je zase nějaká konspirace...tfuuj
Zajímalpo by mne proč není série Mistrovské mistrovské díla evropskéhho komiksu kde vychází Incal,Arzach,Výprava a Věčná válka.Proč je to jen samostatně.
andre: ozralej si driv nebo pozdeji (mezi driv a pozdeji je casove rozmezi zhruba 15 minut) nasral vsechny, cos potkal :) Nicmene uz vim v cem je chyba, vecer to opravim. O vikendu se snad konecne zas dostanu k CDB na dyl jak pul hodiny, tak dodelam tu editaci profilu (a seznam hodnoceni :).
Zack: hmmmm..... hele nejni DB nějak napadená(spíš někým než něčím)? Když jsem předtim psal, tak v mym profilu bylo vidět všechno (bez zalogování), teď je to zase schovaný, teda mimo to, že jsem ve "sbírce".
andre: tim to neni, mas to porad nastaveny stejne. Kouknu na to, proc jsi v seznamu, i kdyz bys nemel byt videt (je zajimavy, ze v profilu to mas porad schovany, videt to je jen v prehledu, i kdyz to nasledne seznam neukaze).
Tolik vim. Ano, zmigrovala se znovu vase stara sbirka ze starych struktur. Jen nevim proc a jak :) Teda jedna z moznosti je, ze nektery z adminu mackal, co nemel, ale to tak nejak tise doufam, ze by se priznal aspon v admin foru.
to Zack: mne ti prijde, ze multimorem byli nakazeni "stari uzivatale". Nedelal jsi nove pole, do ktere se rovnou zapisovali sbirky novy uzivatale (tak tri roky zpatky, odrazim se od Draco, ktera tez ma imunitu) a stari na nove pole s novym updatem presli? A staremu poli se ted podarilo dostat skrz a penetrovat nase sbirky:)?
Na pricinu sem neprisel, dusledek je ale opraveny. Zkuste to sledovat, oprava duplicit je otazka nekolika vterin a jednoho tlacitka, ale rad bych prisel i na to, co to dela.