Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

God Thor: Vyšel už v roce 97 v Crwi (a bude nové barevné vydání)
zvlaštne že doteraz nepreložili The Killing Joke
Ahoj, stala se mi nehoda s mojí sbírkou KD. Měl jsem je dané v krabici do které jsem si dal ještě několik krabiček tic-taců a jaksi jsem na ně zapomněl. Po hodně dlouhé době jsem se podíval do krabice a k mé smůle se tictacy roztekly a což mě dost naštvalo vytekly z krabiček rovnou na moje komiksy :-( Ty čísla co byly úplně zalepené jsem už vyházel, ale je mi líto vyhodit i ty co jsou jen částečně, a proto bych se chtěl zeptat zda nevíte jestli by to šlo nějak zpravit abych dostal znich ten cukernatý roztok a nelepily stránky??? Jestli nejde třeba udělat nějaký roztok do kterého bych ty čísla na chvíli ponořil a potom dal usušit a bylo by to ok??
XDXD dobrý den prsa ven
to Kapis: ty prsa odnekud znam! Ale fakt nevim odkud:(.
MindReader: dík za tip, už to studuju, akorát v práci si nezměním ani čas v kompu:/
Ještě že existuje ten AdBlock... (tip pro Kapise)
Která série DC má jaké logo?

to Zack: ad "Nightly News". Nez jsi mi odpovedel, tak jsem si koupil a precetl. Tvoje minirecenze sedi:).
Taková návštěva by byla ideálním "comicsovým čtvrtkem" v Krakatitu... sice byl nebyl první v měsíci, ale co.
NG ten prequel Sandmana chystá už delší dobu a teď píše pokračování Amerických bohů a spolupracuje s HBO na přípravě seriálu podle téhož, takže o peníze strach asi mít nemusí :)

btw 29. 10. v Praze opět koncertuje jeho drahá polovička Amanda Fucking Palmer, tak možná ho stejně jako předloni vezme s sebou.
brkowycz: Vzhledem k tomu, kolik sandmanovek uz psal nekdo jiny, kolik spin-offu a miniserii z Dreamingu je, tak bych se fakt divil, kdyby timhle mohl nekdo uspesne Gaimana vydirat. Klidne bych veril tomu, ze veri, ze to bude dobry. A hypoteka se sama taky nezaplati. Vzhledem k tomu, jak dlouho nic kloudnyho nevydal, da se to i brat jako klasicky navrat ke korenum.
Mám podezření, že DC přišlo za Gaimanem a řeklo: "Buď napíšeš before-Sandman ty, nebo někdo jiný. Vyber si." Jinak si tu náhlou zprávu nedokážu vysvětlit.
"Zrovna když se všichni ptali, co bude před before-watchmen. To bude jako before Sandman?" - Neil Gaiman v San Diegu oznámil, že bude. A napíše ho on sám.
geek-news.mtv.com/2012/07/12/sdcc-2012-sandman-neil-gaiman/
Demnog: Na comiXology je preview k booku Test Pattern slozeny z prvnich sesitu 5 jeho serii, tak to zkus a uvidis sam. Neda se rict, ze by neumel psat, ale porad jsem mel pocit, jak kdyz se snazi z hovna uplacat letadlovou lod v meritku 1:1, takovy 50x omlety napady/namety obaleny jakoze desne odusevnelymi a premyslivymi texty. Visualne to je cisty, leskly a naprosto mrtvy. Za me vylozene druha liga, kde mi to preview stacilo bohate, ale zase si dokazu predstavit, ze to muze nekoho bavit.
Zdar, rika nekomu neco jmeno Jonathan Hickman? Mel jsem v ruce jeho dva autorske booky, "Nightly News" a "Pax Romana" a docela me "Nightly News" visualnem a co jsem cetl par stranek zaujali. Mne Hickman nic nerika, jen vim, ze "Nightly News" byly nominovani na Eisner Award. Obvykle pro me byva rozhodujici u neznamych booku design, ale tohle vydava Image, ktera ma designove svoje veci vychytany, at uz je to sebevetsi srajda:).
Já zítra frčím na Pohodu a na komiks ani nesáhnu, takže ještě větší OT než kolega pode mnou. A na Slovensku stejně není co okukovat :D
A je tady mé další dobrodružství! (Snad se to tak dá říct.)
Právě vyrážím na čtrnáct dní okouknout do Francie jejich komiksy, takže bohužel o Fryovi na čtrnáct dní neuslyšíte.
Doporučuji i knihu, podle které byl film natočen. Napsal ji Michael Ende a film pojednává asi jen půlku jejího děje. Pokud tedy máte rádi film, v knize dostanete vydatný přídavek.
Nahodou tu nema niekto skusenosť s www.forbiddenplanet.co.uk je to surne posledny krat sa pytam dakujem :)
Přesně. Taky obdivuju, že i hlavního hrdinu si dovolili shodit v tak důležitý prověrce. Že ten příběh neplní jen očekávání, ale jede svou.
Jj, to bude pravda, jak jsi to "řek" vybavilo se mi to.... To asi všichni, navíc i zpětně ho musím ocenit, je to opravdu vkusná pohádka, profi natočená se spoustou lokací a nezapomenutelných postav, dost temná i k zamyšlení. Pro mě osobně nadčasový klenot.
Sandonorico jsou sfingy, ale ty bledě modré, co znají na všechno odpověď. Ty zlaté, které tak věrně vyobrazuje márova kresba, jsou jen branou, přes kterou musí našinec projít, aby se k Sandonoricu dostal. Aniž bych to googlil, tak usilovně jsem přemýšlel, až jsem to z těch závitů vydoloval :-) Nekonečný příběh jsem jako dítě miloval :-))
Jo, podle kontextu výsledků googlu Sandorico znamená asi spíš tu pohádkovou oblast. Tohle si nepamatuju )
Zkoušel jsem chvíli strejdu googla, a sice se u Images: "Sandonorico neverending" objevují sfingy, ale textově nic najít nemůžu. Je ale dobře možný, že Sandonorico bylo něco až za těmi sfingami, ale co tam vlastně bylo si už nepamatuju :)
Bod samozřejmě pro J.C., ale ty sfingy, co Atreyu málem nerozdýchá, nejsou myslím Sandonoricem, co? Ty bleskometné zlaté sfingy snad ani jméno ve filmu neměly, nebo si to blbě pamatuji?
teda vlastně bod pro J.Connora, nepamatoval jsem si jména těch sfing
:) bod pro blackJaga, radost pro mě (kreslilo to moje dřívější já)
Ale jo, to by mohl být Nekonečný příběh :-)))
nápověda: jméno toho hrdiny začíná A
těsně vedle, teda vlastně ne, ani správná světová strana. je to docela epickej film pro tehdejší děti, i když to na první pohled nevypadá a tohle je scéna, kde to hlavní hrdina málem schytal
kremilek a vochomurka
to: videl bych to na Maxipsa Fika nebo Oskara ze Sezamove ulice... mluvim teda o tom hnedem fleku s usmevem ve spodni cati obrazku:).
tahle postava, pokud vím, komiksová není, ale snad to není ot:

Ano, jednoznacne komparace na Constantina a Dobre umysly.

to Zack: souhlas:).
Vzhledem ke komentu na Hellblazera usuzuji taky na Johnyho;-)
Walking Dead, zvlast tak sracka je vymluvna :)
Žeby John Constantine ?
God Thor: Bookdepository ma postovny zdarma. Nevim, co je PP, ale podle me nestihne. Nejlepsi cas, ktery jsem zazil, bylo 7 dni. Ale ted treba mi to posilaj na pokracovani, kazdy tyden jeden dil a uz to vcelku bude mesic. Zalezi, jak to maj na sklade. Ale mozna si to jen komplikuju, protoze objednavam v na .com v eurech a chodi to s anglie (kvuli cene, paradoxne to na com verzi toho sameho obchodu vychazi levneji :).
Kolko trva dovoz cez bookdepository ak to zajtra objednam zapaltim cez PP myslite že to do 20. Juna stihne prisť? a objednava niekto cez http://www.forbiddenplanet.co.uk lebo pisali že poštovne sa spočita až po odvaženi tak ak nahodou neviete kolko to priemerne je na jeden book? diki moc
uplne zle su tie boty podla mna :D na Adidas SW to ani trochu nema
Reebok spojil síly s Marvelem a uvede na trh kolekci tenisek inspirovaných jejich postavami: http://hypebeast.cz/marvel-x-reebok-collection/boty
aj ja som to minule pozeral no ale neviem ako je to s poštovnym na SR pisal som a odpovedali že sa mi to prepočita až po objednavke ale ceny maju super
mate nekdo zkusenosti s timto obchodem http://www.forbiddenplanet.co.uk/index.php ? Bohuzel teror Celnice me nuti najit si jiny obchod nez muj oblibeny, ozkouseny z usa. U "knih" to jeste jde, ale u figurek to byva fakt buzerace.