andre: hm, ale witch a 300 nemuzes srovnavat ne proto, ze je jedno lepsi nez druhy (tohle bylo/je/bude vzdycky dost subjektivni), ale proto, za kazde dilko patri do uplne jinyho zanru.
andminové: taková protidemokratická prosba......... mám problém s formulací.......... no řeknu to zkráceně, mám problém s tím, že sem přijde nějaká malá holčička a dá třeba WITCH 100%, nebo někdo pouze z nostalgie 100% Mickey Mousovi, nemusí to být sice špatný, ale to mi někdo chce s klidným svědomím říct, že to je lepší než 300, nebo Blankets???? ......... A kdyby tam aspoň napsali proč dávají tolik, ale někdo tam prdne jenom číslo........ tak ty bych třeba vymazával. Beru že se to někomu může líbit, tak ať to ohodnotí, a taky dávat vysoké hodnocení pouze z nostalgie????? Že pane MdS:)........ Vím nic stim dělat asi nebudete, ale muselo to ze mě ven.
Trochu (víc) jsem nepobral registraci (-můžete smazat heLLmut a dlobo a možná ještě něco jsem stihnul vytvořit)
Kdybyste měl někdo nějaký Crwe doma a chcete se jich za poplatek zbavit jsem jedno ucho. Nepředpokládám že se někdo takovej najde ale NEVĚŘTE NA ZÁZRAKY, SPOLÉHEJTE NA NĚ!!!!!!
okm159: Zkus je nabídnout zde: http://www.crew.cz/index.php?action=feedback&typ=1&id=128
A nebo, pokud máš čísla 34, 35 tak je od tebe rovnou koupím já :) - napiš mail na...<br>
Slaine-Ivos@seznam.cz
MdS: nojo, ale tim můžeš mít hodnocení, který už dneska neodpovídaj. Třeba jsi v dětství četl 4lístek, tenkrát bys mu dal 100, protože byl fakt bomba, ale dneska bys mu už "jenom" 80, protože je dobrej, ale zas taková boba to nejni. Nemůžeš hodnotit vysoko jenom z nostalgie, to mi připadá nefér, třeba k věcem který vycházej "pro děti" dneska.
4 Zack: No, dovol. Osobně jsem ti potřásl pravicí a ptal jsem se tě a vedle tebe stojícího Turlogha, kde máte zašitou burzu. :) Vedle mě stál Andreew. Společenský MdS
Pár pivních remcalů, kteří se mnou seděli u stolu na posledním ComiCZconu, mělo řeči, že prý kašlu na komentáře comicsů na těchto stránkách, tak jsem jim chtěl vyřídit, že jsem to trochu napravil. :) Zodpovědný MdS
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.