@George Walker Bush: hele, za to se nestyď. Každý kolektiv nutně potřebuje svého pragocentrika, který s jemně povýšeným tónem oznámí zbytku osazenstva, že ho to "vůbec nepřekvapuje - ostatně, co jiného jiného zbývá lidem z Jiřžní Moravy či Chomutova, než se alespoň přes CDB fórum symbolicky připojit ke civilizaci.“ ;)
@Gmork: Nakonec to vysvětluje onu hádanku "v jak pustém místě musí žít člověk, který má čas sjíždět polský komiksy, brakové horory a obstarožní filmy na DVD, kterými plní každý kout své zemljanky?!"
@xintax:
Tak on by asi ani nikde jinde skončit nechtěl:D
Neviděl jsem ho už hrozně dlouhou,nedávno jsem byl na koncertě v Břeclavi kde jsem čekal že se ukáže a nic.
Naposledy jsem ho snad viděl před pár lety když mi kontroloval jízdenku ve vlaku:D
soulbringer: Prostě to tady umíme rozjet. Jednou za čas (když jsme střízliví) si očistíme boty, vyženeme myši z kalhot, umejeme se, někteří se dokonce i učešou, naládujeme brokovnice a deme chlastat. Tu noc je to tady jak v Las Vegas.
@Gmork: Pro Chomutov mám v hlavně hned několik přívlastků a různých možných variací k čemu by se to místo dalo připodobnit, ale v žádném vesmíru imho neexistuje něco jako "český Las Vegas" - to budeš muset rozvést! :)
Já jsem z české Las Vegas - z Chomutova. Ale vůbec sem nejezděte, my tady o cizáky nestojíme a hned jim chceme dát přes držku. Zrovna nedávno jsme nějakým pražákům důrazně vysvětlili, že jsou tady špatně. Nejdřív něco mleli o nějaký demokracii a kdesi cosi, ale když viděli naše pálky a brokovnice, hned se ptali, jak co nejrychleji z Chomutova.
@xintax:
Darker je taky kousek od nás + vim ještě asi o 2 lidech z Hodonína.
Ve vedlejší vesnici ode mě,kámoši dva bráchové taky čtou. A vzhledem k tomu že mám rád HC/Punk tak see you in hell samozřejmě znám. A že Jožka satan punk čte a sbírá vím:)
Jih jede :D
Koukám, že ten jih je opravdu druhá Praha. :-) 123peta, faster86... Hodonínsko jede! A v Břeclavi máte čtenáře a sběratele, zpěváka ze See you in Hell...
@soulbringer:
Autokorekce je svině :D a na čárku jsem zapomněl,to je fakt :D
Ale je pravda že to zní pěkně,i když si myslim že zrovna v Dubňanech by mu pšenka moc nekvetla
@123peta: četl jsem "Ježíš z Dubňan"... a přišlo mi to jako docela interesantní věta nového evangelia. Co by tak asi Kristus vyváděl na Jižní Moravě a poznali by ho tam zdejší katolíci vůbec? :)
@faster86: Jakýsi Milan Křivák (ach to jméno :-)), Snad tam provozoval nebo možná ještě provozuje něco jako knihkupectví. Spousta dlouhých mailů, vyhrožování finančním úradem Hodonín. Jedna objednávka za pár stovek na dobírku. Reklamoval tři věci, že chybí stránky, poškozené a kdesi cosi. Normálně bych to neřešil, stát se to může, ale u třech najednou už divný. Chtěl jsem fotky. Následovala spousta výmluv, že nemá foťák,nemá čas.... Tak jsem mu napsal, aby je poslal zpátky. Chtěl poslat na dobírku, což jsem odmítl s odkazem na obchodní podmínky. Prostě to asi jen zkoušel. Jedna z reklamovaných byl Tarzan - Ilustrované sešity z r. 1969, že mu tam chybí strana 11 a 12. Je to sešit, takže by mu tam musela chybět ještě protilehlá strana na listu. Prý nechyběla. Tak se ptám jestli je tedy vytržená. Že né, že jen chybi. Nemohl pochopit, že to proste není možné. Tak jsem ho poslal do prdele a čekal na ten finančák z Hodonína. :-) Už se nikdy neozval a já si ho zablokoval.
U nás na dědině 3500 obyvstel vcetne psu a kocek su (co vím) na čtení komiksů sám + dva kamarádi co maji kompletni komplety z trafik, ale kdyz jim nabidnu ze jim pujcim neco jimeho at vidiju ze ten komiks existuje aj mimo ukl nhl dckk smkk tak naprosty ignor :-D no mozna nejaka omladina ctě mangu
CDBCon na koleckach, pronajmem autobus a budem s tim navstevovat vesnice. Besedy s autory z okoli. Prodejna sberatelskych speku v zadku busu. Domorodcum bychom rozdavali koralky a vecer by v mistnim sokolu byla seznamovaci diskoteka.
Jak seznamka - já Východní Čechy / Svitavsko, odkud ty? :D
Jinak je pravda že z našeho menšího města v počtu obyvatel necelých 10 tisíc jsem v tomto beznadějně sám, návštěvy sice obdivují, aktivně půjčuji co to jde, ale roky téma comicsů probírám primárně online a samozřejmě Comic-Con...
A CDB triko nosím :)
@Braindead: To máš asi do jisté míry pravdu, mně jen vytanulo na mysli, že kdyby měl každý u nicku či profilu třeba vyplněný "okres", tak tu mohou třebas vzniknout nová nečekaná přátelství! Viz Baffmanův sympatický domažlický dotaz.
Tohle je zajimavy, pokud by zde bylo 10 uzivatelu. Pokud jich jsou tisice, bude rozlozeni dost rovnomerny po cely republice a tedy nezajimavy. Ale muzete si udelat vlastni scitani lidu:)
@George Walker Bush: Jo, byl. 2 metry, brýle, postava jak hruška a batoh, ze kterého jsem vytáhnul šedivou Comics point igelitku se stohem knížek na podpis. To nešlo přehlédnout.