U nás na dědině 3500 obyvstel vcetne psu a kocek su (co vím) na čtení komiksů sám + dva kamarádi co maji kompletni komplety z trafik, ale kdyz jim nabidnu ze jim pujcim neco jimeho at vidiju ze ten komiks existuje aj mimo ukl nhl dckk smkk tak naprosty ignor :-D no mozna nejaka omladina ctě mangu
CDBCon na koleckach, pronajmem autobus a budem s tim navstevovat vesnice. Besedy s autory z okoli. Prodejna sberatelskych speku v zadku busu. Domorodcum bychom rozdavali koralky a vecer by v mistnim sokolu byla seznamovaci diskoteka.
Jak seznamka - já Východní Čechy / Svitavsko, odkud ty? :D
Jinak je pravda že z našeho menšího města v počtu obyvatel necelých 10 tisíc jsem v tomto beznadějně sám, návštěvy sice obdivují, aktivně půjčuji co to jde, ale roky téma comicsů probírám primárně online a samozřejmě Comic-Con...
A CDB triko nosím :)
@Braindead: To máš asi do jisté míry pravdu, mně jen vytanulo na mysli, že kdyby měl každý u nicku či profilu třeba vyplněný "okres", tak tu mohou třebas vzniknout nová nečekaná přátelství! Viz Baffmanův sympatický domažlický dotaz.
Tohle je zajimavy, pokud by zde bylo 10 uzivatelu. Pokud jich jsou tisice, bude rozlozeni dost rovnomerny po cely republice a tedy nezajimavy. Ale muzete si udelat vlastni scitani lidu:)
@George Walker Bush: Jo, byl. 2 metry, brýle, postava jak hruška a batoh, ze kterého jsem vytáhnul šedivou Comics point igelitku se stohem knížek na podpis. To nešlo přehlédnout.
@JaggedSK: o jaká čísla bys měl zájem? Já tam jdu, ale prý budou mít čísla ne až tak stará, asi deset čísel dozadu mi psali. Tzn tipuji od 13 (ta je ještě běžně k dispozici tedy). Také jsem chtěl koupit, ale mně chybí od 7 dozadu.
Pásmo mrzké reklamy:
V Brně v Knihovně Jiřího Mahena proběhne v sobotu 8. 11. od 14. hodin AARGH!FEST jako připomínka 25. výročí AARGH!u.
Program
14:00–15:00 Dětská komiksová dílna s Honzou Smolíkem
15:00–15:45 Beseda s Pavlem Čechem o komiksech i všem ostatním
15:45–16:30 Setkání s redakcí komiksového sborníku AARGH!
16:30–17:00 Tomáš Kučerovský: Nepostavené stavby aneb Jak se kreslí utopická architektura
17:00–17:30 Tomáš Prokůpek: Komiks a/jako reklama aneb Co všechno může vzejít z jejich zkřížení
17:30–18:00 Pavel Pilch: Jsou superhrdinové opravdu super? aneb O nejpodivnějších pláštěnkářích
A na místě budou v prodeji i některá už jinak dávno vyprodaná čísla.
Ještě jedno polozapomenuté info z Crweconu. Jan Mareš na příští rok plánuje 2. díl Příběhu čarodějky. Akorát dojde k určitým změnám. Vydá si to sám a formát bude stejný, jako Příběh čarodějky - Ostrov nářků, takže hřbety v knihovničce moc sedět nebudou.
@seneke: A jake omnibusy oznámil prosím, jen ligu a Lucifera? A Lucifera stylem, že vydají první díl a uvidí dle zájmu, nebo se rovnou zavázali vydat celou sérii?
@Yaromil: Měli na to vyměřený 2hodinový blok. 1 hodina bylo shrnování a zmiňování věcí, co vyjdou do konce roku. Zbytek bylo vyjmenovávání už dříve potvrzených věcí (Liga výjimečných atd.). Z novinek ohlásili několik Batmanů (nějaký vlkodlačí Batman a trilogie s upířím Batmanem a crossover s Deadpoolem). Od Marvelu vyjde Avengers navždy (3dílná série o Avengerech z jiných realit, napojená na tu Avengers sérii, co vydávají). Jo a pár starších věcí dostane nové vydání. Lucifer v omnibus provedení a Tajná válka v Legendách Marvelu. Mangu nehlásili vůbec.
Hromadu věcí ještě nemají na 100%potvrzeno a tak to radši nechtějí zakřiknout.
Já jsem z prezentace odešel na dražbu ve chvíli, kdy teprve končili s tím, co vydají do konce roku. Takže jsem taky docela zvědavý, co oznámili na příští rok.