Pokud by to nebylo hodně pracné, šlo by opět udělat, aby se výsledky vyhledávání daly řadit, např podle data vložení, hodnocení, apod? Příklad, dám vyhledat "Batman" a chci si seřadit komiksy podle nejlepšího hodnocení, abych měl představu, které stojí za přečtení. Díky.
Padne dotaz pro přehled komiksu z tagu https://comicsdb.cz/comicsy/tag/767/ Tag je u komiksu Five Nights at Freddy's – Fazbear Frights #01: Do jámy a další příběhy
Uprimne, budou proste dva bannery nad sebou tam kde je ted jeden. Max hodim news do pravy listy a cely se to posune. Ja to jeden mesic zkusim s nejakym internim bannerem.
ten druhý by víc vadil nahoře, dole vůbec. Hlavně ať to není něco, co pořád vyskakuje do popředí, případně se zvětšuje. Některé weby jsou kvůli tomu na mobilu nečitelné.
Blikat urcite nebudou, a letos inzerce bude CREW, HOST a AUKRO :) Jen se mi nedari je vsechny nacpat do kalendare, tak premyslim, jak moc nam bude vadit, kdyz aspon v sezone na podzim budou ty bannery dva.
@Zack: d/nevadili, ať už bude reklama jakákoli
A je více než fér, aby mělo CDB příjem také z reklamy (jako pokud si někdo myslí, že tahle služba - která je v ČR unikátní a je zdarma - nenese sebou žádný náklady, pak netuší o světě ani tužku).
Provozni anketa (ty zabavnejsi si necham do Clanku):
JAK MOC VÁM VADÍ REKLAMNÍ BANNER NA HLAVNÍ STRANĚ?
a] na hlavní straně je reklamní banner?
b] ad block se neptá
c] vadí, ale přežiju to
d] nevadí, občas si i kliknu
e] pokaždý když ho vidim, tak se mi zvedne tlak
JAK MOC BY VÁM VADILY DVA BANNERY?
a] vůbec bych si nevšim
b] ad block se neptá
c] přežiju to
d] nevadí, pokud budou čistě comicsové
e] zvedl se mi tlak, jen to čtu
komu kam jak muzu poslat obrazek otevreneho komiksu Traum 1999, ze by se hodil do galerie. Otevrel sem to a myslel ze mam zmetkovy kus ale centrala mi rekla ze je to zamer, tak treba se najde nekdo komu to pomuze aby nebyl v panice jak ja