* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

@Zack: Aha, jasně, už tomu rozumím. Takhle mi to bohatě stačí. Díky.
@Yaromil: bylo, proto je tam odkaz do prehledu, kde si to muzete seradit jak potrebujete. Nerikam nikdy, ale ted je to namaha neumerna vykonu.
Pokud by to nebylo hodně pracné, šlo by opět udělat, aby se výsledky vyhledávání daly řadit, např podle data vložení, hodnocení, apod? Příklad, dám vyhledat "Batman" a chci si seřadit komiksy podle nejlepšího hodnocení, abych měl představu, které stojí za přečtení. Díky.
@seneke: Před vteřinou jsem to upravoval - v budoucnu bude třeba zkratkovitě automatem, ať se to nepíše zbytečně k názvu.
Šlo by doplnit ten Boj s vodním živlem, aby bylo hned jasné, co je pevná vazba a co brož?
Padne dotaz pro přehled komiksu z tagu https://comicsdb.cz/comicsy/tag/767/ Tag je u komiksu Five Nights at Freddy's – Fazbear Frights #01: Do jámy a další příběhy
a / nevadí, aj keď nebudú čisto komiksové ;o)
d/d, i reklamu po stranách bych přežil, kdyby to zaplatilo provoz stránek

teprve kdyby byly pop-upy, tak bych zapnul adblock
Uprimne, budou proste dva bannery nad sebou tam kde je ted jeden. Max hodim news do pravy listy a cely se to posune. Ja to jeden mesic zkusim s nejakym internim bannerem.
Klidně 10 bannerů, pokud nebudou pop upy přes celou stránku a pokud to nějak nerozhodí mobilní podobu.
a/a
sem myslel, ze to je nejaky "lepsi" link na komiksy tady :)
Dokud to nebudou pop-upy nebo videoreklamy, co žerou data jak zběsilý, tak klidně bannerů i víc.
ac,

ten druhý by víc vadil nahoře, dole vůbec. Hlavně ať to není něco, co pořád vyskakuje do popředí, případně se zvětšuje. Některé weby jsou kvůli tomu na mobilu nečitelné.
A (no jo, fakt je hlavní straně reklamní banner!) / A
b / b (ale na ComicsDB ho mám z principu vyplej)
d / a
ani bych se nás neptal, nečekal na sezónu a dal rovnou druhý, pokud jeden nezvládá vykrýt zájem inzerentů ;-) však zadarmo ani kuře nehrabe
Sorry, uz to vidim, jsem to prehazoval aby to slo logicky za sebou a neopravil pismena :)
d / d1
proč je tam 2x d? :-)
@Zack - Já chci taky banner!
@Zack ty dvě d) v druhé otázce je nějaký záměrný tahák? :-D
@Zack: já se v těch písmenkách neorientuju :D klidně dva bannery no problem
A/C ale byl bych raději, kdyby byl mezi Aktuálně přidáno a Náhodně vybráno
Blikat urcite nebudou, a letos inzerce bude CREW, HOST a AUKRO :) Jen se mi nedari je vsechny nacpat do kalendare, tak premyslim, jak moc nam bude vadit, kdyz aspon v sezone na podzim budou ty bannery dva.
@Zack: d/nevadili, ať už bude reklama jakákoli
A je více než fér, aby mělo CDB příjem také z reklamy (jako pokud si někdo myslí, že tahle služba - která je v ČR unikátní a je zdarma - nenese sebou žádný náklady, pak netuší o světě ani tužku).
@Zack: : d / d (hlavně ať to nejsou ty blikající)
Provozni anketa (ty zabavnejsi si necham do Clanku):

JAK MOC VÁM VADÍ REKLAMNÍ BANNER NA HLAVNÍ STRANĚ?
a] na hlavní straně je reklamní banner?
b] ad block se neptá
c] vadí, ale přežiju to
d] nevadí, občas si i kliknu
e] pokaždý když ho vidim, tak se mi zvedne tlak

JAK MOC BY VÁM VADILY DVA BANNERY?
a] vůbec bych si nevšim
b] ad block se neptá
c] přežiju to
d] nevadí, pokud budou čistě comicsové
e] zvedl se mi tlak, jen to čtu
zack@comicsdb.cz nebo kdokoliv z adminu
komu kam jak muzu poslat obrazek otevreneho komiksu Traum 1999, ze by se hodil do galerie. Otevrel sem to a myslel ze mam zmetkovy kus ale centrala mi rekla ze je to zamer, tak treba se najde nekdo komu to pomuze aby nebyl v panice jak ja
Otázkou je jestli to má dost komiksového obsahu, když je z části knížka a z části komiks.
Co tohle ( neměl jsem v ruce , jak velkou část zabírá komiks.)? https://www.65pole.cz/kniha/aliance-udatnych-2/