Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

.....a btw, celkem qalitně toho přibylo jaxe tak dívám..........

......a celkem zajímavý je i počet uživatelů, když se podíváte na hlavní straně - to by mohlo vydržet;-)
Woffce: Vskutku poMOTaný příspěvek, zhMOTnil se mi tu kMOTr oMOTaný fragMOnTem LerMOnTovy básně.....No nic sMOTnu si džona a jdu radši pracovat............:-D
Deadlock z ABC Warriors
Kapis: Jen tohle: http://www.daemon.cz/kniha/9667/peeters-frederik-modre-pilulky.htm.
Ale jako takřka proMOTér nejmenovanýho vydavatelství u sebe vylučuju nekoupi (jsem to ale MOTovidlo - taková neMOTorná věta...).
Fakt nevite? Scenarista Pat Mills vam pomuze? Jo a neni to Nemesis, i kdyz design je dost podobny :)
No a jaxe dívám na jejich stránky, tak vydali 10.3. Modré pilulky - zní to docela zajímavě, víte o tom někdo něco?
Zack: Kapisovi :-)
Paráda, z Otta jsem úplně vyřízený, ejakulující, ztržený, nadšený........nemám čas vypisovat všechy superlativy, jež ve mně evokuje;-) Super zpráva :-)
Tak to je ovsem dobra zprava... Komu si jeste psal? :))
Jenom malý info pro příznivce Thomase Otta: 15.4. slibuje Mot vydat jeho další dílko s názvem "The Number 73304-23-4153-6-96-8".
Tao: no to ani nahodou, puvodni comicsovy hrdina to je :) Navic tohle je technofantasy, o tom se pohadkari Tolkienovi ani nesnilo :)
Horší obrázek si vybrat nemoh? :)
Saruman..nebo sauron..prostě jeden z nich,já si je pletu.. :D
neco z britskych luhu a hahu :)

Markyz, clovece, u tebe bych zrovna rekl, ze to budes vedet :)

erik, spravne, Lockjaw z Inhumans :)
Mne pripomína toho psa od Inhumans, ale to poznám iba z TV rozprávky Fantastic four, tak neviem...
Přijde mi to jako Butcherův pejsánek z "The Boys", ale když na to tak koukám, tak to nevypadá jako Robertsonova kresba. Tipující MdS
Tohle byste ale meli znat :)

Tak hosi nic, jdem dal... je to http://en.wikipedia.org/wiki/Elsa_Bloodstone (a team to byl Nextwave :)
Demnog: clovece, tos me trochu rozhodil... mel jsem na mysli jiny team, ale tusim, ze ve Stormwatch byla taky :) No uz tech teamu vic nezbylo :)
to Zack: jsem na spravne stope, kdyz povim "Stormwatch"?
Hele, prohledal jsem nekolik Ellisovych bibliografii a ani tuk. :-(
Co kdybys nas tentokrat prestal napinat ty a popojedem?
Posledni napoveda... z druhe ligy ji vytahl Ellis a neni z Authority ani Planetary
Jenom abych to jeste dorekl s temi "cernymi" holkami: Mate samozrejme oba pravdu. Spletli se mi dohromady dva Smithovi comicsy, ktere jsem patrne cetl kratce po sobe... :-)
No, a ted jdeme hadat tu Zackovu Anglicanku... American comics, co je to za blby jmeno? Vis jak spatne se neco takoveho googli? ;-)
tomu říkám průjem
velkejsef : clovece, tapetujes dobre, ale nechces se treba aspon obcas rozepsa? :) Komentar "CREW", z toho se generace pristi nejspis slozi pod tihou informaci :)
Napoveda: je to Anglicanka, pise je Ir a vychazi v Americkem comicsu, ktery ted momentalne tusim nevychazi :)
áno
takže teď zpět k tý holčině
předpokládám, že to je Battle Pope
ájo do prkýnka sry..já (bůhví proč) myslel,že už to někdo uhád..omlouvám se.
tohle hádejte až po zackovým...
Ste jeste neuhodli ten muj posledni :)

A nevim (prolejzat kvuli tomu net nebudu :)
Tak něco lehkýho,po tom psyklopovi...

Možná zahostovala,já sem teprv u 7.dílu...
Ne, nemylis :) Ale Quivera zrovna mam, se schvalne podivam, jestli si tam Black Widow nezahostovala, sem to cet uz je to dyl :)
co vím,tak je Black Widow z Marvelu a Black canary z DC a je partnerkou Green Arrowa...ale nevím,třeba se mýlím :))
...a nevystupuje tam nahodou spis Black Widow? :-)
...nebo neco jeste pozdejsiho?
Myslis Smithuv Quiver, predpokladam...
nn,Green Arrowa..tu řadu jak se po deseti letech vrátil mezi živý...
Dalsi hrdinka, dalsi team, to uz tak zname neni :) Ale zas je to pomerne novy, mohli byste znat.
to je tím,že sem včera (dneska) ve dvě ráno čet komiks s green arrowem a black canary,takže mi to utkvělo..
Turlogh: Není :) je to Black Canary
Ad novy obrazek: Neni to nahodou vdavajici se Susan Stormova?
Jinak ale souhlas se Zackem. :-)