Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Milo_Harwey: ¿Como lo sabes?
Fry: Tenhle Deadpool má fakt strašně moc výplní. Jak byl film, tak to šťavili.
Milo: Jj, to fakt dělám běžně :D

Každopádně je škoda, když už to tu začne vycházet, že to mevyjde komplet, podobně jako když loni nevyšel Black Vortex v GoG :/
Fry - v jůeséj se učí španělsky poměrně hodně jako druhý jazyk, zatímco u nás téměř vůbec, nemá to smysl, to bys koupil jen ty a stejně bys tomu nerozuměl a pak bys jak správnej fráj někde doma brečel schoulený do klubíčka v depresích :D
Scarface: Nechci nic říkat, ale zrovna teď mě ten španělský díl nalákal :) já být váma, tak ho tam nechám :)
Cyboy: A budeme to trochu prosekávat. Jsou tam díly zaměřené na členy Deadpool týmu, které nejsou moc zajímavé (v rámci kulturní obrody vyšel jeden díl čistě ve španělštině, což by u nás asi nedávalo moc smysl), budeme víc tlačit na ten základní příběh.
Cyboy: Mění se tam trochu situace, kdy se Deadpool z párije stává (v souvislosti s prvním filmem) nejoblíbenějším superhrdinou ze všech. A samozřejmě, jsou tam zase i vážnější momenty. Někdy dost drsné... ale celá ta série s populárním Deadpoolem má přes osm knih... než se to celé zase zvrtne.
Cyboy: Pořád to píše Duggan, tak co myslíš. Některý knihy jsou dobrý (asi dva se mi líbili fakt hodně), některý jsou průměr.
Nemate nekdo nahodou nactenou tu novou radu Deadpoola, co ma vyjit pristi tyden v Crwi? Pokud ano - je tam zlepseni oproti te predchozi serii, nebo to jede ve stejnych kolejich?
faster86 - Beasts of burden sú tisíckrát "dospelejšie" než Hellboy. Taký jednozošitový príbeh Lost (bude v prvej knihe od Comics Centra) strčí do vrecka celý mignolaverse. Emočne, príbehovo, presahom.
Milo_Harwey- Tak taky je to totální androš, no. Prostě máš panely a v nich třeba jen text v rámečku a prázdno nebo celý panel vyplněný textem... myslím, že jsem toho nikdy neviděla víc než dvě stránky za sebou, ale existuje to.
Textovej komiks? Já myslel, že definice komiksu je obrázek s textem...

A jedinej textovej komiks mě napadá cokoliv z 60.let :D
Sv1hl1k: Komiks nemusí mít text nebo kresbu k tomu aby byl komiks. Příkladů komiksu bez textu budiž mnoho, příkladem druhého například Varlén, ale viděla jsem i jiné textové komiksy.
Sv1hl1k tohle se nedá snadno říci záleží na tom o jakým druhu a žánru komiksu se jedná. A jestli to není na úkor kresby.
kvíz
co je dobře v komiksu a)hodně textu
b)málo textu
Chtelo by to hlavne Skorpiona, ten je lepsi.
Eagles of Rome skvělá zpráva. Ptal jsem se kdysi crwe a ti řekli, že do Mariniho už nepůjdou. Takže z tohoto mám radost, prohlížel jsem si to v jiném jazyce a vypadá to dokonale.
Podle facebookového hlasování to na ty Orly dost vypadalo, jsem rád že Vybíral vyslyšel hlas lidu :) Sám jsem pro Orly hlasoval.
Tak Vybíral potvrdil komiks Orlové Ríma od fenomenálneho Mariniho!!! Listopad - Dvojalbum - edícia ERB. Konečne v češtine, juchuuu.
Četli jste Low od Remendera? Jak se vám to líbilo?
Mně ty bestie spíš přijdou jak dětsky hellboy :D :D
Joi,bestie burdenské jsou dobré,takovej zvířecí hellblazer :D
Killingjoke - Vem ješte bestie burdenské, to je hrozná pecička :)
Tak potvrzeno, crew vydá Beautiful Darkness a Akiru
Walome aha, já myslel že jich je víc
Fimi: další Avatar těžko může vyjít když žádnej další neexistuje :)

Já mám radost, nebudu brát všechno, takže mě to nezruinuje a zároveň toho vyjde dost, abych se zabavil.
Lenny: U nás se prostě přeloží na Doktora Hvězdu :)
Doctor Star se v zahraničí přejmenoval, u nás není důvod.
Hawwwran: Předobjednávky na Rising Stars začnou 1.4.2020 (do 17.5. tuším, a kniha vyjde asi někdy v půlce roku)
Někdy v dubnu objednávka, v květnu vyjde...

Bude dokror Hvězda
Takže doctor star nakonec neni doctor andromeda? Je v tom nejaky bordel.

Prvni kolosalka super, uz jsem po tom koukal v originale, tak koupim radsi kolosalku. Nevite kdy se zacne prodavat?

Berserker urcite bude.
Franta: Ta nová, co jí vydává Boom Studios.
Pošli na mě inkvizitora... Jj už ty komiksy beru trochu jinak
Fimi:I Baltimora,jo?
That's Heresy :D
Fry prodal, není to špatné a libilo se mi to moc. Nemám ovšem potřebu to někdy číst znovu a je to celkem obsáhlé, tuším kolik 20 knih minimálně? Takhle jsem prodal i Baltimore, Kraj, Grandville... Hellboye jsem si naopak užil i podruhé
Fimi: Ty jsi prodal Ú.P.V.O.? vždyť ta série je daleko lepší než celý Hellboyův run dohromady ? :D

... za mě Ú.P.V.O., asi Frankenstein v podzemí, nejspíše další Pochmurný kraj, i když mě to moc neba, možná Doktor Hvězda a poslední palice ... jinak asi ani nic
Fimi:A jaká to bude buffy? Ta od Dark Horse nebo ta nová od Marvelu(nebo myslím,že ji teď vydává Marvel).
Jako slyšel jsem o xerxesovi5.. Uvidim ještě.. No já právě opvo prodal a nekuouju si ani ty boční série, jen hellboy tak uvidím, ale asi to kaše je.. V Pekle snad vyjde příští rok, uvidíme. Rozhodně bych nečekal Conana od Marvelu že vydá cc. Ty Bestie zní taky zajímavě.

Jinak zde ten film o kterém mluvili v rámci komiksů Labyrint http://www.csfd.cz/film/10931-labyrint/komentare/
Fimi: Vím, ale nějak mi stačí ta původní 12 dílná série. Tohle je podle mě jen nastavená kaše. Stejně tak mě nebaví série Hellboy a B.P.R.D. Jediné co bych s Hellboyem koupil je Hellboy v pekle, ten se mi líbil, ale asi v nejbližší době nehrozí...

P.S. Pokud jsi nečetl Xerxese, doporučuji si to někde třeba půjčit, protože tohle je pro mne aspirant na nejhorší komiks roku. Miller už fakt není ve formě...
KJ vyjde nový Hellboy, V Mexiku
Beru jen ty dva Baltimory. Sin City a Hellboye mám a ten zbytek bez pláče oželím :)
A Xerxes? Tak to tedy hodně štěstí!!! :D :D
Je ta Buffy dobrá? Čte to někdo? Předpokládám že buse CC vydávat i Sabrinu čarodějku a Riverdale třeba příští rok... Xerxes někdo četl? Prý nic moc... Čekal bych při tolika nových vydání a dotiiscich i Vránu ale marně
Lantan1:Díky,pak se na to podívám.
Zámek a klíč 1,2
Abe sapien2
Hellboy 4,8,10
Conan 4,5 z první kolosalky
Conan od Aarona od marvelu
Hellboy v Mexiku
Pochmurny kraj dvě pokračování
Baltimore dvě pokračování
Bond
Upvo 10,11
Xerxes
300
Doctor starr
Kolosalka Vycházející hvězdy
Frankenstein v podzemí (navazuje na hellboye v Mexiku)
Grandville 1
Bestie Bordenske 1,2
Nějaký dotisk Conana
Sin city nová vydání prvních tuším 3 knih
Moon Shadow
Černá palice 4
Labyrint
Buffy
Kolosalka Darkness
Adaptace pohádek Oscara Wilda od Russela

Sakra, žádnej Berserker ani Avatar
Franta z Čokolády: Rising stars bude první letošní kolosálka. Mrkni taky určitě na to video co jsem postoval níže, budeš mít všechno info o celém edičáku přímo z úst pana Dorta.
Milo_Harwey: zde se můžeš podívat na video záznam odhalení nového edičního plánu Comics Centra: http://www.facebook.com/comicscentrum/videos/112470776811355/
Jinak mě potěšili, že půjdou do nového Conana od Aarona (Marvel).
A možná zkusím i tu Buffy, ač seriál nakoukaný moc nemám.
Tak ona ta druha pulka Rising Stars je naprosto necitelna srajda :)
Kdy edicni plán zveřejní? Víme?