Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Norri: Iznougud 2? Jooo!! (smajlík s frkačkou)
Tie Marvels potešia - konečne budú mať poriadne vydanie, aké si zaslúžia. Snáď sa ho niekedy dočkajú aj Klan M alebo Hulkova planéta.
Crew tedy zaujaly jen tou Modrou crwí..alenondaldi věci jsou fajn ne že ne

Mám pocit, že Argo někdy letos vydá ještě Perramus...
fimi: bude to klasicka velikost co cc dela
peterxpeter: zazraky tu uzvydalo cc a vyslo to ukk takze jo ross/busiem

jinak jak jsem rikal, jde videt ze crew me nema asi cim posadit na prdel
A o Argu nevíte nikdo nic? Vloni tu někdo psal, že připravují pokračování Bouncera a nějaké vydání Corto Maltese a Blueberryho. No a zatím ticho po pěšině :(
Norri: Ďakujem pekne... Sa čudujem že bude Superman, keď vždy sa hovorí, že není záujem o neho,ale som rád. Zisťujem teraz niečo o zvyšných veciach,ten Marvels je od Busiek/Ross? Niesom si istý, že mám správnu vec. Neorientujem sa v týchto veciach.
Superman: For All Seasons je skvělý komiks a jestli Zázraci budou v tom obřím vydání, s poznámkami, tak by to byla paráda. Nepřijde mi pravděpodobné, že by Crew vydala něco stejně, co tu vyšlo už dvakrát, tak bych si na to obří vydání vsadil.
peterxpeter19: Crew:
Iznougud 2
Superman (Loeb, Sale)
Arkham asylum (Legendy DC)
Marvels - Zázraky
Modrá Crew: 3x Universal war
Faster crew občas něco vydá dospělého ale toho Parkera je fakt škoda, ale máme tu série jako skalpy, mezi řádky, Lucifer, Sweet tooth...takže něco málo dělají ale jasně, primárně cílí jinam ale to jim rozhodně nemůže mít nikdo za zlé. Za mě mají všehochuť.
Hele má to 128 stran a doba je zlá a papír je ten nejlepší v celé galaxii takže na těch 599 minimálně to fakt bude...tedy pokud to nebude v obřím rozměru za 1800 ..

Každopádně za Keanua jsem nesmírně rád, to mě cc velmi příjemně překvapili a nejspíš do toho jdu....to překvapení by mohlo být Sixth gun
fimi: ja myslim ue by keanu mel stal klasicky 599 je to 128 stran, maly format
Dinik- rozjeli hodne superhero a mang a jodorovskeho a mne nebavi ani jedno. ono mi prijde ze ta crew jde spis na mladsi lidi protoze asi kupuji vic, pak vydaji mdek kde jsou pro me naprosto nezajimave veci :-D. ja hold patrim mezi skupinu lidi co chtel parkera a nas je proste malo. Jinak za me je pulka veci od cc, brubaker od bbart, jinak asi ani nic :-D argo umi prekvapit (psanec, alias) vybiral jde skoro uplne bokem me, letos jen shi... ale mighty boys zatim dobry, oba komiksy mam, treti objednani, stopro vemu trojku.
Dinik já tedy v češtině nekupuji už téměř nic...sem tam něco od Crwe a Bb artu, ale teď se mi trefují do vkusu Vybíral, MB a Argo. Ovšem cc jde mimo mě už poslední snad tři roky... každopádně jsem zvědav, kolik bude stát ten Keanu
Já bych bez Crwe a Arga ke komiksům ani nečuchl.
Conan má 290 sešitu po cca 20 stranách + nějaké speciály,atd. Takže to znamená cca 20-25 knih Conana klasik.
Tak pro mě Zámek a klíč, Conan. Zbytek jde mimo.
Faster86 - souhlas, nevím čím to je, ale i já beru od Crwe stále méně a méně titulu. Naopak mě těší věci co vydává Vybiral a líbí se mi třeba i většina edicaku od MB.
Ohlásilo Crew niečo na svojom paneli?
No konečně mě něčím cc zaujalo,tři věci vypadají dobře.
a s tim CC, jde videt ze si troufaji na veci na ktere by si netroufli 5 let zpet, jak rikate maji silnou fan zakladnu, at je jak chce tak si od nich stejne pulku veci beru a par veci co sem chtel zkusit tak sem litoval jako jsou klece. Jinak mně se treba rok od roku vzdaluje crew tim co vydavaji.
CC
CERVEN:
zamek a klic - zlaty vek 240 stran
ZARI:
mazebook (lemire) 256 stran
odkaz rodu blacku 2
ten conan
RIJEN:
upvo 17 byt clovekem
hellboy kosti obru
kral jenz bude 4
brzkr od keanu reevese
LISTOPAD
balada pro sofii (filipe melo) 320 stran
bestie burdenske 4
goblin (erik grisson)
invisible kingdom - velky format 400 stran
angel 2
prekvapko (208 stran)
ostrov dr moreaua - velky format 96 stran adaptovany Tedem Adamsem

dal bych sem obrazky ale vim picu jak

Milo ano viz Xerxés který je blbost kterou přeci nikdy nevydají..

Dinik ámen
Mikei: Tak CC má samozřejmě své sektarske fans kteří budou opevovat jakoukoliv predrazenou pitomost co vydají. Ale spousta lidí už zároveň prozrela a CC už tak nefandi.
Milo: z nového edičáku od CC z CC. :)
Mikei - to je odkud? :D

Takze to pojede duálně .. kolos a malý knihy. To někdo asi lehce odse...skáče :D
DR - kolik, pokud bude klasika v 6ti knihách a kolik, kdyby Savage? ;)

Btw.
Pokud vydaji klasiku, nedivil bych se , kdyby další byl Savage ... Všechno v kolosech, mají potenciál. :)

Osobně bych byl radši pro Savage ... Čb kolos, 1000 stran , za Bura :D

Ale když mluví o barvě, tak asi klasika :)
Archivní kolekce Barbar Conan 1: Conan přichází
352 stran
Ray Thomas

Btw. Nešláplo někomu CC na kuří oko? :D Nějak nerozumím té zášti.
Marvel teraz vydáva Conan the barbarian v omnibusoch/kolosálkach s x strán. Savage sword bola čb séria. Savage tales je séria úplne mimo Conan ságy.
CC by som neveril ani hovno v nose... A tiež si spomínam ako sa CC zaprisahávali, že toto nikdy nevydajú.
Nechystá se zítra někdo z Prahy na Comic con?
Tak CC už toho napovídalo :D Jak se jim to zrovna hodilo...
Tak prej to bude klasická verze jak vycházela od Semic slovart.

Asi kolosalky? Jinak to nejde vydat v 6ti knihách...

Mám dojem, že víc lidí říkalo, že CC mělo říct, ze tohle nikdy nevydají, protože je to starý ? Nebo, že to je sracka? :D nevím teď...
To jako úplně od začátku? I to co vyšlo kdysi v CL?
Oznámili ještě něco dalšího?
Co si mám představit pod "starý Conan od Marvelu v 6ti knihách"?
Jop, muzu potvrdit. Bude to pry asi 6 knih celkem. Akorat, myslim, rikali neco o tom, ze je problem s podklady, protoze nekdo ztratil nejnovejsi verzi s peknejma barvama od Marvelu, ale snad se to do te doby poresi.
Ahoj, můžete prosím někdo potvrdit, že na Comic-Con Prague prý Comics Centrum oznámilo vydání starého Conana od Marvelu?
@Soulbringer: ospravedlňujem sa za jatrenie rán, ja som si to všimol len predvčerom.
soulbringer: Já jsem si ty SW věci dal do regálů u podlahy, takže pokud se tam přímo nepodívám, tak to ani moc neregistruju. A s tím kupováním dotisků s novými hřbety jsem si samozřejmě dělal srandu, žádnej insight do Egmontu/Albatrosu nemám. Ale nepochybuju, že by se jim tohle řešení určitě líbilo.
@Alfi, @Deefa, @toe, @someOne> jj, už jsme to tady řešili. Já to vidím každý den v knihovně (respektive už se tomu akutně spíše pohledem vyhýbám). Takhle otvírat staré rány, není pro mou duši vůbec hezké, byť chápu, že nás trpících je více než dost. A jestli si vážně v Egmontu/Albatrosu myslí, že by mi to snad stálo za to, počkat si až udělaj reedicu s jednotným designem hřbetů a že bych to pak znovu celý kupovali hardcore SW fans... tak tůdle-nůdle! Fakt mě to vytáčí do vrtule.
Aha, tak o tom nevím. Já jsem i na tohle přišel úplně náhodou.
Hanussen: To už se kdyžtak vyplatí nakoupit u nich s tím 25% kódem, který platí pořád a ještě je v něm zahrnutá doprava zdarma.
Albatros má aktuálně 20% slevy na všechno a na vybrané kousky 50-80 % (včetně Labyrintu světa a ráje srdce - za 387)
A samozřejmě mi to taky hodně vadí, že to je takhle otočený. A nejhorší je, že to otočení se týká i hřbetů SW románů, takže mám nad sebou ne jednu, ale rovnou dvě poličky, ve kterých mi nesedí hřbety. Bravo!
deefha: Jak jsem psal v tom původním komentu, který Toe cituje, tak si můžeme počkat, až všechny dosud vydané knížky budou mít dotisky s novou orientací hřbetu. To je určitě řešení, které se Egmontu/Albatrosu líbí, protože takto získají více peněz. A kdybychom jim vykoupili skladové zásoby se starými hřbety, abychom ty nové hřbety dostali dříve, budou z toho mít peněz ještě víc! :-) A pak to v tý polici bude hezky jednotné a ty starší výtisky můžeme použít třeba na podpal nebo místo toaleťáku ;-)
26.1. se to řešilo ve sběratelském klubu, viz. třeba: ad hřbety Star Wars: Před nějakou dobou došlo v Albatros Media k rozhodnutí, že všechny jejich tituly budou mít stejně orientované hřbety, takže Egmont se musel přizpůsobit. A jak radek píše, že nějaké hřbety má jinak než soulbringer, tak je to proto, že dotisky starších věcí vycházejí s novou orientací hřbetů. Takže když si počkáme dostatečně dlouho, budou všechny díly SW dostupné s jednotnou orientací hřbetů :D
Alfi: Egmont a logika je jako oheň a voda. Nemusíš si nad tím lámat hlavu. Prostě udělali chybu.
Viete niekto prečo otočili po deviatom čísle názov knihy v Egmonte? (u mňa štvrtá a deviata kniha na poličke)

Seneke: jo veď na základe toho seriálu som po tom pátral. Inak si to pamätám ešte ako večerníček, u nás vysielaný nejak v roku 1993 alebo 1994... hustý večerníček, v ktorom sa killovalo a tiekla krv :D