vachudik: nevím přesně, jak to myslíš, ale všechny tabulky jdou seřadit podle různých kritérií. Takže pokud klikneš na COMICSY a v tabulce na nápis TITUL, seřadí se ti všechny komiksy v databízi podle názvu. Easy...
Admin:
Nešlo by v celkovém pořadí komiksů místo stránkování až do strany 38 udělat to podle abecedy nebo rozvrhnout jednotlivé strany ?
Takhle musím listovat až do strany 38 :o)
Časopisy typu Velkolepý Spider-Man, Kačer Donald ap. v současné době není možné vkládat aktuálně v době vydání především z důvodu nedostatku informací o nich. Prostě, nejprve si to musí některý z adminu koupit, aby bylo možné potřebné informace získat.
Zajda: pokud chces pomoct, posli Azteckovi vsechny potrebne informace (co nas zajima lehce zjistis, z tech starsich), idealne i scany obalky a ukazek zevrnitr. A pro priste, tohle patri do fora "Navrhy do databaze".
Nobilisova prestane ridit dopravu nebo ji toho admina, co ma zhruba deset minut, zas seberu.
dobre...ja teda pockam...nechtel sem vas takhle rusit (moc)...jen sem se ptal...a a pro velkyho sefa...ano cte hodne lidi toho velkolepyho spidermana...jeto docela peknej a strucnej casak o hrdinech
Zajda: to je težký, přidávání se nedá dělat živelně. Každopádně admini melou pomalu, ale spravedlivě :-) Chvilku to ještě vydrž, oki? Ono se to tu časem objeví.
Komiksy nedává do databáze jen AZTeck, může kterýkoliv admin, získat admin přístup je obtížné a pro začátek by neuškodilo, kdybys psal normálněji. Jsem přeplněna EMO a "alternativním" vyjadřováním ze včerejší akce a můj mesencephalon vysílá pouze zprávu "Smaž to, smaž to!"
Hele lidi mam malinký problemek....nemohly by se sem zase napsat nejaky ty Velkolepý Spidermani...prosim....ja ze tam mate jen 4/2010....zrovna sem si nejaky koupil....tk proto....
PS: nemuzeme psat nejaky ty komiksy jako prihlaseni...ja ze sem videl ze vse pise jen aztec...to asi nepude zebych si napsal nejakej i ja???co???
Taký malý návrh. Šlo by u každého titulu zobrazovať infošku: "Tento titul má ve sbírce N uživatelů comicsdb." ?
Pravda, zbierka s aspoň 1 titulom tu má "iba" 383 komiksákov, ale do budúcna by to mohlo byť zaujímavé sledovať ;)
Dnes se mi povedlo úplnou náhodou zakoupit "komiks", o kterém sním přes 20 let! (tehdy jsem se akorát naučil číst) A on tady chybí... Josef Schek - Jožinko, dieťa svojich rodičov (kompletné vydanie). Zostavil, design, doslov, foto, reprodukce Fero Jablonovský (děkuji). Vydanie prvé. Vydal FO ART s.r.o. pro JW Pproducentskú spoločnost, ISBN 978-8088973-53-9, cca 360 stran. O něco menší než A4, dobrý lesklý papír. barevný. Doporučená cena tuším 999 Kč. (hodnocení 92%, dle toho, co jsem si lepil do sešitu jako malý - teď už valím z práce domů si to přečist konečně komplet)
admins: až bude chvilka času, myslím, že první čísla Crwe by si zasloužila "sběratelskou cenu" Ne, nepíšu to vzhledem k tomu, že jsem si jedničku v perfektním stavu za přijatelnou cenu včera vydražil;-)
AZTeck: Aale, tak jsme přidávali komiks, no... Tak co, zaměstnáš mě? Ale nemám čas po večerech a nocích, už mám letní brigádu, přebírám kamarádovu firmu. Jo a nevím jak moc se budu teď dostavovat, ráno jedu k moři... Ale 11. jsem zpátky a jsem ochotna otročit pro Comicsdb.cz
AZTeck: Bezva, hledám brigádu na léto. O co by šlo? Tělesný tekutiny nejsou problém, ale nerada bych, aby se kupříkladu konečné vyrovnání se sousedy zvrhlo v péči o zahradu a přilehlé polnosti....
AZTeck, Zack: yama otročí pro KomiksFest!, tak tu z otrokyň zbývám jen já a nevím nevím, zda by mě konsorcium majitelů zapůjčilo na něco takovýho. Takže si to zas budete muset udělat sami, nebo sehnat otroky.
Do nejak rozumne formatovanyho textaku (rikejme tomu treba csv) je v planu. To muzes cekat hned jak se ustali podoba dat v databazi, ktera je ted trochu moc ziva, abych nad ni stavel jakykoliv export (jestli neco nesnasim vic jak praci, tak tu zbytecnou :)
2 Zack: JJ, iba také pošťuchnutie. Pravý klik na pere + otvoriť v novej karte - samozrejme funguje. ;-)
Ale keď už sme pri tých návrhoch - export zbierky do excelu (short, extended,...) alebo také niečo?
Mankin | 16:18:25 21.06.2010
beru, ze to mel byt jen takovy bonmot, ale to se samozrejme da nastavit, osobne nechapu, jak bez toho nekdo dokaze vubec existovat (nejen na cdb)
AZTeck | 00:44:54 22.06.2010
Ano, verejne priznavam, ze jsem sliboval a nedodal. Dodam. Takze oprava, Demnogu, visi to zas u me :)