hrdinabruncvik: ty nijak, to neni prace pro kolemjdouci. Ale pokud je to comics, tak posli obalku, ukazdy, technicke udaje, autory atd. mne nebo Azteckovi.
Ahoj, jsem tu nový a počítám, že se to už zde probíralo, ale stejně mi to nedá. Proč nejdou smazat, resp. editovat komentáře ? Člověk nemůže opravit chyby, doplňovat, měnit, i u bianko komentáře jen s hodnocením tam po opravě hodnocení zůstane ten starý prázdný. Web se mi zatím po té hodině, co jsem tu, velmi pozdává :) nicméně tohle bije do očí, neplánuje se změna ?
Kdyz pisete ten prohlizec, tak piste prosim i verzi. Rozhodne to neni obecny problem, mne treba vsechno funguje, co je divny, tak jak v praci na IE7, tak doma na nekolika FF, dokonce i na mobilni opere.
Zdravim, náhodně jsem narazil na chybu (pokud tede nemám já divné komiksy .o)
jedná se o spider-many od unicorn comics
znovuzrození je ve skutečnosti 4/98 a né 5/98
otec ještěr je ve skutečnosti 3/98 a né 4/98
teda pokud to neměl špatně sám unicorn a já o něčem nevim...
cena: 290 Kč
česky nebo anglicky
136 stran pohádkových komiksů pro dospělé na kvalitním papíře
12 x 16 x 1,5 cm
Vyšlo zvlášť česky, francouzsky a anglicky.
ISBN: 978-80-86450-55-1
Na stránkach Albatrosu sú tituly ako Neobyčejná dobrodružství Adély Blanc-Sec, či Generace Nula vedené pod hlavičkou vydavateľstva Plus (literatura pro dospělé), a nie CooBoo (pro teenagery a „skorodospěláky“):
Já jsem to ještě v ruce neměl, ale z obálky není vidět, že by CZ vydání bylo prezentováno jako Omnibus. Možná že to v originále vyšlo jako Omnibus, ale pro nás je určující, jak to vyšlo v české verzi. Nicméně nevylučuju zařazení do této serie......až posoudím, nebo budu přesvědčen.
Londo: Prodejce má určitě skener s nekvalitním CIS snímačem, se kterým se nedaj skenovat transparentní materiály a cokoliv co není přitisknutý přímo k ploše skeneru. Jde o ty nejlevnější modely a pak sou snad u všech multifunkčních zařízení. Pokud si někdo bude kupovat skener, tak s CCD technologií. CIS je dobrej tak do kanceláří...
Zack: S tímhle prodejcem je to složitý... Zkusím s ním promluvit osobně.
Prodejce má nekvalitní skener, ale rozmazanej text u hřbetu se dá dešifrovat. Na ukázky to ale nebude. Pokusím se domluvit prohlídku komiksu až si půjdu pro pár koupenejch věcí a vzal bych s sebou foťák.
Ukázka asi nebude. Komiks koupil někdo jinej. Ještě něco zkusím. Podle toho co vím sem ale určitě patří. Obsah tvoří jen ten komiks. Čistě komiksovejch fanzinů by snad mělo existovat víc, ale žádnej se mi ještě nedostal do rukou. Škoda, že komiksový fanziny z díly sci-fi klubů nejsou na Legii. Nechce suplovat comicsDB, ale tyhle informace by se hodily.
Poprosil bych o přidání http://leonclifton.cz/nabidka/id-P4821 Ď. Pokusím se o komiksu zjistit podrobnosti. Možná ho koupil kamarád. Jo a do KomiksFEST!u bych měl vstát z mrtvých.