Pokud by se ti chtelo napsat o sobe par radek a dodat nejakou ilustracni fotku/obrazek, budem jedine radi, poslat to muzes klidne na admin@comx.cz. Dik.
Dnes, iba tak z nudy som si dal vyhľadať svoje meno do googlu a našiel som, že sa nachádzam v tejto databáze. Raz som uverejnil svoj komiks v časopise Bunkr a tak som sa tu dostal. Problém je ten, že som tu uvedený ako Čech a ja som Slovák. Vďaka za zmenu :)
George: takhle asi, na seznamu to je, ale vidim to na release tyhle funkce zhruba nekde mezi tretim a ctvrtym pristanim na Marsu. Zkratka proto, ze ma Velkej sef pravdu, pokus si to po sobe opravdu chces precist, muzes jeste pred odeslanim. Nahled je fajn, pokud by tu byli nejaky rozsahlejsi moznosti html, pak je to jasny, clovek to potrebuje videt. Ale to tu nemate povoleny tak jako tak :) Editovat se resilo mockrat, ja to proste nemam rad, tyhle naruseni pomerne jednoduche chronologie prispevku.
Nevím, jestli se to tu někdy navrhovalo (jsem tu relativně krátkou dobu), ale docela by se mi hodila možnost či tlačítko "náhled" jak to bývá na řadě interentových fór. Svůj příspěvek si pak můžu před odesláním pořádně přečíst a zkontrolovat chybky - vždycky totiž udělám nějaký hloupý překlep nebo mi vypadne jedno písmenko, šotek je sviňa. A pak už to nelze opravit, něco jako "editovat" taky chybí. Ale stačil by ten náhled:-)
to Kapis: ty pazgrivce jeden nevzdelanej, co jsi rano v holinkach vypadnul z betle, sel jsi podojit kravu, skocil jsi k sousedovi do kurniku, abys mel alespon nejakou snidani a potom jsi vyrazil na socialku pro pridavky, co tady takhle verejne odhalujes moji vychytralou web-past na male caparty:)? Takhle si uz nestrejchnu safra. Jestrab te bude po nocich strasit. A nemysli si, ze to bude nejake trapny "bu-bu-bu-bu":).
P.S. Stránku údajně vede DEmnog, nejen s láskou k tématice, ale aby mohl lákat malé skautíky do údajného antiqariátu na staré Rychlé šípy;-) Bacha Fryi, tam radši nechoď, oni ti gambusíni za to nemusí stát...
Fry: Kačer Donald a podobnou havěť není možné aktuálně přidávat z důvodu chybějících informací. Prostě na internetu nejdou dohledat obálky a ostatní informace.
Chvíli tu nejsem a demokrati už přebírají vládu :-( Dle mého odhadu (nemám) je ten Nebel pouze reklamní tiskovina k propagaci filmu. Ještě by to snad šlo uznat, pokud by samotný komiks měl nějaký logický začátek a konec a nebyl pouze nějaká vytržená ukázka.
invape: No, já tu ukázku z filmu viděla během KomiksFest!u a ten sešitek je složený z filmových políček, na nic nenavazuje nebo tak, je to kus toho filmu.
invape: Byl a já ho snad i mám... Na KomikssFest!u a i jinde(pár kaváren) skoro všude zdarma- jednou ke vstupence.... Tak ještě jednou mi to připomeňte, ať si to zítra přečtu a já ho nahodím.
Tak ten Super komiks jsem taky přehlídl, ale bude brzo napraveno...
...na netu jsem ale našel zmínku o Super komiks - Kačer Donald za 449,- s ISBN 8071864153 a podtitulem 1-10, 11-20 a 21-30... Zná někdo? Žádné foto jsem k tomu ale nedohledal
MB: Nehysterci, disidente. V tvy interpretaci je totalni praktika jakykoliv vymahani prava a povinnosti. Deti musi do skoly. Totalitni praktika. Hostinsky vyhodi hosta, ktery obtezuje ostatni. Totalitni praktika. Policiste pokutuji cloveka, ktery prechazel na cervenou. Totalitni praktika. Muzeme se klidne nejaky den uplne vazne pobavit o fungujicich socialne politickych modelech beznych na internetu, ale se srackama jak z ucebnice pro profesionalni obeti komunistickeho natlaku jdi laskave do diskuze na novinky.cz.
Mankin: Zatim se nemazalo. Dokonce jsem tusim nakonec ani nesmazal Dortuv multiucet, pod kterym psal zlucovity nesmysly ke comicsum konkurence.
Ako povedal trefne Zack, niekedy nie je nutné čakať, až veci zájdu priďaleko. A uvedom si, že si na comicsdb, čo je súkromný projekt. Človek sa tu musí správať, ako admini-otrokári kážu. Jest jediné šťastie, že nám dávaj veeeľmi veľa voľnosti, takže k mazaniu účtov dochádza výnimočne (ak už k tomu vôbec niekedy došlo). A imho mazanie účtov vôbec nepatrí k totalitným praktikám. Ono ťažko niečo nazvať totalitnou praktikou či nástrojom. Nerozhoduje totiž nástroj samotný, ale ten, kto a ako onen nástroj používa.
Kdyby to tady opravdu došlo tak daleko, že se začnou smazávat účty, chtěl bych poprosit o to, aby byl pak smazán i mě, s totalitními praktikami bych nechtěl mít nic společného, toho už jsem si v minulosti užil dost.
Fry: ještě jednou otcovsky - nesnaž se zavděčit, máš to marné, jak už jsem psal "mlčeti zlato", přispívej tu pouze když budeš mít opravdu co říct. Zvykni si, že adminům chvilku může trvat, než sem vloží nové komiksy, poklud máš pocit, že tu něco už strašně dlouho chybí nebo tu není, piš AZTeckovi. Zkus do repertoáru zařadit občas prosím a děkuji a myslím, že tu nikdo nebude mít s tebou problém. Jinak tě čeká smazání účtu.