Prodejce má nekvalitní skener, ale rozmazanej text u hřbetu se dá dešifrovat. Na ukázky to ale nebude. Pokusím se domluvit prohlídku komiksu až si půjdu pro pár koupenejch věcí a vzal bych s sebou foťák.
Ukázka asi nebude. Komiks koupil někdo jinej. Ještě něco zkusím. Podle toho co vím sem ale určitě patří. Obsah tvoří jen ten komiks. Čistě komiksovejch fanzinů by snad mělo existovat víc, ale žádnej se mi ještě nedostal do rukou. Škoda, že komiksový fanziny z díly sci-fi klubů nejsou na Legii. Nechce suplovat comicsDB, ale tyhle informace by se hodily.
Poprosil bych o přidání http://leonclifton.cz/nabidka/id-P4821 Ď. Pokusím se o komiksu zjistit podrobnosti. Možná ho koupil kamarád. Jo a do KomiksFEST!u bych měl vstát z mrtvých.
macomix: Prosím tě, já to včera nenašla ještě ani v Řehoři Samsovi... A tam mívaj Labyrint i Seqence tendenci zavážet první... Půjdu se schválně mrknout dnes. Což mi připomíná že jsem zapomněla na ty plakáty. Sakra!
Kompletní vydání komiksových příběhů o dvou geometrických kamarádech. Neobvyklá dobrodružství neobvyklých postaviček – Koule, Krychle, Vajgla, Hovínka a Chlupa – se odehrávají v lehce ponurém světě plném absurdní fantazie a černého humoru.
Jaromír Plachý (1986) je talentovaný komiksový výtvarník, scenárista a autor animovaných filmů, za které obdržel několik cen.
50 stran, 125 Kč, vydává Seqence o.s., distribuce Labyrint
Vydal: SEQENCE o.s. (2010)
Maloobchodní cena: Kč 125,00
Naše cena: Kč 100,00
Ušetříte: 20 %
ISBN: 978-80-903988-8-7
AZTeck: no ale rozhodně je tam i hodně ukázek. Já osobně do knížky půjdu, hodně mě zaujala (samozřejmě jen z hlediska komiksu, rozhodně ne kvůli té sprosté nahotě... no fuj!!!)
Kapis:
Hellboy = samostatná publikace s originálním komiksem, který vznikl k propagačním účelům.
Koralína = pouhá ukázka z komiksové knihy vytvořená z pár "vytrhaných" stránek.
Suma Sumárum: hellboy sem patří, koralína ne. ;)
Myslím, že jsme to tu už řešili, ale Hellboy - Zlatá armáda tu je a srovnatelná propagační Koralína, stejně jako teď nový Salomon Kane tu nejsou. Dvojí metr? Všechny tři zadarmo rozdávané tituly mají dále společné to, že jsou prodávány na aukru :-)
Zack: nenafackuju, já přece nebudu zkoumat pod jakym ukrytym heslem něco je, když napíšu kompletní jméno dobře a nic se neobjeví. ....... Spíš by se mi ještě líbilo, že když napíšu jméno blbě, tak mi to nabídne možnost, třeba kdybych napsal "Brian Tallbot" ;-) .......... Ale jak chceš, to nejni buzerace, jsem si akorát myslel, že nám jde o společnou věc a upozornil na to:)
andre: Kdyz zadas "talbot", tak se ti hlavne objevi odkaz na profil Bryana Talbota, kde to mas komplet. Za ten hysterak, jako to funguje uplne blbe, si nafackujes predpokladam sam.
Zack: ohledně vyhledávání, to nefunguje úplně dobře, respektivě funguje úplně blbě;-) ....... Už jsem si toho všimnul mnohokrát, ale pominul jsem to, ale když se o tom mluví. ..... Když třeba zadám "Bryan Talbot" tak mi vyjede 1 věc! Když zadám "Talbot" vyjednou 4. Ale stále je to málo oproti tomu co je v databázi. .... U Talbota třeba vim co od něj u nás vyšlo, takže si toho všimnu, ale když si chci prolustrovat třeba nějakýho frantíka, tak odejdu s nepořízenou, nebo špatně informovaný.