Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

LIZE SPRAVEDLNOSTI VYPRŠEL ČAS!

Členové Ligy spravedlnosti jsou mrtví. Manhattan je zničen. A za to všechno nějak může Flash.
Na nejrychlejšího muže světa a jeho blízké opakovaně útočí záhadný muž, který ho viní ze smrti své rodiny. Jeho tajuplná zbraň však nešíří jen zkázu a smrt, nabízí také druhou šanci. A třetí. A další...

Kromě toho Liga čelí mikroskopickým nájezdníkům, šíleným supervojákům a objeví se také Mera, Královna moře!

Obsahuje sešity série Justice League (Rebirth) #20-25

Vyšlo v standardní brožované verzi, limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor) a speciální alternativní verzi s českou verzí obálky - v tomto případě od Jonáše Ledeckého.


Scénář
Daniel Abnett, Tom DeFalco, Shea Fontana, Bryan Hitch
Art
Philippe Briones, Ian Churchill, Tom Derenick, Bryan Hitch
Ink
Matt Banning (Batt), Philippe Briones, Ian Churchill, Andrew Currie, Scott Hanna, Daniel Henriques, Tony Kordos, Paul Neary, Andy Owens, Trevor Scott
Barvy
Jeromy Cox, Gabriel A. Eltaeb (Gabe), Adriano Lucas, Brian Miller (Hi-Fi Colour Design), Peter Pantazis (Pete), Alex Sinclair
Obálka
Bryan Hitch, Alex Sinclair
Lettering
Petr Schwarz
Překlad
Ľudovít Plata (Turlogh)
Redakce
Jana Balharová, Filip Gotfrid
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7449-730-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
152
Cena
299 Kč
Originál
Justice League #04: Endless (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #04: Nekonečno (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #04: Nekonečno (Jonáš Ledecký) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti #04: Nekonečno (Black edice) (2019)
  • Jonas Woodsman
    Súbor podpriemerných (až na 1-2) zošitoviek. Nepáči sa mi finálna zošitovka v ktorej Liga bojovala proti Shirakovi, ktory je extrémne power dobyvateľ ktorý pred tisíckami rokov dobíjal vesmír a len tak tak ho zastavilo pár stoviek až tisíciek Green Lanternov a padlo ich stovky v beznadejnom boji proti temnote, ale vyhrali (samozrejme) a zastavili to to zlo čo skoro pohltilo galaxiu... znie to tak epicky!
    A liga ho znovuzrodeného porazila v jednej zošitovke! Tento suboj mohol byť tak skvelý a epický, až by mohol mať svoj omnibus a oni to vopchali do priemernej zošitovky. Ach jaj. Vidím to tak na čistý priemer.
  • Palebras
    Liga spravedlnosti s podtitulem Nekonečno, nám přináší několik kratších příběhů, které svým obsahem a pojetím nepřináší absolutně nic nového. Jedná se o klasické příběhy, kterých už byly napsány tuny. Ve finále se dozvíme, že ty zásadní události se prostě odehrají příště. Já se však bavil. Prostě osobně co se týče Ligy spravedlnosti nemám absolutně nic načteno, takže ve finále jsem asi spokojen i s málem. Jasně, chápu znalce kterým tohle absolutně nestačí a hledají rafinované příběhy, které přinášejí různé inovace. Já Ligou nepolíbený, prostě beru i tyhle příběhy, které mě svou formou nijak neurážejí. Jasně, některé části jsou lehce naivní či se tam vyskytují různé nelogičnosti. Ale v jádru to není nic špatného a já se určitě na další díly těším.
  • Multiverzum
    Povedené kniha obsahující několik kratších příběhů ze života Ligy Spravedlnosti, která svým čtenářům nadhazuje pár zajímavých myšlenek a možná i příslib větších a významnějších událostí do příště.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/liga-spravedlnosti-4-nekonecno/
  • Spacecore
    Tady vidím velký špatný. Ono to tam někde je, ale Hitch si to prostě nechce a nechce vzít. Ach jo. Tohle je nejhorší Justice League série ze všech, který jsem četl. Vždycky tam je pár dobrých nápadů, který jsou pohřbený zbytečným patosem, naivitou, zbytečností a lemplovstvím. Celý ten tým nefunguje, hrozba něčeho většího je jediný, co se dá považovat za táhnoucí se motiv, který je spíš zásahem editorů, než scénáristy. Je to strašná slabota a je to škoda.
  • karl173
    Jestli je nějaká superhrdinská série ze současného DC/Marvel, která nenaplňuje jisté kvality, tak pak je to určitě Liga spravedlnosti. Hůře na tom je už jenom Harley Quinn a to je co říct. Přitom v Lize spravedlnosti se objevují ty největší esa DC a měli by zachraňovat svět před těmi největšími hrozbami. Jenže to by ty hrozby neměli být tak hloupé, stejně tak jako většina celého hrdinského týmu.
    Čtvrtá kniha přitom začíná docela dobře. Sice si krade z nápadu jiných, ale námět je slušný. Jenže oním problémem je právě to, že když si od někoho půjčíte nápad, tak by jste se ho měli pokusit buď pojmout nějak po svém, a nebo ho zdokonalit, jenže to Brian Hitch neudělal. Okopíroval nápad a zcela bez nápadu ho zmrvil. První příběh tedy nakonec nic moc. Pak je tu několik dalších krátkých příběhů, které doplácejí na svojí krátkost a jednoduchost.
    Jestli chcete superhrdinský mainstream pro své (nemyslící) 12ileté děti, tak jste na správném místě, ale jinak od tohodle dejte klidně ruce pryč. Nicméně cosi se tu pod povrchem tvoří a konec se nás snaží nalákat na pokračování, kde by vše mělo začít dávat smysl, tak uvidíme. Myslím že není co ztratit. 2*
  • rewkon
    Tak zde je vidět ,že JL jede ve velmi podobném duchu dostanete klasický průměrný mainstream příběh plný velkých soubojů. První sešity se točí kolem klasického scénáře časové smyčky pak v jednom sešitě se dočasně připojí k JL Mera z Aquamana (Vizualně nejhezčí sešit ) sešit navazuje na aquaman 3 koruna atlantidy a ve všech sešitech dostáváme náznaky blížící se velké hrozby a tím vás chtějí donutit si koupit další knihu a vlastně to i na mně funguje a další sešit si koupím už jen z toho důvodu co bude dále .
  • Cinema Ranger
    Opět se jedná o slabý a dosti špatný komiks. Nicméně tento a předchozí díl je lepší než první dva.
    Četl jsem v angličtině. 35%
  • cyboy
    O chlup lepsi nez treti kniha, takze uz to neni totalni prusvih, ale porad je to dost slabe a misty to moc nedava smysl. Dalsi dil si hodne rozmyslim.
    60%
15113