Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

NEJVĚTŠÍ HRDINOVÉ. NEJNEBEZPEČNĚJŠÍ ZLOČINCI. PRO OBĚ SKUPINY NA TOMHLE SVĚTĚ NENÍ MÍSTO!

Členové Ligy spravedlnosti jsou ti nejmocnější a nejslavnější superhrdinové na Zemi... ale nejsou tu ani zdaleka sami.

Sebevražedný oddíl zasahuje ze stínů a odvádí práci, které by se superhrdinové nedotkli ani dlouhou tyčí. Jeho členy drží pod krkem svým ocelovým stiskem ředitelka Amanda Wallerová a dosud se jí dařilo svá monstra a maniaky udržet v tajnosti... ale tomu je teď konec. Batman je jim na stopě a ani on, ani Liga spravedlnosti nehodlají existenci něčeho podobného tolerovat. Oddíl musí být rozpuštěn.

Ale zatímco se kladní i záporní hrdinové soustředí jen na své osudové střetnutí, zvrhlý intrikán Maxwell Lord sestavil hrůzné vojsko těch nejvražednějších superpadouchů DC vesmíru a hodlá pobít oba týmy bez rozdílu!

Obsahuje sešity sérií Suicide Squad (Rebirth) #10, Justice League (Rebirth) #13 a Justice League vs Suicide Squad #4-6

Vyšlo v standardní brožované verzi a limitovanější brožované s černou variantou obálky (knihkupectví Luxor).


Scénář
Tim Seeley, Simon Spurrier (Si Spurrier), Rob Williams, Joshua Williamson
Art
Giuseppe Cafaro, Scot Eaton, Fernando Pasarin, Robson Rocha
Ink
Oclair Albert, Wayne Faucher, Sandu Florea, Daniel Henriques, Jay Leisten, Matt Ryan
Barvy
Gabriel A. Eltaeb (Gabe), Alex Sinclair, Jeremiah Skipper
Obálka
Jason Fabok, Alex Sinclair
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Martina Dari Antonínová
Redakce
Changer the Elder, Mirka Jarotková
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7595-088-8 (BBart s.r.o.)
978-80-7449-642-4 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
170 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
156
Cena
299 Kč
Originál
Justice League vs Suicide Squad (DC Comics, 2017)
Varianty
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl #02 (paperback) (2019)
Znovuzrození hrdinů DC: Liga spravedlnosti versus Sebevražedný oddíl #02 (Black edice) (2019)
  • Fry
    Justice League vs Suicide Squad - Velmi, ale opravdu velmi povedený event, ke kterému se budu určitě rád vracet. Crossover dvou protichůdných týmů mohl klidně dopadnout jako propadák. Ono totiž napsat smysluplný příběh opírající se o základy z jiných sérií jistě není nic jednoduchého, a přesto se to Williamsonovi povedlo. Malé mínus dávám pouze za výplňkové příběhy ... Za mě 5*!
  • luky.kuky10
    Né, že by to byl přímo odpad, ale o žádné převratné dílo se vážně nejedná... 3* Zgurvant!
  • Palebras
    Po přečtení prvního dílu, který považuji za celkem zdařilý a určitě mě ničím neurážel, jsem se těšil na pokračování. Zklamaný nejsem. Taky jsem od obou dílů moc neočekával. Ale mohlo to být lepší. Jednička mě hezky navnadila, avšak pokračování bohužel nedokázalo naplnit má očekávání, která byla i tak nízká.Zamrzelo několik nelogičností a kiksů. Určitě se nejedná o žádný velký průšvih, ale pokud tohle měla být první velká událost éry Znovuzrození hrdinů DC.. No tak úplně za moc teda nestála. Slabší 3*
  • Spacecore
    Byl tu můj oblíbený padouch Eclipso, leč s absoltuně nevyužitým potenciálem. To mi stačilo abych si tu blbůstku užil, jinak je to marný. Tohle má být event? Čtu si teď paralelně Infinite crisis, kde jen přípravy a tie-iny (a tie-iny od tie-inů) zabírají tisíc stránek komiksů a tahle záležitost, která mohla být velká, se splácala během devíti, deseti sešitů? Je to slabota, nicméně neurazí.
  • JohnyG
    Na rozdíl od ostatních žádné zklamání nepociťuju, tohle je prostě celkem fajn mainstreamový superhrdinský týmovkový crossover v duchu "padouch nebo hrdina, vždyť jsme jedna rodina". Jasně že nějakej fialovej šutr, kterej je čistý zlo a Max s ním dělá na dálku z půlky amíků strigy je hovadina, ale třeba na poměry rebirthový Ligy spravedlnosti to bylo dokonce dobrý. Diggerovy kecy a nadsázka tomu docela slušela a celá ta pestrá sebranka supráků zajišťuje zajímavé interakce. Sebevražednej oddíl se tady stane pomalu druhou JL. Taky se mi líbilo střízlivý Batmanovo uznání vykoupení Killer Frost a verbování Loba. Amanda už musí štvát úplně všechny, ale nevím, jestli je to záměr scénáristů. No prostě na to půjčit si to v knihovně a přečíst v MHD - pohodka.
  • Multiverzum
    Členové Ligy spravedlnosti se opět setkávají s nechvalně proslulým Sebevražedným Oddílem, buďte si tedy jisti, že půjde o život(y). I druhý díl této série je zábavným a dobře provedeným superhrdinským komiksem, kterému by možná prospěl o něco méně komplikovaný příběh.
    Viac na webe Multiverzum.sk => http://multiverzum.sk/liga-spravedlnosti-versus-sebevrazedny-oddil-2/
  • karl173
    Musím se přiznat, že než jsem se pustil do čtení, dalo mi trochu práce vzpomenout si, co všechno se událo v první knize a raději jsem si ještě musel dopomoct prolistováním, a to i přesto, že první kniha se mi i celkem líbila. Ovšem stále se jednalo ale o klasický mainstream v lehce nadprůměrném poddání a to přeci jenom nejde v hlavě udržet dlouho. Ale jestli jsem si i tak něco málo pamatoval po dvou měsících, tak druhou knihu si nebudu pamatovat možná ani za dva dny. A nebo možná ano. Ale spíš jen to, že to bylo vážně špatné. Vše co vypadalo v první knize zajímavě, smetla v druhé části ze stolu v podstatě hned první stránka. A pak už to jelo. Akce, akce, akce, nelogické chování postav, blbost, blbost, blbost atd. atd. Jo, jenže tohle byla ještě ta lepší pasáž. Na rubanici superhrdinů totiž není nic špatného a byť to nemělo zrovna kdovýjakou zápletku, tak se na to pořád slušně koukalo a vše odsýpalo. Jenže co bylo nejhorší byla jakási dohra, která měla asi naznačovat co se bude dít dál? Možná. Ale upřímně vše co se tu poté řešilo bylo buď odfláknuté nebo absolutně nezajímavé. Takže rubanice za 50% a dohra tak za 30%. Celkově tedy hodnotím za 40% Příště prosím raději jen tu rubanici,
  • rewkon
    Teda nečekal jsem až takový propad od první knihy. Celkově slabší záporak a komiks šablonka jak vyšitá ani kresba nenadchne ani neurazí jediný co zachránilo druhou hvězdu je poslední sešit.
  • George Walker Bush
    Lehkou vlažnou zvědavost z prvního dílu vystřídalo zklamání. Za tohle scénáristé dostávají velké prachy, že jo? Za takové voloviny? :-) Na plátně by to možná fungovalo, tam scénář kompenzují akce a efekty...

    Celkový dojem: 20%
  • cyboy
    Pokus o gradaci predchozi knihy, ale kde nejsou poradne zaklady, tam neni ani poradna stavba. Slabota.
    50%
3121652