Koupit
Na další planetě, kde přistává Malý princ s Liškou, je tak prudký sluneční žár, že zbavuje její obyvatele barev – šednou a podobají se jeden druhému. Proto také vládce barev Kopélius pořádá pravidelně tzv. Velké barvení.
Poslední dobou je ale pohroužen do jiných projektů a vybarvování se nevěnuje. Nechá své souputníky zcela vyblednout? Malý princ s Liškou se snad postarají, aby se to nestalo!

Podle animovaného seriálu. Původní scénář: Augusto Zanovello

Scénář
Clotilde Bruneau
Art
Audrey Bussi
Překlad
Veronika Sysalová
Redakce
Lucie Šavlíková
Žánry
dětský, dobrodružný
ISBN/ISSN
978-80-204-2610-9 (Mladá fronta)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
215 x 290 mm
Tisk
barevný
Váha
452 g
Stran
48
Cena
199 Kč
Originál
La Petit Prince 20: La Planéte de Coppélius (Editions Glénat, 2015)
  • kaylin
    Kniha "Malý princ a Kopéliova planeta" dál skvěle zapadá do celé série a přináší pořád velmi kvalitní příběhy, které mohou bavit nejen vaše děti, ale možná i vás samotné. Já se na každý další díl těším, a to i proto, že v podstatě přesně vím, co dostanu. Tohle je na těch příbězích krásné, i když, pravda, také omezující. V tomhle případě se ta omezení trochu projevila, ale nikoli v takové míře, aby byl stvořen příběh, který je špatný. Vůbec není špatný a fantazie tvůrců opět vítězí a předvádí vám svět, který je zajímavý a jedinečný. Jen zůstává slabý pocit toho, že zrovna na tomhle světě se toho mohlo stát ještě o trochu víc, než kolik se zde událo. Více: http://www.comics-blog.cz/2015/10/1017-maly-princ-kopeliova-planeta-70.html