Cizinec na pláži
CREW1. vydánísrpen 2024
0
...
...
...
...
+ 6 dalších ukázek
Koupit
Před třemi lety se potkali na pláži jednoho z okinawských ostrůvků. Začínající spisovatel Šun Hašimoto se zakouká do studenta Mia Čibany a postupně se sbližují, jenže pak musí Mio odjet a Šun, který neví, na čem je, zůstává sám. Čas plyne a najednou je Mio zpátky, dospělý a odhodlaný s Šunem doopravdy chodit. Jenže tři roky odloučení vykonaly své a Šun si není jistý, zda je to skutečně dobrý nápad...

Kniha je známá především pod názvem Seaside Stranger: Umibe no Étranger (anglický název), než pod originálním názvem Umibe no Étranger.

Scénář
Kanna Kii
Art
Kanna Kii
Obálka
Kanna Kii
Lettering
Tereza Demelová, Václav Maršík
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Tereza Micková, Alexandra Petáková
CdbID
10926
Žánry
drama, erotický, romantický, ze života
ISBN/ISSN
978-80-7679-606-5
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 13 mm
Hmotnost
255 g
Tisk
černobílý
Stran
204
Původní cena
249 Kč
Originál
Umibe no Étranger (Shōdensha, 2014)
Autorčina prvotina, které nejvíce škodí až přílišná zkratkovitost. Některé přechody panelů plynou zkrátka moc rychle a ne vždy lze poznat, která bublina patří kterému charakteru. Jinak souhlas, je to taková hezky nakreslená romance, kterou ocení především teenageři hledající sami sebe.
Vlastně moc milá jednohubka. Mínus je pro mě jen moje neoblíbené klišé, kdy se postavy hádají jen proto, že spolu nekomunikují (což se ale reálně může dít, tím spíš u teenagerů, jako jsou hrdinové téhle knížky).