• Moon
    Temné a depresivní. Tohle jsem od spideyho nečekal. A ve výskedku mě to hrozně bavilo. Malinko, ale opravdu hodně malinko, celou atmosféru kazí poslední sešit kdy se to z depresivního nádechu trochu odkloní. Jinak za mě super.
  • Moon
    Knihu bych tak úplně nenazval scarlet spiderman, protože Ben tu celou dobu vystupuje jako klasický spiderman. Nicméně je tu vše zásadní a nenudí to, jen se mi to už druhý den vykouřilo z hlavy.
  • Moon
    Dost kolísavá kvalita jednotlivých sešitů. První sešit Ok ,pak sešity s x-force jsou jen nezajímavá bitka plná svalů a přehnaných barev.
    Sešit s Thanosem ušel, ale nic světoborného. Nejvíc mě bavil spidey s wolverinem(sice hodně krátké, ale dobře se to čte). Celkově takový průměr.
  • Moon
    Po dlouhé době povedené NHM.
    Zábavné počtení s hezkou kresbou. Hrozně dobře se to čte(prohlíží)
  • Moon
    Další dost průměrná kniha.
  • Moon
    S velkou mocí je série sešitů, které dle mého názoru neměli nikdy vzniknout. Zbytečný příběh kde jsou stupidní charaktery a spider-man , který se vám nejspíš ani nebude líbit. Zatím nejhorší kniha z kolekce. A jak už tu někdo psal níže, rozumný důvod ke koupi je jen jeden a to mít celý obrázek na hřbetu knih.
  • Moon
    Asi nejlepší retro co jsem kdy četl. Skvělá práce s postavami, fajn přiběh s temnějším námětem než je u spideyho zvykem. Daredevil, který do děje krásně sedne a tak trochu agresivnější spidey. Rozhodně doporučuji.
  • Moon
    Fajn knížka, dobře se na ní kouká a dobře se čte. Akční jednohubka.
    Bohužel se ale za pár dní vypaří z hlavy.
  • Moon
    Celkem zajímavá knížka, hlavně díky postavám.
    A mnohem lepší kniha než předchozí u které jsem trpěl. Chvílema jsem přemýšlel i nad 4 hvězdama, ale poslední dva sešity rozhodli.
  • Moon
    Jedna z nejhorších knížek této série. Nuda, nuda , nuda a zase nuda. Jedna z nezbytečnějších knížek.
  • Moon
    Tak konečně jeden velký příběh ú.p.v.o. . Vrací se staří známí neprátelé a dozvíme se něco nového o postavách. Plus super kresba. Za mě super a palec nahoru.
  • Moon
    Další Ú.p.v.o, další příběhy. Tentokrát je to knížka plná kratších povídek, které nejsou špatné. Občas mi nevyhovovala kresba, ale povídky mě bavili. Bohužel se už druhý den začali vypařovat z hlavy. 4/5 s odřenýma oběma ušima.
  • Moon
    Tak první ú.p.v.o mě mile překvapilo. Povídky jsou super, až na tu se žraloky, která je nudná a kresba je nic moc. Z celé knihy je nejlepší Dutozem. Je fajn vidět vedlejší postavy jak fungují i bez Hellboye.
  • Moon
    Průměr ve všech ohledech, kromě kresby, která je povedená.
  • Moon
    Další skvělá četba s Hellboyem.
    Jediný problém jsem měl s kvalitou knihy jako takové, tím myslím brož. Přečetl jsem zatím jen jednou, a já jsem na knihy opravdu šetrný, a už se kniha láme a praská. Ještě párkrát přečtu a budou vypadávat stránky. Bohužel v době kdy jsem kupoval nebyla k dispozici pevná vazba.
  • Moon
    Další povídky s Hellboyem. Trochu jsem se této knížky bál, četl jsem hodně názorů a recenzí, že je to nejslabší kniha týkající se Hellboyovského světa.
    A dovolím si s tím nesouhlasím. Pro mě je zatím nejslabší druhá kniha Probuzení ďábla.
    Ano některé povídky zde byli průmerné, ale né nijak hrozné. A takový Pražský upír se mi hrozně líbil.
    Nejvíc čeho jsem se bál, byla kresba. Je to asi první kniha kterou jsem četl a kreslil to někdo jiný než Mignola ( miluji kresbu, kterou Mignola vytváří ), ale nakonec to ničemu nevadilo, naopak kresba Pražského upíra se mi hrozně líbila. Akorát poslední povídka jménem Makoma má kresbu která mi úplně nesedla. Jinak za mě palec nahoru.
  • Moon
    Moon21.11.2019 16:12Rváč
    Kniha Rváč mě zaujala v diskuzích kde jí většina lidí vychvalovala pomalu do nebes a část psala, že je to autorův pokles kvality.
    Tak si říkám zkusím to.
    Rovnou říkám ,jestli je tohle pokles autorovi kvality, tak zbytek jeho díla musí být snad to nejlepší co může člověk číst. Je to drama jak má být, Jeff Lemire úžasně buduje atmosféru od začátku až do konce, atmosféra je až filmová a autor se nebojí kolikrát na několika stránkách nenapsat ani čárku textu. Což vůbec nevadí, naopak kresbou krásně vykresluje atmosféru. Kresba jako taková je hodně specifická a nikde jsem takovou ještě nezažil ( neznám autorovo ostatní dílo), kresba náramně sedne k příběhu a k atmosféře. Nejvíc se mi však líbilo vybarvování obrázku, které je vybarvené asi vodovkami ? Barvy jsou tak krásně rozplzlé a ještě víc to dokresluje mrazivou atmosféru.
    Za mě jasných 5/5
  • Moon
    Zvířecí instinkt je taková jedna velká bitka. To však není úplně špatně, akce baví a dobře se na ní kouká.
    Nicméně měl jsem tak trochu problém s kresbou a to hlavně jak je nakreslená M.J. a některé jiné postavy. Ale vypíchnul bych kresbu sešitu 26, který je úplně jiný než všechny ostatní, což je škoda a tak trochu to nechápu, když ty sešity mají tvořit celek.
    Horší 4 hvězdy
  • Moon
    Origin Spider-mana 2099 má skvělou kresbu a atmosféru 90 let. Dá se to číst a nenudí to.
    Druhá část (podstatně novější) je Spider-man 2099 v roce 2014 a docela to funguje. Tahle ,,verze,, spider-mana je dospělejší, ale o nic méně nudnější. Za mě docela super věc.
  • Moon
    O Union Jackovi jsem až do téhle knížky téměř nic nevěděl. A tak jsem byl zvědavý co je zač.
    Jako postava mě celkem zaujal, hlavně v první části knihy kde bojuje s úpíry, což se k němu tak nějak hodí. To už se nedá říct o zbytku knihy. Druhá část nezajímavá a hodně tuctová záchrana všeho. Nezajímali mě postavy a ani děj (příšerný scénář ). Měl zůstat u těch upírů, to mu sluší nejvíce.
  • Moon
    První sešit nuda, klasická seznamovačka s novými mutanty.
    Nicméně série Medvědí démon už je zajímavější, zábavnější a hlavně se mi líbila kresba. Ale noví mutanti ,jako postavy, mi ve většině případech přijdou jako nezajímaví a nudní.
  • Moon
    Nečekaně dospělý Spider-man. Super kresba, super příběh a hlavně hrozně dobrá chemie mezi Spider-manem a black cat.
    První půlka velmi zábavná a super nahláškovaná. Druhá půlka velmi změní tón celého vyprávění, hodně zvážní a název comicsu přesně vystihuje to co se v comicsu děje. Hodně dobrá knížka a doporučuji všemi deseti.

  • Moon
    Super kresba a trochu horší příběh. Který chvílemi baví a druhou chvilku nudí.
  • Moon
    Fajn kresba a taková zajímavá hříčka.
  • Moon
    Nic jsem od tohoto nečekal a dostal jsem naprostou střeštěnost, která mě bavila od začátku až do konce.
  • Moon
    Zábavné retro.
  • Moon
    Není to špatný comics, ale chvílemi je to docela nuda. 3/5 s odřenýma ušima.
  • Moon
    Podivná místa. Název, který vystihuje celou knížku. Tentokrát je to krapet jiná kniha než předchozí, Hellboy je tu tak trochu loutka, která se nechává vláčet dějem. Nejsou tu žádné velké bitky a akce. Je to mnohem pomalejší a je to hodně o tom, že v této knize se dozvíte spoustu věcí o tom jak funguje svět hellboye a jak vznikl obávaný Had.
  • Moon
    Další Hellboy, další super jízda. Mám hrozně rád Mignolovu atmosféru a hlavně kresbu a barvy. Zde se nic nemění, Mignola drží vysoký standart a červ dobyvatel je super jízda s vynikajícími postavami. Tentokrát je v knížce jen jeden příběh, ale to ničemu nevadí. Příběh je hrozně fajn. Jen je škoda, že je tam pár do očí bijících nesmyslů. Jako třeba to, že Ú.P.V.O celou dobu ví o základně nacistů s vesmírným programem, která byla na hradě Hunt ( kde se odehrává děj ) a základna je plná věcí z dob druhé světové a nikdo jí neprohledal nebo nehlídal. V době kdy se odehrává děj by tam logicky už nic nebylo.
    Jinak je to super kniha, kterou si rád přečtu znova.
  • Moon
    Namor,,,, moc jsem o této postavě nevěděl, nejvíc jsem se s ním seznámil v Invaders a neměl jsem ho rád. Vadila mi jeho arogance s nesmyslným chováním.
    Tato kniha mě překvapila, Namor je tu snesitelný a jiný než kdy dřív, což je dobře. Příběh je též celkem snesitelný a chvílema až zábavný. Nejvíc mi asi vadil konec kdy se to utne v momentě kdy máte pocit, že se to má celé rozjet.
  • Moon
    Thinga jsem se tak trochu bál. Fantastická 4 mě sama o sobě moc nebaví a tak jsem od thinga nečekal nic. A ve výsledku jsem úplně zklamaný nebyl.
    Prvních 6 sešitů bylo takové klasické retro, spoustu vysvětlujícího textů. Hloupé dialogy, béčkové vedlejší postavy a záporáci, béčkový scénář. Nicméně oproti jiným retro kouskům se to četlo lépe. Sedmý sešit mě překvapil a z celé knihy je podle mě nejlepší. Kratičký příběh, který byl velice zábavný.
    A poslední sešit byl též zajímavý a lehce nadprůměrný. Takže za mě hezkých 3/5.
  • Moon
    Po přečtení této knihy vím jistojistě jednu věc. Do háje chci domů raptora :D
    Velice zábavné čtivo, takové pubertální. Rozhodně jedna z těch nejlepších knížek z kompletu NHM
  • Moon
    Fajn kniha s pěknou kresbou a hlavně Red hulk ,dle mého názoru, je mnohem zajímavější než klasický hulk.
    První část knihy je fajn představení Red hulka, kde je i hned odhaleno kdo to vlastně je. Jedinou výtku bych měl k tomu, že hned v prvním ,,sešitu,, jste vrženy do děje kde tak trochu tápete co se tam vlastně děje, protože nevíte co tomu předcházelo.
    Druhá část knihy je už celistvější a dobře se to čte.
    Za mě palec nahoru.
  • Moon
    Tak další lehce průměrná až nadprůměrná kniha z NHM.
    První část je o vzniku západního týmu, který se snaží vyrovnat ,,Á''čkovému týmu z východu. A ve výsledku se jim to i daří.
    Druhá část pojednává o návratu Ultrona, tato část je už od pohledu lepší než ta první. A to hlavně díky Ultronovi, který dokáže působit hrozivě.
    Celkový dojem je uspokojivý a knížka patří k těm lepším comicsům z této kolekce. Zabaví a neurazí, ale taky bůh ví jak nenadchne.
  • Moon
    Poslední díl zaklínačských comicsů je vcelku povedená jednohubka.
    Je kratší než předešlé díly a příběh je trochu primitivnější. Nicméně comics zabaví a dobře se čte.
    Malinko mi neseděla atmosféra, která už neměla ten zaklínačský šmrnc. Ale musím pochválit neokoukané prostředí ze světa Zaklínače a to Ofir.
  • Moon
    Další zaklínač, další natěšenost. A bohužel už má druhá krapet vlažná sprcha od této série.
    V první řadě mě hned nadchla kresba, v druhé řadě mě zkamal příběh. Problém je, že dva týdny po tom co jsem si to přečetl a píšu toto hodnocení , si pamatuji jen , že se tam furt někdo koupal (Bradavky) a jednalo se tam o strigu.
    Zmizelo neustálé používání znamení Geralta a akční stránka byla střízlivější než předtím, což je dobře. Ale celé se to vleklo a ve výsledku je to nemastné a neslané.
    Jako fanoušek zaklínače jsem rád aspoň za něco. Pro ostatní ještě o hvězdu méně.
  • Moon
    Hodnocení této knihy pro mě bylo trochu složité.
    V První řadě opět pěkná kresba a nádherný zaklínačův svět, který oproti minulé knize není tak tmavý a temný. Co se týče scénaře tak velké plus, zápletka je skvělá a bude vás zajímat až do konce.
    Proč je tedy hodnocení složité?
    No, protože jsem se těšil na něco nového a ono je to vlastně zkopírovaná povídka z knihy Zaklínač Bouřková sezóna. Samozřejmě je super to vidět i Graficky vyobrazené, ale celou dobu co jsem comics držel v ruce jsem měl pocit jak to všechno znám a nečeká mě žádné překvapení, což mi kazilo celkový dojem.

  • Moon
    Miluji svět zaklínače, četl jsem knihy, hrál hry a nakonec koupil i tento comics. Přesně v tomto pořadí.
    Nejvíc mě nalákala obálka, kterou má na svědomí můj velice oblíbený Mike Mignola. Dostavilo se menší zklamání, že má na svědomí jen tu obálku. Dokázal bych si v tomto stylu představit celou knihu.
    Nicméně tím nechci říct, že by byla kresba špatná. Naopak je krásná, tmavá, drsná a hezky detailní a dobře se na ní kouká.
    Nejvíc jsem se bál, aby to mělo zaklínačskou atmosféru a díky bohu atmosféra je úžasná. Blíží se víc té herní atmosféře než knížní, to však není na škodu.
    To samé scénář a příběh, který je hezky po zaklínačsku nemilosrdný a postavy byli dost zajímavé, aby si je člověk vybavil i po nějaké době od přečtení.
    Jedinou menší výtku bych měl k akční stránce, která se mi zdála trochu uspěchaná a malinko mi vadilo jak Geralt při použití znamení vykřikoval jeho jméno. Nicméně chápu, že se znamení špatně vyjadřuje kresbou a neznalí Zaklínačova světa by nemuseli úplně chápat co to dělá.
    80%
  • Moon
    Tak Mýval Rocket mě hodně překvapil. Nejvíce proto, že se na kresbě podílel můj velice oblíbený Mike Mignola.
    Bohužel jsem byl překvapen negativně. Je to hrozná blbost až sem si říkal tak to snad bude aspoň vtipná blbost a ono ne. Větší blbost jsem snad nikdy nečetl, je to jediný comics, který jsem měl problém dočíst. Nutil jsem se do toho asi týden. Možná je to má chyba a musím to brát jako comics pro malé děti, ale těm se to do ruky podle mě nedostane.
    Za mě zatím nejhorší kniha z NHM

  • Moon
    Jedna z těch lepších knížek z NHM. Hlavně kresba a zajímavé postavy.
    Bylo to mé první setkání s Generací X a docela mě to nakoplo k tomu si o nich přečíst něco víc.
  • Moon
    První kniha komiksového výběru Spider-mana mě docela překvapila. Celé knize vévodí moc hezká (tmavší) kresba a nádech, která má super atmosféru.
    První část knihy nazvaná Masky není špatná, jen na můj vkus moc krátká. Nic co by urazilo, ale ani jsem z toho neskákal radostí.
    V druhé části knihy (delší a mnohem lepší část) se dočkáme Wolverina a tak trochu detektivního příběhu o vraždách v Kanadě. Moc dobře se na to kouká a čte, jen je tam Spider-man malinko upozaděný.
    Rozhodně jsem zvědavý na další kousky tohoto výběru.
  • Moon
    Hodně textu, což není špatně, ale tady ten text je akorát protivný. Stupidní dialogy, stupidní popisky. Retro mám rád, ale tohle bylo nudné. V druhé polovině se objeví Red Skull, ale bohužel to nepomůže.
    Nicméně pěkná retro kresba.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 213 (cca 68687 Kč)
Mám: 233 (cca 73667 Kč)
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: neveřejné
Sháním: neveřejné
Nabízím: neveřejné
Osobní: 0