• Drekorian
    Drekorian mecenáš30.3.2014 17:37Americký upír #01
    Upíři mi zprotivili návštěvy knihkupectví. jejich věčné romance, lásky, deníky a podobné hovadiny se na vás ve své době zlomyslně šklebily z každého krámu, protože zoufalí knihkupci tímto kýčem obsadili každý myslitelný regál v bláhové naději, že zblbnuvší vlhké týnejdžerky si koupí od každé knihy alespoň 5 kusů. Páč Edward a abstince jsou super.

    Teď když doběhla Twilight sága (cha, cha, vhánějí se mi slzy do očí), přišel ten správný čas restaurovat upíry jako ty krvéžíznivé děsivé manipulativní svině, kterými doopravdy jsou. Nádherná kresba, příběh, který oprašuje western moderním a neokoukaným způsobem + roaring twenties, které já doopravdy můžu.

    Přestože jméno Stephena Kinga v této knize funguje spíše jako vějička, na kterou Vertigo láká i nekomiksáky, celkově bezesporu za 5 hvězd. Za pětikilo má člověk pocit, že se BB/Art pomátl vzhledem ke skvělému a skutečně luxusnímu provedení.
  • Drekorian
    Tohle já můžu. Týmkovka jaksepatří s mým nejoblíbenějším ukňouraným Spider-Manem v papučkách. Jdu shánět další booky.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš28.2.2014 19:12Simpsonovi 2014/02 Bart Simpson: Skokan roku
    Eh, no nevím. První příběh, který fušoval do superhrdinů mě docela bavil, i když by mě upřímně zajímalo, zda nebudou mít děcka hokej v těch narážkách na americkou politiku. Neviditelný šprt (aneb Milhouse je ještě blbější než žravá obluda Blátotlačka) a jeden den v životě Ralpha Wigguma jdou zcela mimo mě. Trochu se divím vysokým prodejům této série, i když mně máma taky nečetla můj Čtyřlístek.
  • Drekorian
    Mírně nadprůměrné číslo Barta Simpsona, které těží hlavně z toho, že hlavní příběh má dvojnásobnou délku. Zbytek průměr. Stránka s rébusy pobaila, kvalitní zábava pro malé rošťáky.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš16.11.2013 01:17Simpsonovi 2013/02 Bart Simpson: Syn přírody
    Na mě to nějak nefunguje, když vás nejvíc pobaví kresbičky čtyřicetiletých vydavatelů na konci, tak je určitě něco špatně. Tentokrát chybí v příbězích i pointa případně nějaké ponaučení. Ve druhém příběhu pobaví narážka na Návrat do budoucnosti, ale vzhledem k tomu, že se stejný příběh akorát s Homerem v hlavní roli objevil i v seriálu, tak je to hodně slabé kafe. V posledním příběhu několikrát zaúřaduje deus ex machina a závěr je tragický. Zkusím ještě pár čísel, ale něco mi říká, že to bude stále jen horší.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš16.11.2013 00:12Simpsonovi 2013/01 Bart Simpson: Homerův syn
    Koupil jsem si to hlavně proto, abych podpořil CREW ve vydavání dalších sešitovek. Na první přečtení mi to přišlo dost slabé. Na druhé těsně před spaní, když už to člověku moc nemyslí, jsem se dokonce i parkrát zasmál. Líza prudí i v komiksu a to i tak, že se nehodí ani jako žrádlo pro emzáky. Za těch pár korun, ještě asi několik čísel koupím, ale že bych z toho byl zrovna dvakrát odvázaný, se říct nedá.

    Určitě měli zkusit jako sešitovku nějakou větší bombu, takhle podle mého dost míjejí svojí věrnou cílovku,
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš15.11.2013 23:43Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Spidy to tentokrát pěkně rozbalil, podal si jak Doca Ocka, tak jednou ránou znemožnil troubu Kravena (i když každému je jasné, že Kraven se určitě ještě vrátí). Já ty jeho kecy prostě žeru: "Pocházím z místa, kde lidé a pavouci žijí v míru a lásce". Pavlovský je frajer, protože na ty pindy prostě má čich.

    X-Meni mě tentokrát nebavili vůbec. Gambitův příběh: výbuch vlevo, výbuch vpravo, tady máš vizitku, bum vlevo, bum vpravo, konec. Poslední příběh byl ubohý. Vím, že se asi snažili o odlehčení atmosféry (IM mezi Blobem a Beastem pobavil), ale celkově se vše dalo shrnout do jednoho panelu "Magneto žije" a bylo by vymalováno.

    Kupovat samozřejmě budu dál, jen tento díl mě zatím asi oslovil nejméně ze všech.
  • Drekorian
    Frank Miller si naplánoval kompletní rekonstrukci muže beze strachu. Vyškubnul ho z jeho vily, právnické praxe, odtrhnul jej od přátel a vrátil ho zpátky ke skromným začátkům -- k onomu klukovi z mizerné čtvrti, který sice přišel o zrak, ale sní a bojuje za lepší budoucnost.

    Daredevil bojuje, prohrává, padá na samotné dno, ale nevzdává se a nakonec, jak jinak, vítězí. Závěr mi přišel už trochu překombinovaný (s ne příliš nutným přesahem do dalších linií Marvelu), ale přesto pořád dostatečně zajímavý, aby člověk hltal barvy retro panelů takříkajíc jedním dechem.
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš28.8.2013 19:48Ultimátní komiksový komplet #029: Tajná válka
    Skvělé čtení, které ukazuje, jak by měl vypadat moderní komiks. Skvělé vyobrazení Nicka Furyho jako posedlého vzteklého psa, který neváhá obětovat nikoho a nic, aby dosáhl svého cíle. Gabriele Dell'Otto má perfektní malbu, detailní a přesnou, navíc je vidět jak se vyžívá v malování epických scén, které vyžadují nejméně dvojstránku. Záběry z informačního systému S.H.I.E.L.D.u pak vedle toho vypadají amatérsky a nepatřičně. Jakoby někdo doháněl počet stránek sešitu.
  • Drekorian
  • Drekorian
    Ahoj,

    taky máte na zhruba 20. listu nechutnou tiskovou chybu? Nevím, jestli to mají všichni nebo jsem měl prostě smůlu a mám svůj výtisk reklamovat.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 4 (cca 3097 Kč)
Mám: 225 (cca 63395 Kč)
Chci: 4 (cca 845 Kč)
Sháním: 2 (cca 318 Kč)
Nabízím: 0
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 19
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0