Koupit
Ultimate Spider-Man: Dvojitá porce (7. a 8. díl)
Velké finále a hned dvojitá porce padouchů! Doktor Octopus a lovec Kraven jsou připraveni, aby se Spider-Manem pořádně zamávali. Když ho nedostane jeden, dostane ho druhý.
A aby to nebylo ještě horší - to všechno pod dohledem televizních kamer.
Čeká Spider-Mana poslední boj?

Ultimate X-Men: Gambit (2. díl)
Tulák a podvodník Gambit se ujal malé holky - a hned o ni přišel. Někdo nechce, aby zůstala naživu. Jenže Gambit má pár karet v rukávu. Pěkně nebezpečných karet.

Ultimate X-Men: Nemusí to tak být
A než se v dalším čísle rozjede velký epos, čeká nás s profesorem Xavierem jedna procházka po parku. Jenže když jste mutant, tak se ani taková procházka neobejde bez rizika...

Obsahuje sešity série Ultimate Spider-Man #20-21 a Ultimate X-Men #14-15

Scénář
Brian Michael Bendis, Mark Millar
Art
Mark Bagley, Adam Kubert
Překlad
Jiří Pavlovský
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
ISSN 1805-2738 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
155 x 240 mm
Tisk
barevný
Váha
300 g
Stran
96
Cena
199 Kč
  • faster86
    faster8619.9.2023 11:47Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Spider man solidní
    X-men solidní
  • Delphín
    Delphín9.12.2020 23:19Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Spider-Man si zcela úspěšně udržel svou danou kvalitu, ten mě v této sérii opravdu baví. Jen jednání May mi občas přijde jí cizí ale hej, je to Ultimate vesmír, takže to v pohodě přejdu.
    ,,X-Men Jde to i jinak" je skvěle napsaný příběh, který mě velice překvapil. I bez akce udělat tak čtivé dílo u kterého se zamyslíte i zasmějete, to vše tento příběh zvládl na výbornou.
    Jen závěr Gambita mě zklamal. Sám o sobě ten závěr není špatný, ale když si vezmeme jak si vše tento příběh v minulém čísle geniálně vypracoval, takové urychlené a laciné zakončení mu dost podkopává nohy...
  • karl173
    karl173 mecenáš23.11.2017 21:13Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Skvělé. Jednoduše skvělé. Asi jedno z nejlepších čísel. Spider-manovo Dvojitá porce vrcholí a já jsem s ní velmi spokojen. Octopus nezklamal a stále trvám na tom že je to zatím nejlepší záporák v téhle sérii. Kraven se ukázal jako pěkný trapák, ale pravděpodobně se ještě vrátí a bude o dost nebezpečnější. Tyhle dva sešity byli rozhodně jedny z nejlepších co tahle série momentálně nabízela.
    Druhý díl Gambita byl dobrý, ale trochu mě po minulém překvapení zklamal. Ale pořád to bylo dobré. Jen to bylo na můj vkus až moc bouchání a kresba byla díky tomu trochu nepřehledná a scénář byl moc přímočarý. Ale jako pohodové čtení to beru všemi deseti.
    Na závěr je tu velice zajímavý příběh X-Men: Jde to i jinak, který se mě svým pojetím a až naučným stylem velmi líbil a dost jsem si ho užil. Skvělý závěr skvělého čísla. Od příště bude začátek nových příběhů takže jsem zvědavý zda bude kvalita na stejné úrovni.
    Na závěr ještě zhodnotím kresbu která byla fajn. Jen jak jsem zmínil. V Gambitovi byla kresba místy nepřehledná.
    Celkově 90%
  • kaylin
    kaylin23.4.2014 10:11Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Jak je napsáno na dalším díle, jedná se o nové příběhy pro nové čtenáře, tak doufám, že nás ty příběhy ohromí trochu více než doposud. Více: http://www.comics-blog.cz/2014/04/595-ultimate-spider-man-spol-11-65.html
  • sedw
    Tak tento díl je pro mě osobně hodně rozporuplný. První část Spider-mana mě moc nenadchla, naopak druhá část poté, co skončila akce se mi líbila náramně, hlavně rozhovor mezi tetou May a Peterem, toto opravdu můžu. Ale co se týče akčních scén u Spider-mana, ne a ne mě oslovit (výjimka byla scéna v jednom ze starších dílů, kde Spider-man bojoval s Kingpinovými posluhovači, ta se mi líbila hodně). No a co se týče X-menů, po prvním díle Gambita, který se mi hodně líbil a vytvořil základy pro zajímavý příběh, byla druhá část pouze akce na akci bez hlubšího smyslu, toto bylo vážně zklamání. Na druhou stranu považuji druhý příběh za jednu z nejlepších částí X-menů dosud, velmi zajímavý pohled na mutanty psaný originální formou. V tomto tedy nemohu souhlasit s kolegy níže, za mě osobně vrchol tohoto sešitu. Oproti minulým dílům však celek není tak kvalitní a proto snižuji na 4*.
  • Fry
    Fry admin1.1.2014 17:17Ultimate Spider-Man a spol. #11
    "Ultimate Spider-Man a spol. #11" - Ani jedenácté číslo opět nezapadává do nudy (jako u čísel 7, 8 a 9) a stále si drží kvalitu! "Ultimate Spider-Man" - A je tu finále "Dvojité porce", která skončila (no jak asi) pro Spider-mana bohužel až moc dobře. Octopus se dostane do rukou federálů a Kraven, nóóó škoda mluvit (a přitom mám Kravena celkem rád). Závěr s tetičkou je vyšpiclovaný až na půdu a celkem jsem zvědav na další číslo! "Ultimate X-men" - No oprati začátku "Gambita" je toto celkem nudné zakončení, ale i tak celkově Gambit spadá do toho nejlepšího. A "X-Men - Jde to i jinak" - zase tak špatné to není jak píšou kolegové pode mnou, ale zase že byste si s toho sedli na zadek také ne. Prostě takový standart! Takže slovem na závěr: X-Meni sice mírně klesli, ale v rámci "Ultimate Spider-Man a spol." dám 5*!
  • Drekorian
    Drekorian mecenáš15.11.2013 23:43Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Spidy to tentokrát pěkně rozbalil, podal si jak Doca Ocka, tak jednou ránou znemožnil troubu Kravena (i když každému je jasné, že Kraven se určitě ještě vrátí). Já ty jeho kecy prostě žeru: "Pocházím z místa, kde lidé a pavouci žijí v míru a lásce". Pavlovský je frajer, protože na ty pindy prostě má čich.

    X-Meni mě tentokrát nebavili vůbec. Gambitův příběh: výbuch vlevo, výbuch vpravo, tady máš vizitku, bum vlevo, bum vpravo, konec. Poslední příběh byl ubohý. Vím, že se asi snažili o odlehčení atmosféry (IM mezi Blobem a Beastem pobavil), ale celkově se vše dalo shrnout do jednoho panelu "Magneto žije" a bylo by vymalováno.

    Kupovat samozřejmě budu dál, jen tento díl mě zatím asi oslovil nejméně ze všech.
  • erik
    Spider-man za prítomnosti kamier vybojuje prvý vydarený súboj s Dr. Octopusom a len tak mimochodom odpinká aj Kravena (tak mu treba). Rozhodne je to to naj, čo zatiaľ v tejto sérii Bendis ponúkol, zázrak, že séria vydržala tak dlho vychádzať... Vlastne, stačí nadpis s úspešným hrdinom a je to!

    Gambit je jedným z mojich obľúbených X-Menov, nuž som si jeho púť za zmiznutým dievčatkom užíval. Akcia, akcia, akcia, čo viac si priať. Určite nie Xaviera a jeho článok, je to síce pohoda, ale ak by tento zošit nevznikol, o moc by sme neprišli.

    Celkovo výborné číslo.
  • brkowycz
    brkowycz1.11.2013 11:47Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Zakončení Spider-mana je fakt ve velkym stylu a moc se mi líbilo. Z obou dvou záporáku udělá naprostý tupce. Doctor Octopus sice bojuje statečně ale ten způsob, kterym ho Spidey nakonec sundá, to si snad ani nezasloužil. Nečtu Superhrdinský komiksy často, ale prostě aby někdo rozhodil hlavního záporáka tímhle způsobem, to sem ještě neviděl.
    A co se Kravena týče - nikdy mi nepřišel jako zajímavý záporák. Vlastně mě nikdy nebavil a příběhy s ním mě ukrutně nudili a často jsem se za dlouhých večerů trápil otázkou, jestli vážně někdo může vymyslet takovou postavu, tak nezajímavou, unylou a rádobydrsnou. No - zřejmě Bendis sdílí můj názor, protože v tomhle díle Kravena degradoval a odhodil na hromadu trapáckých drsňáčků, kam právem patří. Na závěr tetička May dostojí svému obrazu coby prudérní báby, která kazí každou legraci. Kéž by umřela.

    Zatímco Gambit minule rozehrával něco, co by snad mohlo být považováno za jakýsi příběh postavený na citu a vztahu, tentokrát se jedná o čistokrevnou řežbu. Snad 20stránek není nic než výbuchy a souboje. Na konec patos tak příšerný, že jsem málem zvracel duhu.
    X-men ukecaný, plytký, nezajímavý, moralizující patos. O ubohém profesůrkovi, co má tak strašně moc rád lidi ale oni jeho ne. Ježíš Kristus na kolečkovém křesle, nic víc fakt. Kupodivu část časopisu, která patří X-menům, tentokrát extrémně nudila a nebavila - tohle číslo jednoznačně táhne Spidey.
  • xflori01
    xflori0124.10.2013 22:16Ultimate Spider-Man a spol. #11
    Spider-Man: Zakončení souboje. Trochu horší než u Kingpina, přesto pořád famózní. Nejlepší, že všichni čekali, co udělá sakra ten lovec Kraven, jenže když přijde... dostane do držky a ještě ho zatknou. Dokonalý. 90%
    X-Men - Gambit: 2. díl horší než první, ale aspoň jsme se dozvěděli, co má Gambit za schopnosti. 70%
    X-Men - Jde to jinak: Prostě kecačka, ale nebylo to nic u čeho bych se doslova nudil. Pohodový díl. 75%

    Těch pět hvězdiček trochu nadsazuji, ale tato série to potřebuje. A já ji chci kupovat min. dalších 5 let.

    K úpravě dalšího dílu (pro Crew): Přidaná bublina "Startovní číslo" mi nijak nevadí. Je to lepší pro to, aby série měla další čtenáře. Ale co má být to "1. díl ze 6." Za prvé mi to připadá, že chcete fakt natlačit na titulní stránku každou možnou informaci. Dosud 1. a 2. díl byl dostačující. Aspoň jsme byli zvědaví, jak a kdy to skončí. A za druhé "ze 6.", vždyť 6. je řadová číslovka, takže by se to mělo číst "první díl ze šestý". Vždycky se to psalo, když už, jako 1. díl ze čtyř. Celý se to rozepsalo; je mi jasné, že by to zabíralo už moc místa, proto říkám, že je tato informace už navíc a vůbec tam nepotřebuje být. Stačí Návrat Golina (1. díl), Světové turné (1. a 2. díl). Můj názor.


103471
Četl/a (69)
2scha, 66pepo66, 81splinter, Alfred, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, Bronn, calvin10, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, Davidos402, dbar, Delphín, emanek, erik, faster86, Final, Fox01, Fry, gezic, hypermlok, invape, James, jh666, Jimbeam90, Joshua_T, karl173, kaylin, KdG, Keno, kindanerd, Light, Lijem24, Lobok257, LookAss, Martinb, MEGA, Mercurio, mineralk, namdnas, Olesh, Paldini, PatrikTheMighty, pearlxjam, Petr, punisher, raenius, RudyRod, saja, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Spike, tacmud, Tommar, trudoš, Tyfus, Václav Mikula, VvV, xflori01, Zbysek2410, zgrywus, zlejzmrd
(156)
-spacilost-, 2scha, 66pepo66, 7eleven, 81splinter, adam.ra, afri, Alfred, asgardpepa, Azbest, Baffman, Baffman55, Balů103, Big_Boss, blackJag, bobo666_2005, brkowycz, Bronn, burzum, calvin10, camper, CaptainCzech, Cemino, Const.ex, CSE_AC/DC, Davidos402, dbar, Delphín, delta11, disclose, doophy, dracula, Drekorian, Elhonzo , emanek, erik, fel68, filemon, Final, Flash, Fox01, Fry, gezic, goodspeed, Hebled, hellblazer, Honza R., Hulik, hypermlok, I.am.geek, ikshorm, invape, Jack, Jak, James, jerry67, jh666, Jimbeam90, jjjirik, Joshua_T, kaylin, KdG, Keno, kindanerd, konous, Krvavý Patejl, Leland, Lijem24, Lobok257, LookAss, maara, Mankin, markic, Martin Buchal, Martinb, Masinfira, matrosh, MB, mcezik, MEGA, Mercurio, merhyx, mimo_provoz, mineralk, moiqpiom, monty.cl, MP, namdnas, NecRoman, Nightmare, noMster, nx, o2t2, Olesh, Paldini, palo, PatrikTheMighty, pearlxjam, pechna, Petr, pk123x, POLAKST, Poseidon1978, prokop.prcik, punisher, Quintana, Radkos, raenius, Raijin, RaptoR, Ricarderon, RudyRod, S313, Saiffer, Salien, Saran, Schramm, sedw, seneke, Shin, Shpeckk, Sick666, Sidi Santini, Skot, sleepless, Spike, stanleystar, Symbi, tacmud, The Genius, Tialster, timek, Tombal, Tominos, Tommar, Toren, trudoš, tulipstros, Tyfus, Václav Mikula, Vítek, VvV, willis, xai, xflori01, xintax, xspeed, xxaannddeerr, yogi, yojimbo, Zajo original, Zbysek2410, zdennanek, zgrywus, Zíďas, zlejzmrd
Chce (9)
Azik2586, Braindead, deadpool, Doppelganger, FatMonster, Kil-Khal, Maty48, Miriyak, Odal
Shání (4)
Al0f0k, Clarkos, gobers, Kil-Khal
Nabízí (4)
66pepo66, MB, nx, Tommar