• radimisko
    Svižné dobrodružství v povědomém, ale neokoukaném prostředí.
  • radimisko
    Desítky a stovky let před Darth Vaderem a Lukem Skywalkerem se odehrávaly úplně jiné hvězdné války. Republika byla na vrcholu a řád rytířů Jedi zažíval zlatou éru. Ale i tehdy vnější okraje galaxie Star Wars připomínaly prostředí Divokého západu. Nová komiksová série Star Wars: Vrcholná republika volně navazuje na několik česky vydaných knížek. Příběhy Není strachu a Srdce Drengirů jsou jenom kouskem skládačky, která tvoří mnohem širší ságu, přesto fungují i samostatně. V centru dění tady stojí mladá Keeve. Musí se ohánět světelným mečem, seč jí Síla stačí. Protože kromě nepřátelského společenstva Nihilů stojí i proti přesile masožravých monster. Každý, kdo toužil vidět Jedie osedlat krvelačného Rancora, si přijde na své.
  • radimisko
    Poměrně nová postava v galaxii Hvězdných válek to zatím nedotáhla do filmu ani seriálu, ale už má spor s Darth Vaderem a setkala se s Lukem Skywalkerem. Doktorka Aphra je hodně svérázná vesmírná archeoložka – a taky zlodějka. Nedávno se zmocnila artefaktu, který obsahuje vědomí dávného mocného Jedie. Aby ho patřičně zpeněžila, uspořádá dražbu na vesmírné stanici, kde se sejdou nejpodlejší z podvodníků a padouchů. Podaří se někomu z nich Aphru přelstít? V dalším dobrodružství se tato oblíbená ale pochybná hrdinka stane součástí týmu zabijáků a dostane se do křížku s Impériem. Příběhy Enormní zisk a Já pán, ty pán navazují na knihu Citadela hrůzy. Bohatá kresba připomíná styl evropských komiksů. Je to vzrušující dobrodružství z vesmíru Star Wars s neokoukanou hrdinkou.

  • radimisko
    Čerstvě zrozený Darth Vader málem podlehne mocnějšímu rytíři Jedi a musí svést souboj i s vrchním inkvizitorem. Čekejte akční dobrodružství a důležité momenty z historie Hvězdných válek.

  • radimisko
    Vzpomeňte si na scénu ze začátku filmu Návrat Jediů, ve které Luke Skywalker sebevědomě vejde do pevnosti obávaného Jabby. A teď si na jeho místě představte Darth Vadera! Nebezpečné setkání se odehrává takřka stejně, ale jeho výsledek byl nemohl být rozdílnější. Je to silný úvod komiksové ságy, která navazuje na zničení první Hvězdy smrti. Vader upadl v nemilost a musí se ohánět, aby sám neskončil na vrakovišti.
  • radimisko
    Aktuální série Marvelu je přímo navázaná na filmovou ságu. Odehrává se po Epizodě IV a jsou to Star Wars se vším všudy. Povstalcům se podařilo zničit Hvězdu smrti a boj proti Impériu sílí. Han Solo, princezna Leia, Luke Skywalker a spol. nedávno získali flotilu lodí, se kterou by mohli drtivě zaútočit. Jenže Darth Vader má vlastní plány. Ano, je to past! Realisticky nakreslené stránky jsou typickým mixem strhujícího dobrodružství, akce, tajemství a intrik. Vyplňují prázdná místa mezi jednotlivými filmy – ne s otrockou povinností, ale se vzrušující naléhavostí.
  • radimisko
    Vader byl sestřelen, povstalci neváhají a snaží se využít jedinečnou šanci na oslabení Impéria. Fascinující akční scény ohromí i zkušené fanoušky Star Wars.
  • radimisko
    Co se dělo bezprostředně po zničení první Hvězdy smrti? Jason Aaron doplňuje ságu Star Wars strhujícím dobrodružstvím, které dokonale vystihuje vše, co k Hvězdným válkám patří.
Sbírka z comicsů na CDB
Četl/a: 630 (cca 175485 Kč)
Mám: 371 (cca 101168 Kč)
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 11 (cca 3799 Kč)
Osobní: 0
Sbírka mimo CDB
Četl/a: 0
Mám: 0
Chci: 0
Sháním: 0
Nabízím: 0
Osobní: 0