Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Komiksfest já nedávala! A už nic dávat nebudu!
btw nemohla zmensit? To je teda vymluva :D -> http://resizeimage.org/
draco: no kdyz mrknu treba na sken posledniho Komiksfestu!, ten je zralej tak maximalne do kose :)
macomix: To není o skenu, ten jsem tam dala a všechno, autory atd... A ted je tam fatal error a přitom jsem to třikrát kontrolovala a bylo to ok, jen obrázek byl moc velkej a já ho nemohla zmenšit :(
Vecer vam ten CVUTix klido naskenuju ;)
Už nikdy! Už nikdy! Aztecku! Už nikdy! Dej to ženský do ruky a podívej co se stane! Já se klidím...
Hej, jediný, na co jsem si stěžovala byl moc velkej obrázek, a že ho nemůžu upravit :( jinak všechno fachalo...
Kua, já teď dolezl, o čem to mluvíš? ČVUTIX někdo dojebal a to řádně ;)
Díky, Toe, počítám že ten momentální fatal error je tvoje dílo :)
Sražte ten sken někdo za mě, nebo můžu poslat lepší kvalitu, ale jsem ve škole a v tomhle počítači není NIC na úpravu obrázků... Já se na ten Čvutix nemůžu dívat...
vasek: jo, souhlasim
Pritom to tam patri. Rozhodne vic, nez ty osobni poznamky pod carou, co tam predvadi nekteri.
mára: ad nikdykde (napíšu to sem, ať zbytečně nezasírám komentáře svejma moudrama): konstrukce se sbíhá blbě oproti zbytku města, ale to vznášení v prostoru imho není tak úplně Fabryho chyba. Podle mě, je to vinou zmrvenýho koloringu, kterej jen tisíckrát podrhuje, že by De Carabas měl stát zhruba o metr níž.
Jinak: viděl jsem to celý v čb verzi (kterou míval Fabry na svých stránkách kdysi volně ke stažení) a ten komiks jenom ve fixce vypadal stokrát líp. Ty barvy to totálně pohřbily.
Xeelee: Já tam budu taky. Mám příliš rozšířený pojem árijské rasy... BTW, státní převraty nedělám, a to ani krvavý, mě stačí ta (ne)viná krev na rukou jednou za měsíc bohatě. Muhehehehehe... to se mi povedla nechuťárna, že s musím pochválit.
MdS: Děkuji, jsem poctěn :-) A kolik na tom seznamu vlastně máš lidí? Doufám že víc jak deset. BTW moh bys mi na ně dát kontakt? Plánuju hodně krvavej státní převrat a hledám levičácký spolubojovníky ekoteroristy. Muhehehehe ]:-)
4 Xeelee: Tam tě mám už dávno, seš v první desítce. Totalitní MdS
Xeelee: Likvidatora mám a můžu Ti ho předat na Komiksfestu.Cena 60 .-
Nepřebejvá náhodou někomu jeden Likvidator?

MdS: Nezapomeň si mě připsat na seznam nebezpečnejch levičáckejch živlů ;-)
Ještě bych chápal, že si někdo plete Karla Saudka s jeho Bráchou Janem. Taky bych bral, že si někdo plete fotografa Jana Saudka s fotografem Josefem Sudkem. Ale plést si někoho s někým přes jeho bráchu, to už je dost krize :)
Stripova soutez! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=452823019580
kdyztak ten spam smazte... konec hlaseni ;)
SUDEK :-D to je něco jako malý sud, ne?
andre: U náš (a na Slovensku apod.) bohužel ne. Ale třeba v Rakousku a USA jsou autoři často i na obálkách (zvláště takový Barks nebo Rosa)
andre: Ne, co si vzpomínám, tak tam uvádění nebyli - Většinou je tam max jen copiright Walt Disney a překlad. On to Disney Studio kolikrát po pravdě neuvádí ani u svých animovaných filmů - dle mého to stejně všechno dělají v Číně ;)
Takovej dotaz-postřeh, v "kačerovi donaldovi" nejsou psaní jednotliví autoři? Teď se ptám na komiks, né co je v databázi.
Smích upevňuje zdraví, to jsem ráda, že ti tak posloužím.

Zack: To víš, jsem malá zrzavá lhářka, co čekáš... A mám malé hnusné bratry, kteří jsou úplně stejné svině jako já.
Vy dva,když se pustíte do konverzace mezi sebou, tak se já, můžu potrhat smíchy :--)
Ty nemas co mazat. A jeste o tom takhle hloupe lhat... ts ts.
Zack: Jasně, ze zvůle si mažu dva příspěvky s prakticky nulovou informační hodnotou, kde není ani sex, ani urážky, ba ani tě nepomlouváme... A jo, to přísloví s paranoiou znám.
... jasne, sestilety bratr, to sem dlouho neslysel. Jeste jeden podobny exces a jdes zpatky mezi luzu, ty sestilety bratre.
andre: To bohužel nebylo úmyslné, to byl odchod od počítače pro vodu a šestiletý bratr, co se chtěl proklikat k nějaké hře. Slibuji, že příště to bude zcela a naprosto úmyslné, pokud takováto situace nastane.

P.S.- na mazání stop mají přece lišky ocásky...
Městská knihovna v Praze otevírá novou pobočku – Dům čtení. Tato pobočka bude zaměřena na beletrii a příbuzné obory – komiks, film, poezii, literární teorii, cestopisy atd. Dům čtení bude živou a otevřenou knihovnou s pestrým programem, v němž se na první polovinu roku 2011 připravuje CYKLUS PŘEDNÁŠEK O KOMIKSU a setkání s tvůrci komiksu. V programu jsou dále pravidelná autorská čtení, večery literárních časopisů, kurzy tvůrčího psaní nebo cyklus Duch měst a míst.
Dům čtení se otevírá 22.11.2010 a najdete ho na adrese Ruská 192, Praha 10
(metro: Strašnická; tramvaj: Kubánské náměstí 6,7,22,24)
PODROBNÉ INFORMACE DODÁME V NÁSLEDUJÍCÍCH TÝDNECH
Koukám, že Draco po sobě pěkně maže stopy:)....... a pak je z toho Zack zamten, neb byla chyba již napravena. .......... Nevím, Draco, zda je správné mazat jen tak diskuzi.
DEG, Draco: zajímavé, Vaše komentáře bez hodnocení shodily celkové hodnocení LT na 50%
andre: Je to labůžička, zatím jsem v půlce a královsky se bavím. Jsou tam perfektní chuťovčičky(nebudu prozrazovat zatím...) a ťitěrnůstičky.

MdS: Hmpf, mě to říkal vcelku spolhlivý zdroj, ale nebyl to nakladatel, takže můžeš míti pravdu...
4 andre: Co jsem slyšel, tak Muriel měla náklad "jen" 2000, proto byla tak rychle pryč. Informovaný MdS
vachudik: tak na ten můj mail nereaguj, taky si to pořídím normálně v obchodě
Tak jsem si LT včera pořídil. A celej večer pouze prohlížel, nečetl. Popravdě, asi bych přežil kdyby to vyšlo na formátu A2+(nebo A1) v původní velikosti, s cenou tak do 5.000,-. To by bylo labůžo:)
andre: V Luxorech jich mají hromady. A moc to nemizí zatím. Takže během týdne ti to stačí, Muriel a o.s. byla taky vyprodaná až po 14 dnech a ta měla náklad "jen" 4500.
andre:Tullianův náklad je cca 10.000 ks.Mimochodem vydavatelé to tají a ve smlouvách s autorskými právy je zakotveno ,že se to nesmí zveřejňovat.
Kapis:Pro sběratele už ho mám rozebraný,ale jinak ho mohu sehnat - 15 % takže 510 .- Kč.
Jakej je Tullianův náklad? Musim nutně teď hned do obchodu, nebo ho pořídim i zítra? ........ Ten náklad mě opravdu zajímá.
vachudik007: takže tvoje "domluvíme se" znamená co? Že mi to skočíš koupit do obchodu?
Tohle bylo první oznámení novýho čísla RW na fb. Mezi tím a zveřejněním netový verze bývá tak týden dva.
Tak už držím nového Tulliana a je to pecka.Hned si ho běžte v pondělí koupit.BOMBA !!!!
Já tohle číslo na jejich webu nenašla, to má teprve vyjít?
pokud je to konfederační uniforma, tak hodně futuristická...
Zack:
1) dík za tipy, to třetí neznám.
2) ad redway: možná to bude přímo nějaký z Karlových "Heroes" ?
Stydim se, ale z ceho je ten pes v konfederacni uniforme?
Že by Karla Jerieho inspirovala Zackova exkurze mezi dětské vzory?