Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Hej, jediný, na co jsem si stěžovala byl moc velkej obrázek, a že ho nemůžu upravit :( jinak všechno fachalo...
Kua, já teď dolezl, o čem to mluvíš? ČVUTIX někdo dojebal a to řádně ;)
Díky, Toe, počítám že ten momentální fatal error je tvoje dílo :)
Sražte ten sken někdo za mě, nebo můžu poslat lepší kvalitu, ale jsem ve škole a v tomhle počítači není NIC na úpravu obrázků... Já se na ten Čvutix nemůžu dívat...
vasek: jo, souhlasim
Pritom to tam patri. Rozhodne vic, nez ty osobni poznamky pod carou, co tam predvadi nekteri.
mára: ad nikdykde (napíšu to sem, ať zbytečně nezasírám komentáře svejma moudrama): konstrukce se sbíhá blbě oproti zbytku města, ale to vznášení v prostoru imho není tak úplně Fabryho chyba. Podle mě, je to vinou zmrvenýho koloringu, kterej jen tisíckrát podrhuje, že by De Carabas měl stát zhruba o metr níž.
Jinak: viděl jsem to celý v čb verzi (kterou míval Fabry na svých stránkách kdysi volně ke stažení) a ten komiks jenom ve fixce vypadal stokrát líp. Ty barvy to totálně pohřbily.
Xeelee: Já tam budu taky. Mám příliš rozšířený pojem árijské rasy... BTW, státní převraty nedělám, a to ani krvavý, mě stačí ta (ne)viná krev na rukou jednou za měsíc bohatě. Muhehehehehe... to se mi povedla nechuťárna, že s musím pochválit.
MdS: Děkuji, jsem poctěn :-) A kolik na tom seznamu vlastně máš lidí? Doufám že víc jak deset. BTW moh bys mi na ně dát kontakt? Plánuju hodně krvavej státní převrat a hledám levičácký spolubojovníky ekoteroristy. Muhehehehe ]:-)
4 Xeelee: Tam tě mám už dávno, seš v první desítce. Totalitní MdS
Xeelee: Likvidatora mám a můžu Ti ho předat na Komiksfestu.Cena 60 .-
Nepřebejvá náhodou někomu jeden Likvidator?

MdS: Nezapomeň si mě připsat na seznam nebezpečnejch levičáckejch živlů ;-)
Ještě bych chápal, že si někdo plete Karla Saudka s jeho Bráchou Janem. Taky bych bral, že si někdo plete fotografa Jana Saudka s fotografem Josefem Sudkem. Ale plést si někoho s někým přes jeho bráchu, to už je dost krize :)
Stripova soutez! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=452823019580
kdyztak ten spam smazte... konec hlaseni ;)
SUDEK :-D to je něco jako malý sud, ne?
andre: U náš (a na Slovensku apod.) bohužel ne. Ale třeba v Rakousku a USA jsou autoři často i na obálkách (zvláště takový Barks nebo Rosa)
andre: Ne, co si vzpomínám, tak tam uvádění nebyli - Většinou je tam max jen copiright Walt Disney a překlad. On to Disney Studio kolikrát po pravdě neuvádí ani u svých animovaných filmů - dle mého to stejně všechno dělají v Číně ;)
Takovej dotaz-postřeh, v "kačerovi donaldovi" nejsou psaní jednotliví autoři? Teď se ptám na komiks, né co je v databázi.
Smích upevňuje zdraví, to jsem ráda, že ti tak posloužím.

Zack: To víš, jsem malá zrzavá lhářka, co čekáš... A mám malé hnusné bratry, kteří jsou úplně stejné svině jako já.
Vy dva,když se pustíte do konverzace mezi sebou, tak se já, můžu potrhat smíchy :--)
Ty nemas co mazat. A jeste o tom takhle hloupe lhat... ts ts.
Zack: Jasně, ze zvůle si mažu dva příspěvky s prakticky nulovou informační hodnotou, kde není ani sex, ani urážky, ba ani tě nepomlouváme... A jo, to přísloví s paranoiou znám.
... jasne, sestilety bratr, to sem dlouho neslysel. Jeste jeden podobny exces a jdes zpatky mezi luzu, ty sestilety bratre.
andre: To bohužel nebylo úmyslné, to byl odchod od počítače pro vodu a šestiletý bratr, co se chtěl proklikat k nějaké hře. Slibuji, že příště to bude zcela a naprosto úmyslné, pokud takováto situace nastane.

P.S.- na mazání stop mají přece lišky ocásky...
Městská knihovna v Praze otevírá novou pobočku – Dům čtení. Tato pobočka bude zaměřena na beletrii a příbuzné obory – komiks, film, poezii, literární teorii, cestopisy atd. Dům čtení bude živou a otevřenou knihovnou s pestrým programem, v němž se na první polovinu roku 2011 připravuje CYKLUS PŘEDNÁŠEK O KOMIKSU a setkání s tvůrci komiksu. V programu jsou dále pravidelná autorská čtení, večery literárních časopisů, kurzy tvůrčího psaní nebo cyklus Duch měst a míst.
Dům čtení se otevírá 22.11.2010 a najdete ho na adrese Ruská 192, Praha 10
(metro: Strašnická; tramvaj: Kubánské náměstí 6,7,22,24)
PODROBNÉ INFORMACE DODÁME V NÁSLEDUJÍCÍCH TÝDNECH
Koukám, že Draco po sobě pěkně maže stopy:)....... a pak je z toho Zack zamten, neb byla chyba již napravena. .......... Nevím, Draco, zda je správné mazat jen tak diskuzi.
DEG, Draco: zajímavé, Vaše komentáře bez hodnocení shodily celkové hodnocení LT na 50%
andre: Je to labůžička, zatím jsem v půlce a královsky se bavím. Jsou tam perfektní chuťovčičky(nebudu prozrazovat zatím...) a ťitěrnůstičky.

MdS: Hmpf, mě to říkal vcelku spolhlivý zdroj, ale nebyl to nakladatel, takže můžeš míti pravdu...
4 andre: Co jsem slyšel, tak Muriel měla náklad "jen" 2000, proto byla tak rychle pryč. Informovaný MdS
vachudik: tak na ten můj mail nereaguj, taky si to pořídím normálně v obchodě
Tak jsem si LT včera pořídil. A celej večer pouze prohlížel, nečetl. Popravdě, asi bych přežil kdyby to vyšlo na formátu A2+(nebo A1) v původní velikosti, s cenou tak do 5.000,-. To by bylo labůžo:)
andre: V Luxorech jich mají hromady. A moc to nemizí zatím. Takže během týdne ti to stačí, Muriel a o.s. byla taky vyprodaná až po 14 dnech a ta měla náklad "jen" 4500.
andre:Tullianův náklad je cca 10.000 ks.Mimochodem vydavatelé to tají a ve smlouvách s autorskými právy je zakotveno ,že se to nesmí zveřejňovat.
Kapis:Pro sběratele už ho mám rozebraný,ale jinak ho mohu sehnat - 15 % takže 510 .- Kč.
Jakej je Tullianův náklad? Musim nutně teď hned do obchodu, nebo ho pořídim i zítra? ........ Ten náklad mě opravdu zajímá.
vachudik007: takže tvoje "domluvíme se" znamená co? Že mi to skočíš koupit do obchodu?
Tohle bylo první oznámení novýho čísla RW na fb. Mezi tím a zveřejněním netový verze bývá tak týden dva.
Tak už držím nového Tulliana a je to pecka.Hned si ho běžte v pondělí koupit.BOMBA !!!!
Já tohle číslo na jejich webu nenašla, to má teprve vyjít?
pokud je to konfederační uniforma, tak hodně futuristická...
Zack:
1) dík za tipy, to třetí neznám.
2) ad redway: možná to bude přímo nějaký z Karlových "Heroes" ?
Stydim se, ale z ceho je ten pes v konfederacni uniforme?
Že by Karla Jerieho inspirovala Zackova exkurze mezi dětské vzory?

Zack: jo, jsou ještě lidi co koukají na televizi a na pořady v dabingu.
Ale priznam se, obcas me sere, ze nemame doma televizi... to kdyz pri uklidu zakopnu o zabalenou Amigu 500+ a neni k cemu pripojit :)
To víš, dneska frčí retro...
vasek: televizi znam ze sveho ranneho dospivani, ale netusil jsem, ze to dneska jesne nekdo pouziva, krom par oldskůl stylaru.
ClimbVibe: Českej dabing je poslední dobou jedna perla za druhou. To, že neuměj přeložit bězný fráze, triviální slangový výrazy nebo zcela běžně používaj nesprávnej význam slova (překladatel ten film očividně neviděl), to bych ještě snad překous. Jenže kolikrát jsem za poslední dobu slyšel debilní obraty typu "Měj hezký večer" nebo "Jsem hladový"... to už zůstává skoro rozum stát. Dabing SUX!

Zack: Jo, ale seš si vědom toho, že pořád ještě existuje vynález zvanej televize a že na tomhle vynálezu ukazujou pořady? No a ty pořady bejvaj většinou dabovaný. ;) A ... občas se tam dá náhodně narazit na zajímavou věc. Třeba "Volejte věštce" je fakticky vodvaz. :-)

Oni jsou dneska jeste lidi, co se na filmy koukaj v TV v dabingu?