Tak už jsem doma, dopadlo to víc než dobře. Uvidíme tedy, jestli za ty necelé tři týdny budu už schopen cestovat po republice. ALe ten vláček kolejáček mě teda moc neláká v tomto stavu........:/
Krvinka56: Já jen že je to má tvá nejoblíbenější hláška. Využiji svou nahrávku na mobilu, nějak zajímavě to s kamarády zremixujem a uděláme z toho taneční pecku... A pak to prodáme a děsně na tom vyděláme... A kamkoliv přijdeš, Roxy, Chapeau, Lávka, Mecca, Rock Café, Vagon, Face, N 11... Ve všech pražskejch klubech to budou DJ´s dávat před hlavním programem... Jooo, Dolce Vita, baby... Budeš slavnej, nigga.
Kapis: to jako že bych řídil já?? To raději vláčkem kolejáčkem. Síťová jízdenka SO NE + za 450 Kače pro dvě osoby a až tři děti (nemusí být v příbuzenském stavu :)
MdS: já věřím, že dorazím. Zítra jdu lehnout do nemocnice :/ prej žádné drogy, žádný chlast......... to nebude žádná slast. Ale viděl jsem pár dokumentů, které se svorně jmenovaly "Doctor adventures", tak doufám, že to bylo natáčeno na základě skutečných událostí :) No a ve čtvrtek by na mě měli nastoupit, takže uvidíme jak budu chodit 29.5. Jak říkám, zúčastnit se chci - vypít zas s váma kapke ;)
Co ty AZTeck teda - kdybychom jeli autem (že bych seděl na šířku na zadním sedadle - řídit asi ještě nebudu moct) tak by to šlo. Vlak ty kurvy zdražily stejně tak, že tím autem to ve dvou-třech vyjde na stejno. Žygul mi morééé žere cca 6 litrů ropy na 100.
Klidně to nechte na toho 17. Ten víkend už mám asi 3 akce, takže stejně budu muset rozhodovat, co oželím..takže uvidím až jak se bude termín blížit. Leda že bych na pivo přijela rovnou na motorce a astrologické tabulky měla s sebou :)
ad Zebetin: Zda se, ze termin 17-18.7. vyhovuje dle zdejsich reakci nejvic... a predevsim vyhovuje i mne, takze ho urcuji jako predbezny termin Zebetinskeho slezu :). Ma nekdo nejake namitky?
to yama: baba, cestou na Crwecon si kup placatku ginu, kolem pate-seste vecer uz pomalu nebudeme vedet, kde to vlastne jsme... coz neni zas takovej prusvih, nevime to casto:)
to all: me je datum vcelku jedno, zatim nemam zadne pevne plany, tak se da secko posunout. Ale at se mam od ceho odrazit, tak bych bral vikend 17-18.7. Markyz bude mit po Chotebori, Kapis po 9ti denni dovolene, Andre pred smrsti oslav, tak se alespon nakopne.
andre: 2.-4. jsem ve Španělsku... Navrhuji 17.-18.7. nebo 24.-25.7., to první máš před Lvama, ne? A já stihnu švajc v červnu. Jinak mohlo by to vyhovovat, ne? Vyjádřete se...
yama: to rádi slyšíme, že žiješ. ..... No asi ti nezbude nic jinýho než ta flaška, páč 5-6 nejni zrovinka brzo a většinou už je tou dobou na crweconu skoro po všem:)
jen pro info - žiju :) Na crwecon přijdu až večer mezi 5 - 6, ale budu se snažit dřív. Doufám, že nebudu muset po cestě vypít flašku, abych se srovnala na vaší hladinku. Poslední dobou jsem dost nudná.
Co se léta týče, tak se zatím můžu dost přizpůsobit. Ale nedělala bych to dřív než po zkouškovém - takže až od července/konce června.
Kapis: takže to dopadne jako minulý rok a nic nebude. ..... Přelom červenec-srpen, zase nemůžu já, páč máme v rodině samý lvy, takže jsou všechny víkendy zafláknutý oslavama.
andre: to je zrovna takový termín, kdy se vyplatí si vzít tři dny dovolené a máš volno celý týden+dva víkendy, mám pocit, že v té době chceme jet do Berlína nebo tak něco. A určitě nebudeme sami, myslím, že dofči si bude brát hodně lidí. Navrhuji termín 23.-25.7.
4 DEmnoG: Draco u sporáku, Yama u nádobí a my ostatní musíme chlastat? Ach jo, proč holky vyžerou vždycky to nejlepší. Jinak se taky přimlouvám za červenec-srpen. Hlavně ne 9.-11. července, to je ComicsCon v Chotěboři. Pivní MdS
Kapis: Na konci června tu nejsem, jsem ve Španělsku. O tohle bych dost nerada přišla... Neprošla by druhá půlka července, první půlka srpna, první půlka června nebo rovnou víkend po crweconu? Přesunu si Švýcarsko...
Tak je tu dalsi rocnik Fabuly, ti co uz to maji od ledna pripraveny a maj svrbeni uz nekam natlacit svy nominace, smele do toho, at se to otestuje jeste nez se na to vrhne sirsi verejnost.
George: Comics salon je na Slovensku... Takže dálný východ muhehehehehe.
yama: Draco se nevyspala nic moc, trošku se přežrala, ale zdravýma věcma, takže to je ok. No a proč být drsná, taky mi bylo třináct. Jenže já ve třinácti balila hoši na xchatu a chodila na free mondeys do Roxy, takže jsem k blbosti mládí shovívavá :) Kdybych raděj dělala webovky :)
George: Stránky souhlas s Draco a to si myslím, že se dneska dobře vyspala a najedla, jinak by byla drsnější. Je to fakt šílený - třeba ti tohle pomůže - http://www.jakpsatweb.cz/ - protože to je tak blbuvzdorný, že jsem to pochopila i já. Co se festivalů týče, tak se tu konají Crwecon a Komiksfest. KF o superhrdinech není rozhodně, u Crweconu se možná mihnou. Co vím, tak nejblíž požadovanému má Comics salon - pánové, kdyžtak mě opravte. Když se v komiksu nevyznáš, proč teda děláš webovky?
Jelikož se ješte moc v komixové branži neviznám tak se chci zaptat jestli se tento rok u nás bude konat nějaký komixový festival hlavně o superhrdinských komixech děkuju moc
Tak jsem se konečně dokopal k tomu, abych vložil fotky ze sobotního Slezu v Liberci na stránky. Najdete je v Galerii pod Komiks Slez´04: LiberecSlez. Všechny jsou téměř slušné. Nahotiny tentokráte žádné. Poslezový MdS
...ufff...., byl to, věru, plnotučný víkend - a já DĚKUJU ještě jednou všem účastníkům (vaše slova chvály se skromností mně vlastní zarděn přejdu, ale díky i za ně - a předám dál svému týmu :---)). A když jsem - mimojiný - u Joža, včera v pozdním odpoledni proběhlo ještě "Operativní"shrnutí srazu v počtu nás dvou, a výsledky jsou potěšující. Cituji: "V pohode, Luboš - fakt bolo všetko v pohode..." No táák ! :---)
Kapis: Esemeskoval jsem ti právě z večerního návratu z této "Operativní" schůzky - a proto možná trochu zmateně... :---)
DEmnoG: Ten originál si, samozřejmě, rád koupím - díky za něj. Opatruj mi ho, prosím, do mý nejbližší návštěvy hlavního města.
Jinak teda slézcrew doufám, že naděláte pořádné ostudy v Liberci, že zalarmujete složky integrovaného záchrannéího systému a že to nakonec ale všechno dobře dopadne, když se zaplatí záchytky a rozbité vybavení. Ach jo,doufám, že vám tam budu chybět :-D
MdS: Kamile, moc rád bych pokračoval v této ducha povznášející konverzaci, ale po netu to jaxi není ono ;-) Škoda. Snad už na Crwecon a další sléz budu nějak po operaci a chodící, abychom si mohli zapi*ovat spolu nad žejdlíkem lahodného moku :-)