Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Řeší se tady comicsy nebo ženský? fak nevím...více na ... žena.cz
vachudik007: Dosti nihilistické.
to Jokerka: tak ja jsem Machinarium vcera dohral... piskvorky jsou v pohode, AI je desne defenzivni, takze brani i tvoje 3 maticky, ktere nemaji sanci byt vyherni. Naopak svoje jasny sance (3sroubky-mezera-sroubek) ignoruje. Takze staci hrat na klasicky "petky" a mas to v kapse. Jinak musim rici, ze takhle jsem se u hry uz dlouho nepobavil. Vtipna, zabavna a krasne nadesignova hra. I kdyz obrazovku s mechanickym ptakem, kerej je u elektrikare jsem vyresil spis ze zoufalstvi (tak dlouho jsem ho nechal napodobovat pohyb robotka, az najednou z dratu spadl:)).
mmm, havraní speciál..........to zní zaujímavo

http://www.comicsdb.cz/comics.php?id=3505
Dnes jsem byla na Návratech Komety. Z celý výstavy bylo nej, když jsem vyšplhali tajně na věž Novoměstský radnice. Ten výhled, to je fantazie, vřele doporučuji, nikdo nás nekontroloval a stejně tam nepáchla ani noha. Tedy na tu výstavu.
Draco: S tou Ligou spravedlnosti jsi měla přijít dřív. Mám spoustu nápadů, ale neznám originál.
Demnog: Machinarium je vyborny! Akurat nektery hlavolamy jsou fakt zapeklity (nejsem piskvorkar, takze jsem pohorela na piskvorkach). Tydle hre prorokuju ovenceni spousty cenama :)
Kdopak by vymyslel českou ligu spravedlnosti?
http://www.radio1.cz/pivpaf
Směle do toho, mě nic nenapadá.
Pokud mate radi vtipne, logicke hricky s adventurou, tak se mrknete na

http://machinarium.net/demo/ a zahrajet si demo.

U par prvnich obrazovek jsem se fakt smal, na vic bohuzel nemam cas, ale mam to v merku:).

Proc o tom tady pindam? Pac jako Graphic Art je pod tim podepsanej Adolf Lachman. Jojo, ten typek, kterej jeden cas koketoval s comiscsem a zacal delat na Perakovy.
A pro znalé: Lucy in the sky with diamonds nebude. Bohužel. Cukrárna neotevřela.
Je někdo schopen mi vysvětlit, proč nemá Bizarro v "supeman animated" obrácené "S" na hrudi? viz. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=360193730095 chyba to snad nejni. Navíc jsem to objevil i na postavičkách k JLU (animovanejm).
Scarface: A co třeba takové recenzní výtisky pro vybrané kritiky ze zdejší databáze? :o) Stejně se to rozdává plnejma hrstma a takhle by se pár svazků mohlo nacpat lidem, u kterých by crewní tituly padly na úrodnou půdu.
No nic, já už mlčím. Jen, že by se mi nějaký knížky šikly :-)))
Woffce: Na prodeje bych řekl, že má databáze vliv hlavně v tom, že lidi mají přehled o tom, co vyšlo... jinak bych řekl, že se počet ovlivněných čtenářů drží spíš v desítkách než ve stovkách, čili na úspěch nebo neúspěch řady to nemá zásadní vliv. Ale vydavatele kladná recenze vždycky potěší - jsme nenažraná pakáž, chceme peníze i podrbat za ušima.
Na Lele som sa fakt dobre zabavil. Na čom ta holka fičí? Nie je tak éterická ako jej sestra, ale je s ňou sranda. Ale organizovať s Lelou Geislerovou nejaké konkrétne veci by som fakt nechcel...super, že sa zase niekde v médiách aspoň rozprávalo o fenoméne komiks
Kapis: :---))))) ...ty briketo...
Scarface: Ehmmm.....,no, tak tedy....: V sekci Komentáře jsou, ehmmm, k nahlédnutí moje 3 nové OBJEKTIVNÍ náhledy na ÚŽASNÝ, VYNIKAJÍCÍ a BEZKONKURENČNÍ žurnál "Crew".... (Číslo účtu zasílám elektronickou poštou. Děkuji.)
W: jojo, jsi ten poslední chuj, který robí rukama, já si dávno jezdím v bavoráku od Pavlovského, ani nevím jaxe jmenuje ten hotel, co mi platí Dort na Bahamách a ty kurvy od Buchala ani radši nepočítám....co bys chtěl brácho, když nosíš kazeťák a briketu v kapse?? ;-):-D
yama: Neprovokuj! Ha! Já já prosím provokuju? Já si tě vůbec nevšímala... Ne pohodička, pardon... A tajemství si nech laskavě pro sebe, tady by to stejně nikoho nezajímalo :) Jsou tu přeci jen samí mužní muži a chlapáčtí chlapi, ne drbárna a babinec.
DN: Neboj do komiksfestu se myslím už nepotkáme. Voyeurka jsem z nutnosti. když si nemůžu hrát sama, tak se aspoň dívám, jak si hrajou jiní. A neměla bys provokovat, neboť vím tajemství a neváhám ho použít :-)
yama: No neodpustím si to. Už prosím ŽÁDNÉ náhodné potkávání :) Ve čtvrtek mi to bohatě stačilo. Jak víš, jsem chudý student, co rád chodí na akce zdarma, ale příště si dám bacha, jestli to nezaštiťuje OSN. Voayerko jedna :)

Jinak rozhodně nejlepší komiksový zážitek za poslední měsíc mám ze včerejší klubové noci. Vidět kapelu Nigtwork v akci a jak Vojta Dyk v batmanovském oblečku zpívá "Já jsem gay!" je zážitek za všechny prachy. Nevíte náhodou, kde se dá takovej obleček koupit?
No tak jsem rád, že pokud ty moje vejblitky zrovna nemají informační hodnotu, tak aspoň pobavěj ;-) Konkrétně teda u "Světa" a "Vějíře" mi prostě zvědavost nedala a koupit jsem si to musel. Agáta byla taky ochutnávka sousta, kterým jsem se skoro přivotrávil, takže do dalších knížek nepudu. Prostě klasika...jsou to tituly, u kterých se v db komentáře příliš neobjevují.... Teď momentálně hodně váhám nad Mistrem a markétkou. Obávám se, že vím, co z chudáka Bulgakova udělá adaptace :-) Von to nebožák psal celej život a pak mu někdo vytrhne Wolanda z kontextu... Ale nakonec to dopadne jako u "Lajky" nebo "Fowla"... stejně podlehnu a koupím. Jsem v podstatě děsnej měkota. :o)

Co se týče vlivu na prodejnost, tak to nevím do jaký míry je databáze směrodatná. Osobně bych tipoval, že zdejší hodnocení může ovlivnit koupi tak u 20 lidí ( plus mínus???). Za to by asi z BBartu nebo ComicsCentra moc kapříků nepřiplulo... Nebo se pletu? Je tu někdo, kdo dostává recenzácky zdarma? :)
.....ehmm....nebo jsem ten poslední naivní trouba, kterej ještě dochází do zaměstnání ?
V souvislosti s komentářem vaska (a mojí reakcí na něj) mě napadla otázka, jakej má asi tahle databáze vliv na prodej jednotlivých titulů. Pokud aspoň ňákej, nebylo by od věci, aby si vydavatelství začali ty nejostřejší zdejší vlčáky předbíhat, a případně si je přidaly na svoje výplatnice: "Nezařízneš náš komiks, tu máš třicet stříbrných." Humoruju, samozřejmě (ostatně jako skoro pokaždý), ale myšlénka je to podle mě nosná... :---)
Woffce: moc dík za info, také jsem se začal těšit až dnes;-)
vasek: A pak že: AKTUALITA... Ale to je mi jedno - já jen nechtěl přerušit tu svoji sólovou příspěvkou jízdu, a nevěděl, co ťukat... A teď je po všem - fakt MOC DÍK... :---) A mimochodem: Já se začal těšit dnes, ale VY POZORNĚJŠÍ už jste možná z toho dlouhýho těšení unaveni - правда, нет ?
Woffce: čéče, tohle už tam visí minimálně od začátku prázdnin ;-) Takže jdeš trošku s Grusem po funuse.
AKTUALITA z webu J. Gruse:

"VOLEMAN DOSTAL GRANT!
Ministerstvo Kultury podpořilo další díl Volemanova příběhu. Voleman děkuje!
Autor už na čtyřce pracuje, těšte se!"
DEmnoG: Vypít já to co ty, aby ses dostal trošku do "nálady", tak jsem nejen opilá, ale i mrtvá :) Mimochodem, mě teď běžela po koberci bílá myška... Asi bych měla o té léčebně začít uvažovat.
to Draco nobilis: tak opilej jsem nebyl, opilej nejsem nikdy, maximalne se mi stane, ze jsem trosku v nalade:). Ale jinac porad netusim, co je na tom komickeho. A ja se radeji zeptam soukrome, to bude lepsi, nez prat spinavy pradlo na verejnosti:).
andre: Díky za tip, zajdu se tam podívat.

DEmnoG: Ty nevíš? To mě překvapuje... Nezdálo se že bys toho tolik vypil :) Onen večer, kdy ti bylo třicet :)
Pokud by si chtěl někdo pořídit Eisnera, Crumba, Spiegelmana a podobné, tak u kampi na rohu ulic "U Lužického semináře" a "cihelná", je malý krámek s anglickou lit. ..... ten obchod už je tam dlouho a občas tam člověk na něco narazil (Calvin a Hobbes atd.), ale teď přibyla podzemní část a v ní je 1,5stolul s komiksy(spíš s booky). A pokud jsem se nepřepočítal, tak tam maj i docela zajímavý ceny. ...... Pokud si tam ovšem někdo půjdete pro spidermana a podobné, tak odejdete zklamáni, co si tak vybavuju, tak byl C.aH. a Sandman to nejmainstreamovější. ...... to jen tak pro info
to MdS: tak děkuji, ale počítej s tím, že oslava nebude, jak říkám, 50tiny má cenu slavit... maximálně padne nějáký ten panák, ale to je standard.

to Draco nobilis: to mi vysvětli, co je na zrovna tomhle komického:)?
willis: Zase jsem o cosi znalejší, díky :-)
Kapis: Ony ilustrované sešity nebyly jenom komiksy, ale i prostě ilustrované příběhy viz. článek http://komiks.cz/clanek.php?id=710 a následné pod čarou.
Taxi tak prohlížíl "Ilustrované sešity" a začíná to tu až číslem 99 - to nikdo nemá starší díly?
vachudik007: Nic osobního, ale co ti "připadá logického" na tvém posledním inzerátu (vachudik007 | 17:32:12 02.10.2009 | yyyy) ? Asi jsem pomalejší.... :---)
Na crwi jsem se ještě držela, ale tady už si to neodpustím.
MdS: Hehehehehehe....
4 DEmnoG: Všechno nejlepší ke "30". narozeninám a těšíme se na oslavu, kterou pro své comicsové přátele uspořádáš!!! Gratulantský MdS
!!!! Velká kniha kocoura Vavřince!!!!
Věra Faltová
Sleva 50 %
Kapis:Dal jsem to pod tohoto autora,protože to kreslil a připadalá mi to logické pod stejného kreslíře.... "-)

AZTeck:polepším se.Budu Vám to dávat na posouzení do sběratelského klubu..." -)